Hatsan Galatian 1 Rg 6.35 vs 5.5

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Onceden de deneyimim vardi zaten baslangica gerek yok ben sinirlari zorlayip aa s510 u almayi deneyeyim cunku hangi marka silahibsorarsam sorayim bir eksigi bir kusuru cikiyor surekli ugrasmaya degmez ben mustafa abinin dedigi gibi s510 u almaya calisayim tesekkurler bu arada fikirleriniz ve tavsiyeleriniz icin :)

  • hatsan nova almanızı öneririm,bu gün inceleme videosu inceledim çok tatmin edici direk al kullan,masraf olarak sadece scuba tüp alırsın,fiyat performans iyi gördüm brovning dürbün yanında hediye veriyorlar 5.5 al

    Harici İçerik m.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    Sanırım bunu diyorsunuz

    İmza Felan Yok Barmak Bassam Olur Mu? ;,;-#hims

  • Şu aşamada alınacak tüfeklerin başında geliyor galiba nova. Tek dolumla yaklaşık 200 atış yapılabiliyor. Gamo TS-22 grupman pelleti olmamasına rağmen isabeti iyi. Jsb 18 gr pellet ile daha iyi grupman çıkaracağını düşünüyorum. Kendinden moderatörlü olmaması ve ceketli namlu olması da güzel. Hatsan sonunda güzel bir tüfek yapmış.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • videonun tamamı izlerseniz jsb 18,43 ile 50 m grupman yapıyor sonrada 75 m ve 100 m de 30 cm lik metal hedefe atış yapılıyor uzun olduğu için izlememişsinizdir tahminen

    İmza Felan Yok Barmak Bassam Olur Mu? ;,;-#hims

  • Hayır izledim ama videoyu atlattım biraz galiba hangi pellet kullandığını söylediği yeri atlamışım.

    bt65 sb-w-lw 5.5mm 80-87 Joule.

  • nova hoş bir tüfek. ilk çıktığı zamanlarda baya heyecan yapmıştı. fakat insan bu tüfek nasıl bir artı sağladı bize demeden edemiyor. atış sayısı fazla fakat 250 barlık bir silah ve 500 cc tüpe sahip. 6 litrelik scubayla tam performans alabileceğimiz dolum sayısı 3 bilemedin 5. regli bir at44 eminim çok daha fazlasını verecektir. sanırım 100 ün altında atış yapmayanları atışa giderken yanlarında tüp götürme zahmetinden kurtaracaktır. karşı düşüncelere oldukça açığım çünkü ben başka bir anlam bulamıyorum novada.

  • Somal hobidaşım sanırım Novaya regulatör yapılamayacağını varsayıyorsun ama forumda bir arkadaşımız tüp önü regulatör yapmıştı,eğer böyle bir regulatör ile kullanırsa çok daha verimli olacağına kanısındayım,artı 250 bar başlangıç hızı ile 100 bar hızı aynı ve araya 150-160 atış sığımış,bu atışları tek hızda regule olduğunu ve bir 6 lt tüp ile 5 kere doldurabilirdiğini düşün bu 800 atış demek, artı tüpü daha az defa doldurulacak olması ,doldurum esnasında daha az hava kayıbı kaçağı demektir, bana göre regulatörlu gayet güzel hatta mükemmele yakın bir silah olur,kaldı ki bir defa dolum ile 150-160 stabil atış bir çok kişiye o gün için yeterli de olabilir.