Diana 350 Magnum .22 cal

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hiç hesapta yokken uzun süredir aklımda olan 350 Magnumu satın aldım.Bana kısmet olacak ya henüz ilk sahibi yeni devretmişken tüfeği ben aldım.Çok temiz kullanılmış 5.5mm ve henüz 9 aylık bir silah olması da almamda etkili oldu.Alışverişte emeği geçen Erkut beye de ayrıca burdan teşekkür ederim.

  • Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir seçim Allah kaza bela vermesin.

    FX Gladiator .22cal , BSA 8-32x44 SWF
    Weihrauch Hw 97K .22cal

  • Hayırlı olsun güzel bi kısmet olmuş,en sevdigim tüfeklerden biridir. ^^

  • HAyırlı Olsun. iyi bir seçim.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

    AT 44 WX 10-LW BULL-PUP :love:


    Blow Tabanca 4.5 mm


    Üzümlü Kaplan 7+1 12 Cal Otomatik


    HER MODEL TÜFEĞE İSTEDİĞİNİZ MODELDE AHŞAP KUNDAK YAPILIR.


    [Resim Engellendi: http://i45.tinypic.com/33omgjo.jpg]


    Musa KARAOĞLAN

  • hayırlı olsun, isabetli atışlar.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • hayirli olsun :thumbdown: benim mod48 e de talip liler var satmayi hec düsünmüyorum ama sözüm var bir arkadasima ;tese;kkur
    birazdan bir cekim yapayim da gözleri yisillensin ;kihhik,

    • Official Post

    "Coolasice" Yalçın bey çok şanslı, dün Crosman 2100 satın almak için şirkete geldi, aynı saatlerde başka bir müşteri FX Gladiator almak için şirkete gelmiş, Diana 350 Magnum'u takasa verip Gladiator ile şirkettten ayrılınca, Yalçın bey'de 350 Magnum'u kaptı, Hayırlı uğurlu olsun, kız gibi bir silah satın aldı.

  • bakalım araştırıp bende almayı düşünüyorum ama son 6 ay içinde üretilenlerde 5.5 cal olanlarda hız 190 200 fps ölçülmüş..
    düşündürücü geliyor
    tüfeğiniz hayırlı olsun

    • Official Post

    bakalım araştırıp bende almayı düşünüyorum ama son 6 ay içinde üretilenlerde 5.5 cal olanlarda hız 190 200 fps ölçülmüş..
    düşündürücü geliyor
    tüfeğiniz hayırlı olsun


    350 Magnum alacaksanız size tavsiyem 1000 küsur lira para vermek yerine 600 TL civarı çok temiz ikinci ellere yönelin, forumda ilanlara bakın, hele bir tanesi varkı o silaha kefil bile olurum, Silwerking in silahı, hem fiyatı aşırı uygun, hem silahın ekstraları var.

  • Teşekkür ederim demekki ben yırttım alınalı 9 ay olmuş üretileli daha fazladır herhalde,az önce denemek için bahçeye indim daha önce patriotla atış yaptığım aynı tahtaya atış yaptım pelletler yaklaşık aynı yere kadar giriyor,kurması patriota göre çok daha kolay ve patriottan daha hafif,ağırlık merkezi önde olduğu için ayakta atışın zor olduğunu okumuştum bunun doğru olduğunu gördüm fakat beklediğimden daha hafif bir tüfek olduğu için elinize aldığınızda 5-6 saniye içersinde atışınızı yaparsanız bu ağırlık merkezi olayı çok da kafaya takılacak birşey değil.Ayrıca tüfeğin yanında bir de moderatör vardı sahibi bir arkadaşına Almanya'dan getirtmiş,vidalı değil de geçme tip bir moderatör.Onu da denedim mekanik sesi kesmesede atış sesini gerçekten azaltıyor,fakat dürbünüm olmadığı için arpacığı takıp moderatörü geri çıkarttım.Kullanması gerçekten çok zevkli,verdiğim parayı sonuna kadar hak eden bir tüfek ve alacak kardeşlerimize de tavsiye ederim.Yalnız üsdatlara bir şey sormak istiyorum uzun zamandır da aklımda sözü geçmişken burda sorayım yeni konu açmayayım.Bu moderatörün çalışma prensibi nedir,içini inceledim elimdekinin ve içiçe geçmiş 5 adet koni şeklinde alüminyum parça ve en üstte de kapağın altında bir yay var.Daha önce de ateşli silahlarda nasıl işe yaradığını araştırmış ama bulamamıştım bunu bana açıklayabilirmisiniz?

  • böyle bir moderator mü :rolleyes: sesi azaltığını söylüyorlar tabii mekanik ses haric,isabetliğe ve stabilliğe katkısı olduğunu okudum,ne kadar doğru bilmem, diana nın bazı modelleri için, mod 25 mod 48 mod52 mod 54, mod 350





    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090312/temp/j62nh5f8.jpg]

  • yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. bir kaç grupman yayınlarsınız artık. :D

    6-24*50 tasko