Ankara Bağlum Atış Buluşması...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba.Keçiören etlik vs. civarında oturan ve bağluma atış için giden veya gitmek isteyenler varsa beraber buluşup gidebiliriz.Zira tek başına gitmek baya sıkıcı oluyor.Bana pm'den veya msn'den ulaşabilirsiniz.İyi günler..

  • bende keçiörendeyim başka olanlarda varsa uygun zamanlarda(haftasonu v.s) olabilir...

    --- Gamo Hunter 440(GRTIII altın tetik) 4.5mm ---


    ankara

  • Merhaba Anadol. Evet olumlu bakan tüm arkadaşlar burada toplanırsa en azından birbirimizi tanırız ve gitmeyi düşündüğümüz günden birkaç gün önce birbirimize haber vererek buluşmayı organize edebiliriz.

  • Ankara Team kabına sığamıyor artık ilçeler arası farklı yerlerde buluşmalar başlıyor, bravo Ankara x;.z boyle bir organizasyonu da hayata geçirmek isteyen arkadaşlara tebrikler ve başarılar

    Hatsan AT44WX-10 .22 + Nikko Stirling Targetmaster 10-50x60 MD


    Pek yakında : Nikko Stirling Diamond 10-50x60 MD :love:


    Hatsan Mod 95 Sas 4.5 Cal + Gamo 3-9x40


    Diana Mod 26 4.5 Cal + Optima 1x40 RedDot


    FX Revolution .22 + Nikon Buckmaster 4.5-14x40 Mil Dot




    ankarateam.png

  • Mühye güzel bir yer, tesislerin varlığı fark yaratıyor. Ama, oğlum doğtuktan sonra boş zamanım o denli azaldı ki, yakın bir yerler bulmak benim için acil bir ihtiyaç halinde. Bu açıdan Bağlum benim açımdan Mühye'ye alternatif olabilir. Ancak, bunun önemli bir dezavantajı; Mühye'ye giden arkadaşlar oldukça deneyimli ve değerli insanlar. Bundan mahrum kalmamak gerek.

  • Bende Etlik taraflarındayım..Bağlum içinden 5 km uzakta güzel bir alan buldum.Atışlarımı orda yapıyorum.Ama malum havalar çok soğuk 2 haftadır gidemiyorum...Bir buluşma olursa ve acil işim çıkmassa atışa bende gelebilirim..
    Birde Drezin abimiz vardı o da keçiören'de oturuyor sanırım.. Bir elin parmağını geçtik bile :)

  • bu hafta gelemem ama diğer haftalar ben de size katılabilirim



    Mcema en yakın zamanda sizi de aramızda görmekten mutluluk duyarız.


    Ankara Team kabına sığamıyor artık ilçeler arası farklı yerlerde buluşmalar başlıyor, bravo Ankara x;.z boyle bir organizasyonu da hayata geçirmek isteyen arkadaşlara tebrikler ve başarılar


    Emporto, tüm arkadaşlar adına teşekkür ediyorum sana, iyi niyetle yaklaştığın için.. ;d;

    Mühye güzel bir yer, tesislerin varlığı fark yaratıyor. Ama, oğlum doğtuktan sonra boş zamanım o denli azaldı ki, yakın bir yerler bulmak benim için acil bir ihtiyaç halinde. Bu açıdan Bağlum benim açımdan Mühye'ye alternatif olabilir. Ancak, bunun önemli bir dezavantajı; Mühye'ye giden arkadaşlar oldukça deneyimli ve değerli insanlar. Bundan mahrum kalmamak gerek.


    Ankara Team'a üyeyim,oradaki arkadaşların çok değerli olduğunun tabi ki farkındayım aynı sizin gibi,ama malesef çok niyetlendiğim halde buluşmalara hiç gidemedim kişisel sebepler yüzünden.Bu yüzden genel de bağluma gidiyorum ve artık yalnız gitmek istemiyorum tek amacım buydu ;dance; ,yoksa mühye köyüne bir alternatif düşüncesi açıkçası hiç aklıma gelmedi,hatta olanaklarım imkan verince ilk yapacağım iş mühye köyüne gitmek ;şrofls;.


    Bende Etlik taraflarındayım..Bağlum içinden 5 km uzakta güzel bir alan buldum.Atışlarımı orda yapıyorum.Ama malum havalar çok soğuk 2 haftadır gidemiyorum...Bir buluşma olursa ve acil işim çıkmassa atışa bende gelebilirim..
    Birde Drezin abimiz vardı o da keçiören'de oturuyor sanırım.. Bir elin parmağını geçtik bile :)


    Merhaba Spancy.Yakınımda ne kadar da çok dost varmış yahu haberim yokmuş ^^ Bağlumda bulduğun yer bizim için çok önemli aslında,çünkü benim bulduğum yerler haftasonu kalabalık olabiliyor,kalabalık olmayan yerler de görsel açıdan pek hoşuma gitmedi açıkçası.Görüşmek üzere...

