Evanixlendim bende

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Mustafa Bey sizleri tenzih ederim. Forumumuzdaki siz üstatlarımızın da, foruma üye diğer arkadaşların da eleştrileri bizler için çok önemli. "Malesef forumumuzda AR6' ya pek iyi gözle bakılmıyor" derken "bu forumun yöneticileri kendi satmadıkları silaha tu kaka der düşüncesi oluşuyor" u kesinlikle kast etmedim. Sadece eleştiri yazan arkadaşlar bence ağır eleştriyorlar. Forumumuza gönderdiğim diğer yorumlara da bakacak olursanız yapılan tüm eleştrilere katıldığımı ancak bu fiyata ve bu güce de AR6'dan ancak bu kadarının bekleneceği hususundaki düşüncelerimi göreceksiniz.

    Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

    Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

    Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

    hasag.png

    • Official Post

    Samimi düşünceleriniz için teşekkür ederim. ^^

  • Mustafa Bey siz neden AR6 ya alternatif olabilecek bir tüfek getirmediniz merak ediyorum,bir başka merakımda airarms yerine daystate ürünlerini getirmeyi hiç aklınızdan geçirdinizmi? Saygılar

  • Diyelim ki aklından geçirdi. Bu neyi değiştirir. :)

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

    • Official Post

    Mustafa Bey siz neden AR6 ya alternatif olabilecek bir tüfek getirmediniz merak ediyorum,bir başka merakımda airarms yerine daystate ürünlerini getirmeyi hiç aklınızdan geçirdinizmi? Saygılar


    Birileri ile rekabet etmek değil amacımız, doğru bildiklerimizi yapma gayreti içerisindeyiz. ^^

  • Hayırlı,uğurlu olsun güle güle kullanın.. :D

  • birşeyleri değiştirmesi için sölenmiş birşey değil!ilerde daystate de getirir mustafa abi :)

    Hw 97k

  • selamlar arkadaşlar.Silahı aldım kullandım heyecan şokunu yeni atlattım üzerimden.Silahı biraz anlatayım,isabet diğer silahıma göre muhteşem.tahribat ha keza öyle,ama bu sabah dayanamadım bir atış yaptım millet sesten uyandı şimdi sorunum susturucu bu konuda bana ne önerirsiniz.Birde nihai olarak tek bilemedin iki tip pellet kullanmak istiyorum tercihim ne olmalı.Birde susturucu işini ne kadar yapıyor yani sesi sıfırlıyormu?

  • pelletler ile ilgili bu başlıkta zaten size öneriler yapılmış,

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Bende de AR6 var tahribat konusunda üstüne havalı tüfek tanımam ama iş isabet konusuna gelince o kadar da iyi değil. 30 metrede para kadar yerde zar zor toplayabiliyorum. Fakat isabetli tüfekler 30 metrede rahatlıkla tek delik yapabiliyor.

    • Official Post

    Bende de AR6 var tahribat konusunda üstüne havalı tüfek tanımam ama iş isabet konusuna gelince o kadar da iyi değil. 30 metrede para kadar yerde zar zor toplayabiliyorum. Fakat isabetli tüfekler 30 metrede rahatlıkla tek delik yapabiliyor.


    50 metrede Gladiatorun tek deliği var Tunç bey, :)


    FX Gladiator 50 metre Tek delik by SerdarHavsut

  • hayırlı olsun bende aynı ürünü sipariş verdim bekliyorum yarın elimde olur büyük ihtimal nasıl memnunmusunuz kullanımından.

  • Evet arkadaşlar tüfeği kullanıyorum ama elimdeki peletler tükenmek üzere,onun için yeni sipariş verdim sizinle paylaşmak istedim.1: air arms diabolo field plus (bu 5,52 ölçüsünde acaba hatamı ettik. 2:gamo pro hunter. 3:gamo ts 22. 4:h-n diabolo baracuda.5: tabiiki moderatör.

  • ...Ben de yaklaşık 5-6 aydır AR6 kullanıcısıyım. Doğru 100 metreden 5 kuruşluk gurupmanlar yapamıyorum ancak 3-4 cm lik gurupmanlar yapabiliyorum...



    100mt de 3-4cm grup cok iyi. yillar once sadece hw100 varken, 100 metrede 3.5cm civari grup yapabiliyor diye hayretle anlatiliyordu. tabii daha iyisini de yapan tufekler var ama 3-4cm cok iyi bence. demek ki bu ar6 nin ayari iyi olacak ve uygun pelet atilacak diye anladim ben.

  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim iyi dileklerinize.Tüfek ar6 modeli benim için güç önemli.ama bu tüfek çift karakterli olduğu için yani gerektiğinde yarı güçte de kullanılabildiği için bunu seçtim.Şimdi siz değerli arkadaşlarıma sormak istediğim,amacıma uygun yani tahribatı yüksek pelletlerden hangilerini almalıyım.Elimde gamo serisi pelletler var onlar iş görürmü.Bana sakın 100 metrede 5 kuruşluk grup yapamazsın demeyin niyetim yok,magnumlarla 100m den 5lt lik yağ tenekesini tutturabilirmiyim.


    Buradaki anlatmak istediğinizi tam olarak anlamış değilim, lakin AR6 larda 2 kademeli güç ayar düğmesimi var ve ben bunu yenimi öğreniyorum ki düşünmeye başladım..... ;$.,;$.,;$.,;$.,

    Evanix Blizzard S10 Bolt Action PCP Combo ++ Hill PCP hava pompa ++ Optima 3-12x44 AOE Dürbün

  • ayrı bir güç ayar düğmesi yok. ancak bildiğim kadarıyla horozu parmakla kurmak veya kurmadan sedece tetiği çekerek atış yapmak arasında güç farkı oluyor.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png