Crossman Pellet nasıl

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar geçen yıl crossman pelleti 12 YTL ye alıyordum. Aksaray gibi küçük şehirde kaliteli ürün bulmak zor oluyor. Bende burada bulduğum crossman pelleti yani resimdekini aldım. Şimdi aynısından bulamıyorum ayrıca internette fiyatı yakllaşık iki katı.


    Bu pelleti kullannan ve kalitesi hakkında bilgi sahibi olan varmı. Mesela öztay paraşüt pellet kullandım fakat hedefi bir türlü bulmuyor oysa


    crosman gerçekten iyiydi bana göre. Sizce bu pellet nasıl.


    [Resim Engellendi: http://img126.imageshack.us/img126/5583/peletiw2.jpg]

  • Aynı ambalaja sahip olan Crosman Hunting denedim fakat ilk izlenimlerimin pek iyi olmadığını belirtmeliyim. Çoğu Gamo'dan daha dağınık sonuçlar aldım. Daha çok kullandıkça daha iyi anlayacağım.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Kısa mesafelerde ve hedef kağıdına atmak için bence iyi bir saçma
    Yatagun'a üye olursanız ordada 12 ytl
    ayrıca saçma çeşitleri yeteri kadar mevcut
    https://www.yatagun.com.tr/det…man_Wadcutter=&ID=368



    + Adana'da malum satıcıda iki katı fiyatla satıyor .bana göre Yatagun en uygunu. bilginize ...

  • Bulunduğum ilden 12,5 YTL ye aldım. Cevaplar için tşkler. Arkadaşlara tavsiyem araştırsınlar. Adamlar tutturabildiğine satıyor.

    • Official Post

    Bu aralar dövizin yükselmiş olması ve esnafında elinde eski mal olması ve sıkışıklıktanda dolayı bayilerde uygun fiyatlı mal bulmak mümkündür, bizde bunu bilerek gereken düzenlemeleri yaptık.

  • crosman premier hollow point isabetliği bu pelletde gördüm bu gün ben,toplamda 5 çeşit pellet vardı,listenin başını bu çekti,pellet namludan çıkınca bir vızılıyoor :!: aynı pellet i kullanan arkadaşlarda da durum aynımı acaba?
     [Resim Engellendi: http://s3b.directupload.net/images/081113/temp/lyqbanps.jpg]


    ardından gamo pro magnum ile crosman pointed kafa kafaya gitti, ts18 bu da fena deyildi pellet çapaksız olunca baya güzel gidiyor hedefe,


    diana sport aman ALLAH ım rezil bir pellet,gamo pro hunter ondan daha da rezil,

  • bu pelletlerin uçları setlere basmıyor uçlarına set izleri çıkmıyor işin aslı bumudur benim mantıgımca uçlarınında setlere basması gerekir gamo ts ve crosmanda bu durum mevcut h&n pelletlerde bu hata yok önü arkası aynı crosmandan ben randuman alamadım

  • bu pelletler hatsan mod 125te ve crosman 2100de iyi sonuç vermedi.namluya gevşek oturuyor.benn 8 ytl ye almıştım geçen sene.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

    • Official Post

    Arkadaşlar Namlu kalitesi en önemlisi, ama ardındanda pellet kalitesi ve pellet namlu uyumluluğu gelir, yani namlu mükemmel iken çapı uygun olmayan kaliteli pellet ile mükemmel namluda rezalet sonuçlar alabilirsiniz, çok kaliteli bir namluda kötü bir pelletlede olması gerekenden iyi sonuçlar alabilirsiniz, pellet kafası setlere oturmuyorsa o pelleti namlunuza hiç koymayın, çünkü arkasından basıncı yiyen pellet, kafası setlere oturmuyorsa tek taraflı namlunun bir yönüne yaslanacak, dolayısıyla hafif yan olarak namludan çıkacaktır bu durumda o atıştan bir şey beklememek gerekir.


    Ayrıca Diana Sport son derece kaliteli pellettir ama "mach" yani burnu düz pellettir ve bu pellette pellet kafası setlere oturacak bir namlu ve maksimum 25 metre atışlarda kullanılmalıdır, uzun mesafe pelleti değildir, uzun mesapelerde en iyi dizayn, "DOME" (ingilizce) tabir ettiğimiz kubbe başlı pelletler her zaman daha başarılıdır, bunlara örnek olarak H&N Barakuda, Diana High Power, FX Diabolo Exact gibi modeller gelir.

  • mustafa abi benim bahsettigim 4,5 crosman 500 lük ucu sivri olan pellet.pelletler çok güzel ama bahsettigim hatayı yapıyor benim gamonun namlusunda sorun olabilirmi acaba namlunun geniş olması gibi

    • Official Post

    mustafa abi benim bahsettigim 4,5 crosman 500 lük ucu sivri olan pellet.pelletler çok güzel ama bahsettigim hatayı yapıyor benim gamonun namlusunda sorun olabilirmi acaba namlunun geniş olması gibi

    Olabilir, Gamoda da son bir kaç yıldır hiç bir namlu bir diğerini tutmuyor hatsan gibi, dahası Gamolarda namlunun uçtan 5 - 10 hatta 20 santimlik kısmında yiv set olmadığına bile şahit olduk, geçen yıl bu yüzden arkadaşların çok tüfeğini firmaya iade ettirttik.