Güvenli Site

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba internet üzerinden co2 tabanca alacağım bazi siteler kimlik fotoğrafı istiyorlar. Ve ben bunu doğru bulmuyorum güvenlik açısından. Bazı siteler de tc no istiyor sadece. Tc no çok sorun degil çünkü internetten yaptığım bircok alışverişte tc veriyorum zaten. Avfoni nasıl bir sitedir güvenilir mi? Siparişleri çabuk yolluyor mu? Kimlik fotosu istiyor mu?

  • Avfoni bilindik bir site ama ürün gönderimi uzun sürdü veya ürün stokta kalmamış diye iptal şikayetlerini çok görmeye başladım. Telefonla veya mail ile stok sorup sipariş yapmanız tavsiyemdir, hangi site olursa olsun. Outdoor sitelerimiz genel olarakgüvenli, paranız yanmaz ama disribütördeki 5 adet stoğu 30 firma paylaştığı için bazen ürünler var görünüp aslında kalmamış olabilir.


    Gelelim kimlik fotokopisine. Nüfus cüzdanınızın ön ve arka yüzünü siyah beyaz taratın bilgisayarda. Bir yer sizden kimlik fotokopisi isterse, bilgisayardaki resmin üstüne "falanca.com sitesi, xxx sipariş nolu, co2 tabanca siparişim içindir" yazıp mail ile gönderebilirsiniz.


    Bankalar, askeriyeye, ruhsata ve en son havalı tüfeğe bu şekilde verdim kimlik fotokopimi.


    Bu sayede fotokopinin amacı belli olur. Kimlik fotokopiniz ile birisi telefon hattı açıp suça karışsa bile, itiraz ettiğinizde fotokopide sizin o iş için vermediğiniz yazılıdır.


    Bu sizin hakkınızdır ve devletimiz de güvenliğimiz için fotokopi verirken güvenlik açısından yukarıda anlattığımı anlatan bişgilendirmeler yapmaktadır.


    Örnek. Yazıyı kimlikteki bilgileri kapatmayacak şekilde çapraz şekilde ve kırmızı yapıyorum ben.

    [Resim Engellendi: http://i50.tinypic.com/2i0916s.jpg]

    Hatsan Mod 87 QE Vortex 5.5mm + SportsMatch DM60 + Hawke Vantage 3-9x40 MD AO IR

    Bora Barak BR20 20ga Tekno Doğa Balık Av Malzemeleri

  • Aksu Av'a uğramadan,danışmadan,tanışmadan geçmeyin.

    Farkı göreceksiniz :)

    Zoraki ultra hp 01-2 0.177 cal.
    Umarex Nighthawk 4.5 Tactical


    Diana mod 52 Superior 0,22 cal.
    Crosman pumpmaster 760 4.5 (Pellet&BB)


    Vursan 7+1 y.otomatik(1996)

  • İnternet üzerinden alışveriş yapacaksanız aksu av ve bilginler av ı tercih edebilirsiniz.

    • DAYSTATE AİRWOLF MCT .22 CaL 5.5 PcP--------------->>> ;tufey#;tufey#
    • Nikko Stirling Nighteater 8-32x60 Mil Dot IR Reticle Scope---->>> ;keyfs;;keyfs;;keyfs;

    hasag.png

  • istanbulda pek çok av bayine gittim ancak Aksu avdaki samimiyet ve ilgiyi göremedim. böyle esnaflarımızın kıymetini bilmek lazım tavsiye ediyorum

    Kahramanlar can verir, Yurdu yaşatmak için.

    • Sarsılmaz Kılınç 2000 Mega 9x19 mm
    • Hatsan Galatian 4 5.5mm
    • Zoraki HP 01-2 Light 4.5 mm + Stoeger 4x32 Compact Işıklı Dürbün + Wrangler Moderatör
    • Gamo PT-85 4.5 mm
    • EZ Archery 45 lb Makaralı Yay
  • Aksu Avdan daha önce alışveriş yaptım ve memnun kaldım ancak alacağım ürün orada mevcut olmadığı için başka yere bakmak durumundayım.

  • iyi günler.

    havalı tabanca ve havalı tüfek siparişlerinde kimlik fotokopisini göndermenizi istiyoruz. bu bizim satışlarımız için lazım değil. biz kimlik fotokopilerinizi arşivlemiyoruz. kargo firmaları sıkıntı yaratmasın diye isteniyor.

    malumunuzdur geçen yıl kargo firmaları havalı tabanca ve havalı tüfek taşıması yapmıyor du.

    içişleri bakanlığının yayınlamış olduğu yönetmeliğe göre havalı tabanca ve havalı tüfek sevkiyatlarında : alıcının kimlik fotokopisi satıcının satıcılık belgesi ve ürün faturası nın koli üzerinde görünnecek bir şekilde olması isteniyor. Meslektaşlarımızın sizden kimlik fotokopisi istemelerinin sebebi bu şekilde.

  • Avfoni'den, Hilalav'dan, Aksuav'dan, Kafkasav'dan,Yabanavmalzemeri'nden pek çok alışverişim oldu hiç sorun yaşamadım

  • Ben de bugün itibariyle kardeşime Hatsan Striker 1000X Vortex modelini Aksu Av üzerinden aldım. Esnaflıkları ve nezaketi için Yusuf Bey'e çok teşekkür ederim.

    ;avci;Ser4827_Mod99