  • Merhaba dostum.Benim bulduğum yer piknik alanı gibi bir yer..Ve alabildiğine büyük.Sağlı sollu önlü arkalı 300'er metrelik yerler var.Her taraf müsait ve haftasonu gelen giden olmuyor.Tek tük yoldan geçen oluyor onlarda selam çakıp yoluna devam ediyor.
    Yalnız tam boğazda bulunuyor ve iyi rüzgar esiyor.Çok da soğuk. Bunun nedeni ocak ayında atış yapmış olmam olabilir . Ama neticede bir kez gidilip görülebilinir..

  • Arkadaşlar, açın google earth'ü bakın biz ilk yerlerimizi böyle bulmuştuk. Bu arada başka yerde buluşmanız da tabii olarak mümkün, herkesin mühyeye gelme imkanı olamayabiliyor (özel araç olmayınca çok zor) Ne yazıkki bağlum , etlik de bana çok ters. Ama yerini zamanını tam kararlaştırın bakarsınız geliveririz.


    Mesela keçiörene yakın kösrelik diye bir köy var, küçük bir gölet görünüyor, ağaçlık güzel yerler var.


    40° 4'37.21"N


    32°52'14.20"E

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Aslına bakarsanız, iki ya da üç hafta önce Bağlum tarafına gittim ve Bağlumu geçtikten sonra atış için uygun olabilecek alanların var olduğunu gördüm. Kısıtlı bir zamanda detay inceleme yapma olanağım olmadı ama Mühye'ye giden arkadaşların 1. 2. Çamlık dedikleri alanları bulabildiklerini düşününce Bağlum'da çok sayıda alan bulunabileceğini düşünüyorum. Google Earth'teki Bağlum görüntüleri 2,5 yıl öncesine ait. Bu görüntülerde boş gibi görünen bazı alanlarda binaların bulunduğunu gittiğimde görmüştüm. Ancak yinede Google Earthden mahal tespitlerini yapıp gidip incelemek mümkün.

  • Mesela keçiörene yakın kösrelik diye bir köy var, küçük bir gölet görünüyor, ağaçlık güzel yerler var.


    40° 4'37.21"N


    32°52'14.20"E


    Bu gölü ben biliyorum aslında çok da yakın, bağluma vardıktan sonra en geç 15 dakikada ordayız.Burda hem atış yapıp hem de balık tutmayı planlıyorum.Ama maalesef bir dezavantajı var,haftasonları özellkikle havalar ısınınca atış yapmak olanaksız çünkü çok kalabalık oluyor.Kışın gidilmesi de mümkün değil eğer yerler ıslaksa;çünkü 3 km toprak yol var ve çok yumuşak. 4*4 araçlar bile gitmekte zorlanır ve etrafında yer yer 5 metreye varan düşük banket var. Ben hafta içi gitmiştim ve çok da memnun kalmıştım.

  • Bağlum tarfını ocak ayında ziyaret ettim. Ve göz alabildiğine boş tarlalar var.. Yer çimen ve yol'a araba giriyor.


    Ben bugün dayanamadım ve bağluma gittim ;şrofls;.;şrofls;. Bu sefer göl tarafına değil de belediyeyi geçtikten sonra sol tarafa gittim 10 km kadar.Spancy dediğin gibi her yer göz alabildiğine tarla, yer yer ağaçlar da var.Ama yazdan tek farkı her yer 20 cm. kar altında ;atlise; Madem gidiyorum tüfeği de alıyım demiştim e tabi daldım karların arasına x;.z Pek zor olmadı ama saat ilerleyince hava baya soğudu,yinede eve dönerken 100 e yakın atış yaptığımı farkettim ;atlig; Arkadaşlar hafta içi müsait olan varsa ben hafta içi de gelebilirim hiç sorun değil ,haftasonu müsait olanlarla da haftasonu gelirim abarttım galiba olsun ben yine de gelirim ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

  • Oğuz-han
    Evet belediyenin solundan giriyorsun.Villaları geçiyorsun, millet araba yıkıyor o yokuşuda bitiriyorsun ve hemen sol'a giriyorsun.10 km kadar yok bile Kar olmasa hafta içi haftasonu gelirim walla


    Karlar erisin güzel bir buluşma ayarlayalım, o araba yıkayanlara bir de pınarlardan su dolduranlar eklenmiş kuyruk olmuşlar vallahi damacanaları kapan gelmiş ;şrofls;.;şrofls;.;lol; Artık ben arada karlar erimişmi diye kontrol ederim ;dance;;dance;;dance;;grin;

  • ooo konu bayağı ilerlemiş. bu kadar katılımcının bulunması güzel. geçen pazar bende karlar içinde bağlumda atış yaptım. benimde sık kullandığım bir yerim var ama mesafe 100 mt yi geçmiyor. ayrıca o göleti çok merak ettim. 2 senedir hiç balığa gidemedim. hem balık hem atış olursa tadından yenmez. tabi bu havalarda balık işi zor biraz ama... inşallah en kısa zamanda buluşmak dileğiyle

    webley patriot 5.5