Yeni kuzu// Sig Sauer P226 Tan incelemesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar 25.08.2017 tarihinde @AksuAv dan aldığım Sig Sauer P226 modeli tan rengi havalı tabancamı, sağolsun Yusuf bey tüm nazımızı çekti aklımıza takılan tüm sorularımızı ithalatçısıyla görüşerek yanıtladı. Elime ulaşıp kutuyu açıncaya kadar silah ile ilgili aklımda sorular vardı ancak ne zaman kutuyu açtım silahı elime aldım ve rahatlama geldi :thumbup: Şimdilik bir kaç fotoğraf çektim onları paylaşıyorum ilerleyen zaman içerisinde tabanca ile ilgili tüm sorularınızı yanıtlayacağım ayrıca fotoğraflar ve videolarda paylaşacağım. Bu tabanca hakkında bilmek istediklerinizi burada bulabileceksiniz konuyu takip de kalın..



    agt Havalı Hobiler agt

  • Arkadaşlar @AksuAv dan gelen kargomu aldıktan sonraki süreci, kutu açma ve ilk inceleme videosu çekmiştim amatörce olsa da olduğu gibi bunu da sizlerle paylaşıyorum. İyi seyirler..


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Yeni silahınız hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten çok yakışıklı duruyor. Renk kombinasyonu çok hoş, japon malı olması ve hem sacma hemde bb atması ayrı bir güzel.

    dıana 460 magnum

  • Hayırlı olsun.
    Merak ettiğiniz sorular neydi ?
    Benim merak ettiklerimden biri tabanca gerçeği gibi sökülebiliyor mu?

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • Hayırlı olsun. Güzel gunlerde kullan mno hocam. İsabetli atışlar...

    Cometa Fenix 400 Compact Star 5,5 mm

    Hatsan Mod 135 qe Wortex 5,5 mm + Yatagun Dampa + Hawke Vantage 3*9*40 AO

    Hatsan Nova Compact LW 5,5 mm (M.Ekiz Reg) (SATILIK)

    Kral Bigmax X 6.35 + Hawke Sidewinder 8*32*56 20x Half Mildot (SATILIK)

    Effecto Px 5 Pro 5.5 Lamine Kundak

  • Hayırlı olsun.
    Merak ettiğiniz sorular neydi ?
    Benim merak ettiklerimden biri tabanca gerçeği gibi sökülebiliyor mu?

    Teşekkür ederim @ofis tabanca gerçeği gibi sökülmüyor, şahsen ben sökülen modellerden de çok hoşlanmıyorum neden derseniz kolay sökülür modellerde namlunun haraketi kalmasından dolayı vidalanmamış olmasından dolayı nişan alınan noktalarda kayma yaptığını düşünüyorum.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Benim merak ettiklerimi de sormuşsunuz.. hepsini değilde aklıma gelenleri yazayım..
    *namlu çıkış hızı ve kullanılan pellet ve bbler (yaklaşık 4-5 grain pelletlerin daha güçlü çıkış hızına sahip olduğunu gördüm)
    *blowback in sarsma gücü (sarsma gücü gerçekten iyi gerçeğe çok yakın, videolardaki kollardaki dalgalanmadanda anlaşılıyor)
    *tetik gerçektende gerçeğe uygun yapılmış mı (tetiği tabiki kendim dokunmadan ve kullandığım silahlarla kıyaslamadan bilemezdim, evet gerçek silah tetiği hissi var)
    *tan rengi diye geçiyor ama acaba yeşil mi (renk konusunda tan rengi diye geçiyor gerçekten de ara bir renk çok sarı desert gibi yada çok yeşil olmasını istemezdim çok güzel bir ara ton belirlemişler bu konuda her iki rengi sevenleride yakalayacaktır, videolarda çok daha yeşil görünüyor)
    *namlu ucundaki dişliye moderatör (silencer) takabiliyormuyum (evet bunu da bir videoda gördüm takmış linki paylaşayım 5:19

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
    )
    *bir video da hedef kağıdına atış yapılıp vuramadığını idda eden biri vardı acaba böyle bir sorunla karşılaşırmıyım (bu arkadaşın sorunun 1.yivli namlulu tabanca ile asg plastik 4.5mm bb atması olarak düşünüyorum 2.de pellet ile de atarken sonuşta bunlar co2 li tabancalar hava sıcaklığıda adamın kıyafetinden bile belli olacağı gibi epey soğuk açıklamalarda yorumlarda baya fikir öne süren var ancak ben alır almaz 10 mt şişeye attım tıngırtı geldi 5mt ev içinde hedef kağıdına attım ve tabikide deldi hemde kırmızı alandan) linki paylaşayım..


    Bu adamı hiç gözüm tutmadı bu CZ firmasından bence :):thumbup: elindeki CZ 75 P09 bb tabancası namlusu düz yivsiz tabiki plastik bb yi atacak ama unuttuğu şey p226 pellet atıyor namlu yivli plastik bb namluda parçalanır.. bazen beyin yanıyor herhalde birilerinde...

