Falcon Pcp

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • olrmu olur fx.evanix falcon . derken nerelere geldik siz bi ortaya bi yemi atın mutlaka yutan olur

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

  • bu arada tüfeğim geldide atış yapamıyorum

    AA s510 22 cal twintube(43fpe)



    Hayatta iki şeyden korkarım, bir AIIah’tan, bir de AIIah’tan korkmayandan.

    • Official Post

    evet benimde kafama takılan bu arkadaşlar,hatsan dışında hangi pcp marka tüfeklerin yedek parçaları mevcut ülkemizde? örneğin aa air arms yada fx şuan bu markalar mevcut ülkemizde:him:s yurt dışındaki online firmalar da bulabilirmiyiz bu tüfeklerin yedek parçasını?neden soruyorum olduki dangınlık ile kullanırken boşa sıktık ben yada arkadaşım fark etmez,valf gitti bozuldu :( tüp sabit değişken deyil misal,nasıl ve nerde tamir olacak,orjinal parça nın yenisi varmı?yoksa tüfek direk fabrikaya geldiği ülkeye geri mi gönderilir tamir için? kafam karşıyor böyle düşününce ustalar,bu işler nasıl oluyor?


    FX lerin tüm yedek parçaları eksiksiz stoklarımızda,


    geçen yıl aldığım pcp nin 1 tane bile yedek parçası yok, defalarca valf bloğunu istememe rağmen temin edilmedi, ülkü abi posta ile bir ingiliz yedekparçacıdan istedi, onlarda yanlış blok gönderdiler.

  • Akıncı ,alt alta cevap yazmaktan amacın ne ;bır mesajında bir konudan ,diğerinde ise kendi sıkıntından bahsediyorsun,bütün bu yazdıklarını tek mesajda izah edebilirsin yahu ya sor ya oku ya da yorum yap;

    Alıntı

    AKINCI37
    PCP Falcon Pcpbu arada tüfeğim geldide atış yapamıyorum

    bu ifademi şimdi ,biz kendimizi böylemi ifade etmeliyiz .

  • alacağınız tüfeği satan yada Türkiye bayii olan firmanın teknik destek veriyor olması çok önemli, bunun yanı sıra aslında bu hizmeti vermeye zorunlu,aynı zamanda teknik hizmet verdiği belgelenen firmanın ilgili ürünler konusunda eğitimden geçirilmiş teknik ekibe sahip olmasıda öyle.ben bir şeyden çok eminim,altında Mustafa Serdar imzası olan tüfeğinizi balyozla parçalayın,gönderin Yataguna baştan yaratsınlar.

    :love:(Ahh.Bir karar verebilsem !)
    egeteam.png

  • 20 adet evanix getir.20 tane bilmem ne getir (nasılsa koca firma(hatsan )zarar etse ne yazar) böylece alıcıların kafasını karıştır;fx lerin önünü tıka.basit bir hile.E mustafa kardeşim ve ülkü hocam siz,bir senede satılan pcp tufeklerin toplamını katresuda 1 aydan kısa bir sürede kat be kat fazlasını satarsanız bunlar olacak.durmak yok .
    adım gibi eminim fx dalgasını kırsınlar ilk partiden sonra piyasada ne evanix nede başka marka ithal edilir.
    selamlar

    fx revo.


    Sumatra 500 .25
    Recluse .357
    mk-390 paladin

  • 20 adet evanix getir.20 tane bilmem ne getir (nasılsa koca firma(hatsan )zarar etse ne yazar) böylece alıcıların kafasını karıştır;fx lerin önünü tıka.basit bir hile.E mustafa kardeşim ve ülkü hocam siz,bir senede satılan pcp tufeklerin toplamını katresuda 1 aydan kısa bir sürede kat be kat fazlasını satarsanız bunlar olacak.durmak yok.
    adım gibi eminim fx dalgasını kırsınlar ilk partiden sonra piyasada ne evanix nede başka marka ithal edilir.
    selamlar


    Çok alıcı olduğunu falan sanıyorlar herhalde, pcp tüfek piyasası o kadar geniş değil. Pcp alacak kişiler de eline ilk kez tüfek alacak kişiler olmadığından her özelliğini araştıracak, namlusunun yiv setine, atış stabilitesine ne bileyim akla gelen her şeyine bakıcak. Öyle elma armut satar gibi satabileceklerini sanıyorlarsa çok yanılıyorlar. Mesela ben bir tüfek almadan önce şu kriterlere bakarım, sizin de bakmanızı tavsiye ederim.


