Weihrauch HW97K

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Selamlar,

    Weihrauch HW97K modeli sıfır olarak halen satılıyor mu?

    4.5 mu 5.5 mu ?


    İkinci el de göremedm hiç.

    • Official Post

    Evet sıfır olarak satılan yerler hala var.
    kalibre olarak kesinlikle .117 alın.
    10.34 ile pcp tadında bir tüfektir.

    agt agtagt

  • HW97K’ nın 4.5 mm si maalesef Türkiye’de yok.

    Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

    Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

    Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

    hasag.png

  • Hilale soracam.

    2. El de satan yok sanırım.

  • Merhaba, ne Hilal av'da ne Hilal av market'te 97k modeli yok. Hilal av marketin stoğunda hw30 ve hw50 modelleri var.

    İthalatçıda 22 kalibresi var ama döviz kurunu doğrudan yansıtıyorlar. Pandemi öncesi fiyatına göre neredeyse 2500₺ fark kondu. Bence makul fiyatlar değil.

    Bir ilan sitesinde .22 kalibre hw77 var şu an satışta. Temelde aynı model. İlginizi çekebilir.

    Mildot taksimatlı iyi bir dürbünle .22 kalibre uzak mesafelere atışlarda .177'den daha iyidir. Rüzgardan fazla etkilenmez.

    50 metreye kadar atış yapacaksanız .177 Hw95 İthalatçıda mevcut. Ben kullanıyorum. Çok isabetli ve fiyat performansı üstün bir model.

    Yine de ithal ürün almak için doğru bir zaman değil sanki...

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen Kanaatbilen ().

  • Aynen fiyatlar çok yükseldi, 2018 mayısta 1600 TL ye aldığım Hw35 4.5 şuanda 4000 TL üzerinde. Bu kur artışları yerliye yöneltiyor!

  • weihrauch türkiye son durumu nedir, acaba distribütör mü değişti? meydan’da yok, tekzen’de yok, hilal’de yok. sanki yer yarıldı weihrauch içine kaçtı. hadi sıfır yok elimizdeki mevcut tüfeklerin parça servis gereksinimleri meydan tarafından karşılanmaya devam edecek mi? sanki birşeyler oluyor veya oldu ama benim haberim yok. bilgisi olan paylaşırsa makbule geçer.


    not: weihrauch almanya’ya danışayım dedim ama onlar da soruları sanırım artık sadece instagram üzerinden alıyorlar o da bende yok…

  • weihrauch türkiye son durumu nedir, acaba distribütör mü değişti? meydan’da yok, tekzen’de yok, hilal’de yok. sanki yer yarıldı weihrauch içine kaçtı. hadi sıfır yok elimizdeki mevcut tüfeklerin parça servis gereksinimleri meydan tarafından karşılanmaya devam edecek mi? sanki birşeyler oluyor veya oldu ama benim haberim yok. bilgisi olan paylaşırsa makbule geçer.

    Öğrenebildiğim kadarı ile (teyide muhtaçtır) ilgili emniyet birimlerinden ateşli silah satış ilanları gibi havalı spor silahlarının da internetten satışının kaldırılması yönünde baskı yapılıyormuş. Sebep bu olabilir. Yalnız distribütörlükleri sürüyormuş. Yine ithalatçı Meydan Av yani.


    Diğer yandan PCPler için servis hizmetleri nasıldı bilmiyorum ama benim kendi yaylı tüfeklerim için Meydan Kamp'a üç kere işim düştü, sadece birinde sonuç alabildim. Eski 25mm piston çaplı tüfeğim için piston contası bulamadım, aldığım bir tüfekte de sadece 7,5j yay çıktı 16j olan orjinal yayını bulamadım...gibi. Sizin servis ihtiyacınız oldu mu ya da bu ihtiyaçlarınızı karşılayabildiler mi?


    Bu 7,5j meselesini de anlamak güç. Neden Hatsan 40j güç üreten yaylı satabiliyor da ithlatta güç sınırlaması var? Saçmalık, eşdeğeri tüfekleri yaptı da biz mi Hatsan almadık.

  • detaylı yanıt için teşekkürler.

    bir chrono edinemedim, şunu anladım ki önce chrono alıp sonra tüfeğe karar vereceksin

    meydan av konusuna hiç girmek istemiyorum. şimdilik bir kere işim düştü havada bıraktılar beni.

    7,5joule konusunu ben de çok merak ettim bir yere varamadım peşini bıraktım niye niçin

  • gördüğüm kadarıyla hilal sadece weihrauch kırmalıları çıkarmış sitesinden, diğer markalar duruyor. aralarında bir sorun olabilir belki de

  • Kronograf çok faydalı elbette... Ama eğer ulaşamıyorsanız çaresi var. Tüfeğinizi 15/20 metreye sıfırlayın. Daha sonra 25/30/35 metrelere hedefi koyup hep aynı noktaya nişan alarak üçerli gruplar atın. Nişan noktasından düşüşlerini ölçüp yazın bir kenara. Sonra chairgun programına nişangahın namlu merkezinden yüksekliğini, kullandığınız saçmayı, sıfırladığınız mesafeyi ve deniz seviyesinden yüksekliğinizi girdikten sonra hız değeri ile oynayıp cm cinsinden düşüş değerlerini (POI) karşılaştırın. Eğer dikkatli atarsanız namlu çıkış hızını +/- 5fps farkla bulursunuz. Ben kronografı ilk aldığımda bu kadar yakın bulduğuna şaşırmıştım.

  • harika. tersden gidip düze varım gibi. hemen deneyeyim. çok teşekkürler kanaatbilen…

  • bir sorum daha var bu konuda eğer yanıtlarsanız çok yardımcı olacaktır. tüfeğin sıfırlama mesafesi 15/20 metre olsun dediniz. bu değeri nasıl buluyoruz, bir yöntemi teorisi var mı yoksa genel kabul olarak mı saptıyoruz? veya chairgun programının verdiği eğriden mi yaklaşık olarak değerlendiriyoruz sıfırlama mesafesini?

  • 15 veya 20 metre rastgele seçtiğim mesafeler. Herhangi bir işlevi yok. Bütün mesele tüm ölçümleri dikkatli, doğru yapmak. Bir de atışların hedefteki bir santim kayması dahi hız değerini yanlış buldurur. Rüzgarsız bir havada, özenli atış yapmak lazım...