Toshiba Portege G500 ithalatçısı yada dağıtıcısı ticari anlayışını kınıyorum.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Değerli Arkadaşlar,


    2 yıl önce satın almış olsuğum, Toshiba Portege G500 Smartphone, Windows Smartphone 5.0 işletim sistemli cep telefonumsan, işlemci hızının azlığında dolayı yaşadığım yavaş çalışması dışında memnundum, fakat son günlerde telefonun aküsü öldü ve şarj tutmamaya başladı tam dolumda 3 dakika konuşabiliyorum.


    Aküsünü değiştirin diyeceksiniz, ama maalesef bu telefonun aküsünü bulmak olanaksız, ben aranmadık yer bırakmadım bulamadım, en son ithalatçısına ulaştım ve aküsünü talep ettim ücreti karşılığı, fakat verilen yanıt, ne bir servise yönlendiriyorlar nede şuradan satın alabilirsiniz diyorlar, "-adresimiz şudur, buraya telefonunuzdaki sorunu anlatan bir not ile gönderin, 1 hafta içinde size döner ücreti hakkında bilgi veririz, sonra ücretini ödemeniz halinde telefonunuza gereken yapılır ve size göndeririz, fakat süre konusunda size bir tarih veremeyiz uzun bekleyebilirsiniz" Tabi benim yanıtım yine aynı "-Hanımefendi benim telefonum bozuk değil, bakım yapılmasını da istemiyorum, ben telefonun aküsünü satın almak istiyorum, gönderemeyiz diyorsanız ben gelip parasını ödeyip teslim alayım" diyorum aldığım yanıt "- Kusura bakmayın akü satışımız yok, telefonunuzu gönderirseniz (biraz önceki prosedürü tekrar ediyorlar) hallederiz.


    Eğer ticari ve müşteri hizmetleri memnuniyeti anlayışınız bu ise sizi kınıyor ve protesto ediyorum.


    Arkadaşlar aklınızda olsun sakın ama sakın bu markanın cep telefonlarından uzak durun,

  • ;( bende de var aynısından.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

    • Official Post

    Bu arada bana bu telefonun aküsünü yada bu akünün yerini alabilecek bir başka marka aküsü varsa o da olur, yardımınız olursa sevinirim.


    GG de bile bulamadım.

  • yukarıya koyduğum linkte ''var'' görünüyor.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

    • Official Post

    Evet ebayda buldum $36.00 a 2 adet kargo dahil aldım şimdi.


    http://cgi.ebay.com/ws/eBayISA…:IT&item=360070789408

  • mustafa abi bir konuda uyarmak istiyorum telefonundaki sorun şarj tutmuyor diyorsun bunun 3 nedeni olabilir
    1- bataryanın ömrü bitmiş olabilir (akla ilk gelen bu olur)
    2-Telefonun içindeki şarj ile ilgili olan şarj entegresi bozulmuş olabilir (bunu birçok teknik servis gözardı eder)
    3- şarj soketinden entegreye giden hatta oksitlenme kopma vb kesilmelerden dolayı yazılım hataları verir (bu hata akıllarına bile gelmez)


    bu sorunlardan bir yada birkaç tanesi beraber ortaya çıkabilir

    • Official Post

    mustafa abi bir konuda uyarmak istiyorum telefonundaki sorun şarj tutmuyor diyorsun bunun 3 nedeni olabilir
    1- bataryanın ömrü bitmiş olabilir (akla ilk gelen bu olur)
    2-Telefonun içindeki şarj ile ilgili olan şarj entegresi bozulmuş olabilir (bunu birçok teknik servis gözardı eder)
    3- şarj soketinden entegreye giden hatta oksitlenme kopma vb kesilmelerden dolayı yazılım hataları verir (bu hata akıllarına bile gelmez)


    bu sorunlardan bir yada birkaç tanesi beraber ortaya çıkabilir


    Bu tür bir sorun yok, komşumda da aynısından var 1 günlüğüne aküleri değiştik, sorun aküde.

  • aynı markanın laptoplarını da almayın bence, ben aldım çok pişmanım.

    Mustafa
    26.04.1975

  • mustafa abi bende internetten 2. el olarak almıstım ama garantisi vardı.bendeki de cok sorunluydu en sonunda verdim servise yapamadılar.sonra fabrikaya gönderdik dediler ve en sonunda parayı iade ettiler ben 2. el aldıgım icin baya bi kara gecmis oldum ;rofl.;

  • Sorun çözülmüş gerçi ama gene de yol göstereyim; bu gibi durumlarda aynı boyutta veya biraz küçük başka bir pil bulup içini açarak hücre kısmını değiştirmek sorunu halleder.

  • Mustafa Abi, yanlış anlamazsanız size HTC yakışır. Kullandığınız Toshibadan sonra özellikle HTC HD Mini yi tavsiye ederim.

    * FX Gladiator DA + Nikko Stirling Platinium Nighteater 30 (10-50x60FT)

    • Official Post

    Mustafa Abi, yanlış anlamazsanız size HTC yakışır. Kullandığınız Toshibadan sonra özellikle HTC HD Mini yi tavsiye ederim.


    Teşekkür ederim,


    Fakat bu konu nisan 2009 a ait, bu telefondan sonra yine tuşlu samsung 200 modeli aldım, şimdide onun tuşları çalışmamaya başladı, donmalar, geç algılamalar başladı, HTC Desire HD düşünüyorum, artık microsofttan vazgeçip android e geçeceğim, ama yinede endişeliyim bu dokunmatik ekran konusunda, araç kullanırken arama yapmak vs... sıkıntılı olur diye düşünüyorum.

  • htc desire hd ve android çok iyi seçim.Ben htc hd2 kullanıyorum windows mobile 6.5 li ve sdcarddan android ile de kullanıyorum zaman zaman, ben aldığımda android de lotus notes maillerimi okumak mümkün değildi o yüzden windows mobile lı hd2 almış idim.


    HTC lerde "car mode" denilen bir şey var orjinal araç şarjı ile kullanırsanız ekran yatay "landscape" modunda ve kocaman tuşlu hale geliyor numara çevirmek vs çok kolay oluyor ve hem gelen hem de sizin yaptığınız tüm aramalar otomatik "handsfree" oluyor.Dandik bir araç şarjına da bir direnç ekleyip orjinal gibi car mode u aktive etmesi sağlanabiliyor ya da bir yazılımla da car mode aktive edilebiliyor menuden (android de bu yazılım ile olan mümkün mü emin değilim).Dolayısı ile htc lerde araç kullanımından çekinmeyin (tabi tutucuya yerleştirmeye üşenmezseniz arabaya biner iken)Yeterince yüksek sesli bir handsfree modu var ayrıca bir araç kiti vs gerektirmeden rahatça konuşabiliyorsunuz.

    Ankara TR