At44 50 metre jsb.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Jsb 15.89 pelletleri denemek icin araziye gidince ruzgar moralimi bozdu geldik artik dedim bir grupman yaptim baktim fena degil bidaha bidaha demekki ruzgardada birseyler oluyomus dedim birde 80 metre civarini denedim. Sonuclar...mesafe birkac metre az olabilir adimlayarak olctum...

  • Ayrı konu açmak istemedim sonuçta başlık aynı.


    Şerit metre ile ölçülmüş 50 metre. At 44 tactical, (long veya lw değil düz model) Pellet jsb 15,89 . Hava yön değiştiren hafif rüzgarlı.


    Masadan ön destekli, arka kısmen destekli (arka destek alçak kaldı elimi koydum araya)


    Arka desteği düzeltip birazda tetikle oynayıp becerebilirsem haftaya daha iyisini yapmayı hedefliyorum, bakalım.


    4 atış.



    airgunturk.com/attachment/27662/


    airgunturk.com/attachment/27663/

    Ankara TR

  • Gayet başarılı

    Airarms S510 Extra Fac 5,5 mm.+ Hawke Sidewinder 30 8-32x56 20xHalf Mildot
    Gamo Hunter 440 5,5 mm. + Optima 3-9x44 E
    Hatsan Mod 125 4,5 mm. + Tasco 6-24x50 AOE
    Gamo PT 80 4,5 mm.
    Zoraki Ultra 4,5 mm. + Sightmark Reddot

  • Tam bir fiyat-performans ürünü. Sonuç gayet başarılı. Zaten hatsan namlu ve lw namlu arasında pek fark olmadığını ayrıca isabet için kısa namlunun uzun namludan daha başarılı olduğu söyleniyordu.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • Tam bir fiyat-performans ürünü. Sonuç gayet başarılı. Zaten hatsan namlu ve lw namlu arasında pek fark olmadığını ayrıca isabet için kısa namlunun uzun namludan daha başarılı olduğu söyleniyordu.

    Kısa uzun arasındaki isabet farkını bilemem ama bence de namluda sorun yok. Daha fazla isabet için temel eksik regülatör. Şu ana kadar yaptığım grupman çalışmaları genelde düşeyde dağılıyor. Bunun gibi nispeten toplu gruplar chrony ölçümünde 170 bar ve 140 bar civarlarındaki nispeten birbirine yakın çıkış hızındaki atış serilerinde çıkıyor.


    At 44'ün bir diğer isabet düşmanı ise şarjörü. Şarjörlerin bazı pelet yuvaları sorunlu. O yuvalara denk gelince pellet gruptan açılıyor, flyer oluyor. Muhtemelen o yuvalar pelleti sürerken fazla ezip şeklini bozuyor. Bugün hep aynı şarjörle atınca ve pelletleri seçerek koyunca daha iyi anladım.


    Hatsan 136 tane yeni model çıkartacağına şu at44 ün şarjörünü biraz iyileştirip bir de adam gibi bir regülatör koysaydı ne güzel olurdu.

    Ankara TR

  • regületörü mustafa ekiz üstadımızdan yaptırmanızı tavsiye ederim

  • İşin aslı hatsan nova ile ilgili daha çok yorum inceleme vb bekliyorum. Sonrasında nova alıp sn ekize regülatör yaptırma düşüncem var. 180 cc tüple atış sayısı çok sınırlı. 500 cc tüp daha iyi olur gibi düşünüyorum bakalım kısmet.

    Ankara TR

  • 200₺ karşılığında hatsan regülatör takıyor. Üstelik kapıda kargoyu teslim alınca ödüyorsunuz.

    hiç sormayın..

  • Hatsanı aldıktan sonra sıkıntılı olan yerlerine operasyon yapmak malesef şart ,namlu pellet girişi,hava tahliye deliği,crown,namlu tutucuların namluyu kasmaması,hava tahliye deligi ile namludaki deligin tam uygun hizada olması,sarjorun indexinin tam olması,namlu girisinin pelleti cizmemesi icin operasyon..... birkac tanesi regülatör kesinlikle şart. Musatafa EKİZ kardesimizin regülatörleri ve isinin arkasında durusu ,işçiliği kesinlikle önerilir.....Saygılar.

  • Aynı atış hattı. 50 metre. At44 tactical (long lw değil normal model) Pelet Jsb 15,89 .


    Düşük şiddette ancak sürekli yön değiştiren karışık bir rüzgar vardı sabah.


    Atışlar epey dağıldı bugün rüzgarda, 200 kadar atış yaptım. Pompalamak spor oldu epey :)


    3 lü olarak tek delik yaptığım bir çok kez oldu ancak dört ve beşinci Atışları yaparken hep bozuldu grupman. Rüzgar sinirimi bozdu resmen.
    Resmini çekmeye değer iki grupman çıktı sadece. Birincisi 10 atış. 175-150 bar arası.
    airgunturk.com/attachment/27878/



    2. Grupman 7 atış. Rüzgara rağmen iyi toplandı. 8 ve 9 uzaya gidince 10. Atışı zorlamadım :)
    airgunturk.com/attachment/27879/

    Ankara TR

  • Bu da bugünün atışlarından.
    Mesafe,pelet ve tüfek aynı. Hava orta halli rüzgarlı. Sonradan rüzgar artıp biraz da yağmur atınca daha fazla grupman denemedim zaten kutu-şişe atışına geçtim :)


    10 atış.


    airgunturk.com/attachment/27926/

    Ankara TR

  • Heyecan yapmamin sebebide baska oraya gelince:))bende 1 saatir at44 le ugrasiyorum stabilite vs ama regulatorsuz uzun suren stabilite zor bunu anladim sadece belli bar araliklarinda stabil daha sonrasi degisip gidiyor,chrono ile olcerek baktimda.

  • Aynen, Chrony ile ölçünce anlaşılıyor hangi güç ayarında hangi barlar arası sağlıklı kaç atış yapacağınız. Ben 175-135 bar arası jsb 15,89u 850 fps civarında İki şarjör ancak atabiliyorum regülatörsüz. Regülatör taktırmak lazım ama 180 cc tüple değeceğinden pek emin değilim regülatör masrafına. Belki long alıp ona taktırmak lazım.

    Ankara TR

  • Elinize saglık atıslar cok iyi heleki 10 atıs olması silahın stabilitesinin iyi oldugunu gosterir regulatorsuz boyle atıyorsa regulatorle en kotu boyle olur tahminimce ..regulator olunca dunya varmıs diyeceksiniz....