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    agt Havalı Hobiler agt

  • hayırlı olsun hocam.bu arada merak ettim pellet olarak ne kullanıyorsunuz? kutu baya büyük geldi gözüme :D

  • Teşekkür ederim @Soulero yüklü bir alışveriş yaptım pellet ve bb olarak haklısınız ayrıca @AksuAv Yusuf beyin güvenli gönderi metodundan dolayıda sağolsun zarar görmemesi için paket üstüne paket yapıyor bundan dolayıda biraz kabaca görünüyor. Kullandığım 4.5mm peletler ve bb ler şöyle..

    en yakın zaman isabet ve penetrasyon videolarını bekliyoruz :D

  • Bugün Sig Sauer P226 ile 500adet Pro magnum penetration ile atış yaptık 15mt de su sisesi kapagini vurduk hava pet sise attik vurduk cam soda siselerine hedef kağıtlarına atışlar yaptık @bekko ile birlikte çok eğlenceli bir gün geçirdik. Silahın hareketli ve sabit parçalarının çalışarak birbirine uyuşması için güzel oldu silah zaten baştan beri çok iyiydi attıkça daha da akışkan oldu. Attığı pelletlerin menzili yaklaşık 50mt çok ciddi bir test yapmadık genel olarak çok iyi bulduk video veya fotoğraf çekimi yapmadık onun için ayrıca bir çekim günü yapıcam yakın zamanda.. Bugün ki atış ile ilgili tecrübelerimi aktarayım aslında silaha p320 nin şarjörü takılsa yani 30lu olsa çok daha keyifli oluyor hoop demeden 8+8 şarjörü bitiyorsunuz. Bugün kullandığım peletler; gamo magnum 7,56grain, gamo raptor 5,09grain, crosman 4.5 pellet (grainini bilmiyorum) 8adet de asg steel BB attım. Yaklaşık 500pellet ve ekstralarla birlikte 560 falan atis yaptım. Inanin daha devam edebilirdim. 560 atista 8Co2 tüp kullandım. Tüpün artık atamayacak seviye olduğunu blowbackin artık güçten çok düşüp geriye gidemeyecek hale geliyor tabiki pellet ziyan etmeyip tüpü degistiriyorum. Diger silahlarimdan genelde 4 tup de atistan zevkin kacar ama bu silahin tup yükleme sistemi atışı acayip keyifli hale getiriyor videomuzda bununla ilgili de bir çekim yapacağım. Şarjör cikarma tuşu baş parmagim bazen deydigi anda sarjoru cikartti dikkat etmeye calistim parmağımı sarjor cikarma tusuna denk getirmemeye. Tüm bunları sizlere gösterecegim guzel bir video hazirlayacagim en kisa sürece once ben tecrübe etmeliyim ki sizlere daha verimli olayim :thumbup:

    agt Havalı Hobiler agt

  • crosman wadcutter pellet 7,4grain miş ögrendim onu da ekliyim.


    Aslinda 4.5mm pellet tavsiyeniz var ise deneyelim. Şahsen 4-7grain arası mumkun oldugu kadar 7 den az pellet bakıyorum, pellet hafifledikce hizadan cikiyor tabiki mesela gamoyu yolladigim mesafeye raptoru atiyorum ama esinti yönüne dönüyor. Neyse bunlarıda arastiricam illaki bu tabancanin en üst performans da calisacagi bir pellet vardır.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Evet çok güzel bir gündü. Keyifli ve isabetli atışlar yaptık, tabancanın hassas atış kabiliyeti neticesinde pet şişe kapaklarına tek atışta isabet sağladı. Tetik iyi ayarlanmış ve tüpü takarken co2 kaybı sıfır.

    dıana 460 magnum

  • Bu sicak gunlerde gerek yoktur da havalar soguyunca termosta sicak su ile gidip co2 yi biraz ilitmakta fayda var fps dusmemesi icin. Birde atis yapildiginda cikan gaz silahi ve tupu soguttugundan bir kac dakika dinlenip attiktan sonra fps artiyor tekrar.


    Co2 kilit sistemi harika silahin. Vidalilarda muhtemelen bir kac atis bosa gidiyor.

  • Istanbulda dediginiz gibi serin ozellikle karli havalarda kesinlikle yapiyordum bir kere karda gece atis atiyordum blowback dondu :) tum gaz tek sarjorde bitti :) goosssss diye :) Burası antalya :) kışı Istanbulun sonbaharı kadar rabbime çok şükür, soğuk havalarda genellikle iç mekanda atiyorum. Şarjörü doldurmak yaklaşık 30-40saniye sürüyor bekleme icin yetiyor. Tabancada o kadar atış yaptim full metal olmasına rağmen diğer silahlarimdaki kadar bir soğuma hissetmedim ona özellikle dikkat ettim.

    agt Havalı Hobiler agt

  • P226 nın her atışta şarjörü çıktı 500 atışta şarjör pimi kırıldı, evden co2 tüpü takıp atışa gittiğimde ilk 5 tetik basışımda gaz alamıyor sonra almaya başlıyordu ayrıca blowback çok gaz yiyor, tüpdeki hava azalınca pelleti atıyor ama blowback hareket edemiyor hale geliyor ve yukarı vurmak zorunda kalıyorsun. Co2 doldurma sistemi güzel ama atışlar sırasında hissetiğim duygu 8+8 şarjör den dolayı sanki sürekli şarjör doldurmakla uğraşıyormuşsu gibi geliyor şarjör çabuk bitiyor hissi oluyor. Ben tabancamı bu sorunlardan dolayı iade ettim.

    agt Havalı Hobiler agt