    1- Namlusu Lothar Walther ya da o kalitede mi? Tam olarak 5.5mm mi :love: dar ya da bol olmasın ;kihhik,
    2- Stabil atış satısı 50 ve üzeri mi
    3- Güç ayarı var mı (Regülatör işinin bence çok önemi yok, ekstra ağırlık yapıyor, bence daha çok hava ekonomisi amaçlı, tüp büyük olsun hız ayarını ben yapayım, valfi iyi tasarlarsan atışlar arası hız farkı %5 i geçmez diyorum, lazım olunca gücü kısayım daha çok atış yapaıyım, regülatöre müdahale zor ve zahmetli, özel ekipman istiyor)
    4- Genelde ben 1kg civarında bir dürbün kullandığımdan, ayakta atış yapılabilecek kadar hafif olmalı, dürbün ile 4.5 kg 'ı geçmemeli.
    5- Şarjörü ve mekanizması kolay işletilebilir, pellet seçmeyen, takılma yapmayan, kolay doldurulabilen tipte olmalı
    6- Hızlı dolum aparatı olmalı
    7- Canımı tehlikeye atmamalı, tüpüne güvenebilmeliyim.
    8- Manometresi olmalı (Eğer tüfek hava basıncı düşükken atış yapar ise tamir edilemeyecek hasar oluşabilir, parça değiştirmek gerekir)
    9- Tetiği çok hassas olmalı
    10- Servisi kolay olmalı, parçası bulunabilmeli
    11- Aksesuarı kolayca bulunmalı (Mesela ucunda UNF dişi hazır olmalı, yedek şarjörünü, diğer aksesuarlarını yurtdışından getirtmeye uğraşmayayım)


    Daha da düşünsem bakacağım nokta o kadar çok ki. Çünkü sadece bu forumu değil Erdem ve ben bir çok yurt dışı forumu da takip ediyor oralara da yazılar yazıyoruz. Hatta RaptorX yabancı forumlarda bile moderatör :) Erdem çok ilgilenmiyor ama ben atış yönü olduğu kadar Teknik yönüyle de ilgileniyorum.


    Bir Airarms'ı ele alalım, ilk onu almayı düşünüyorduk, sonra ülkü abinin airarms'ında valf gövdesinin loctite basılıp kapatılmış olduğunu, işçilik toleranslarının bu yönle kapatıldığını görünce teknik anlamda daha üstün olan HW yi seçtim. Ama bu seçimde ağırlık ve namlu konularında AA avantajlıydı. Ağırlık bir derece ama NAMLU çoook önemli. Başka yorumum yoktur.


    Bu resimdeki pelletlerden soldaki HW100'ün namlusundan diğeri FX Gladiator'un namlusundan ATEŞ EDİLEREK geçirilmiştir. Yorumu size bırakıyorum.


    [Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/080916/2b2rrjsn.jpg]

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen TheNightHawk® ().

  • geçen yıl aldığım pcp nin 1 tane bile yedek parçası yok, defalarca valf bloğunu istememe rağmen temin edilmedi, ülkü abi posta ile bir ingiliz yedekparçacıdan istedi, onlarda yanlış blok gönderdiler.[/quote



    mustafa abi bu tüfek azıcık tanıdık geldi bana :him:s acaba doğrumu düşünüAyorum :him:s

  • Hatsan bir iyilik daha yapsada, Şu AirArms ların Yaylı TX200 ve Prosport'unuda getirse, ben örneğin hemen bu iki silahada şimdiden talibim. :)


    TX200 için "Ben de ben de!" demek istiyorum.. =)

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Dikakatimi çeken bir olay var yatagunun açılmasıyla her tarftan pcp gelmeye başladı.