Çok istemem rağmen bu haftada gelemedim.Yine güzel bir buluşma olmuş. Bülent yeni tüfeğin hayırlı olsun, güle güle kullan. ![]()
15 AĞUSTOS 2009 Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bülent abi buluşmada söylemeyi unuttum fx'in hayırlı olsun Allah güle güle kullanmak nasip etsin ...
-
bu nasıl atış böyle açık büfe gibi tepsiden götür malları
ben gelmiyom baba ya 
-
şşşşşşşşşşt açılın bakayım DAMAT geliyo.........

-

Bravoooo

Hayırlı olsun Volkan,, Allah mesut etsin..... 

-
Bülent,Silahın hayırlı olsun..güle güle kullan....Yakışmış..Eğri yerleri görülüyor düzeltmek lazım..

-

Kızı vermezseler, Ankara team olarak kayınpederini bir ziyaret ederiz

Hayırlı olsun Volkan, Allah tamamına erdirsin

-

-

Tebrikler..Allah mesut etsin

-
Tebrik ederim Volkan, darısı bekarların başına

-
teşekkür ederim abilerim
-
- Resmi Gönderi
teşekkür ederim abilerim
Volkan Allah mesut bahtiyar etsin, ben şanslı hanımefendi ile tanışmışmıydım

-
teşekkürler Mustafa amca sizi tanıştırmadım daha sen kuzenimle karıştırdın herhalde. aşili(gladiator) almaya geldiğimde yanımdaki kuzenimdi. buarada senin bana verdiğin o sakar ve koca ayaklı yavru artık kangallarla oynuyo biraz daha kas yapması için zamanı var onu makina gibi yapıcaz inşallah. yeni bir efsane yetişiyo coming soon.......................
-

Hayırlı olsun Volkan Abi, darısı bizim başımıza artık ama 8-10 yıl sonra falan.
-

Volkan henüz yüzyüze tanışamadık ama bende tebrik etmek istedim... Allah tamamına erdirsin...
Sevgiler,
-
Bu arada, şimdi aklıma geldi; 30 metreden miller bira şişesini colt tabancam ile kırdım. Ama 7 metrede aynı şişeyi kıramadım. Hayret yav

-
Bu arada, şimdi aklıma geldi; 30 metreden miller bira şişesini colt tabancam ile kırdım. Ama 7 metrede aynı şişeyi kıramadım. Hayret yav

30 m. atışında CO2 tüpün yeni takılmış olabilir, keza 7 m. atışında da ömrünü tamamlamış bir tüple yapmış olabilirsin... Aklıma başka açıklama gelmiyor...
Sevgiler,
-

Bu konuda XEagleX ile ortak görüşümüz şansına denk geldi bi daha kırabileceğini zannetmiyorum o tabancayı ben de çok kullandım zamanında biliyorum

-
Volkan Allah tamamına erdirsin kardeşim , tebrik ederim.

Osman abi bu arada fotolar için teşekkürler, kusura bakma ben atışa dalınca senin fotonu çekmeyi unuttum ,biraz bencillik yaptım galiba

-