Hatsan AT44-10 LONG (Uzun Namlu)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bende yeniydim,hatsandan yanaydım,ama ahhh işte ahh ;#^+.


    ;kihhik,;kihhik,:thumbup::thumbup:

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Bağışlayın ancak kafama takılan bir kaç konu var.


    Hatsan ile ilgili nette yaptığım taramalarda yurt dışı kaynaklı ve övgü dolu sonuçlara rastlıyorum. Malum ihraç hususunda yeterince başarılı. Tahrip gücü bakımından (kullanıcılara göre) oldukça tatminkar modellere sahip. Gerçi yorumlayanlar belki de tüfeği sökmeyi dahi bilmeyenler olabilir.
    Sanıyorum ki (yurt içinde ve yurt dışında) amacı "grup toplamak" yerine "tahrip etmek" olan kullanıcıların egosunu yeterince okşuyor.


    Kalitesizlik ve devamlı servis ihtiyacından basediliyor ya (devamlı paketlenip fabrikaya gidip gelmeler falan)...
    Merakımdan soruyorum; yurtdışındaki Hatsan' lar (ki sayısı oldukça fazla sanırım) sık sık bozulunca nereye gidiyor? İzmir' e paketlenmediğine göre ne oluyor?
    Yabancı kullanıcı; devamlı başını ağrıtan tüfekleri bizden daha mı çok seviyor ya da oradakiler bozulmuyor mu? Adamlar memnun mu?

  • Demekki nette yeterince tarama yapmıyorsunuz ya da yabancı diliniz zayıf. Merak ediyorsanız size bir çok yabancı hatsan kullanıcısının yazdığı konuları okuduğumu söyleyebilirim. Ama nereden derseniz ne bunu bulmak için uğraşacak ne zamanım var ne de çok umurumda açıkçası. Gönderdikleri yer ise "nereden aldıysa oraya" dır muhtemelen. Siz diana tüfek aldınız diyelim bozulunca Almanya'ya mı gönderirsiniz. Övgü dolu sözleri burada da duymak mümkün, özellikle fiyat ve güç konusunda, gerisini çoğumuz biliyor. İlk mesajlarınızda yazdığınız mesajlardan sizin de belirli bir egoya hizmet ettiğiniz kolayca anlaşılıyor.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • sn İnsomnia bakın aşağıda kullanmadan önce ve kullandıktan sonra düşüncelerini paylaşmış bir üyemiz var:


    bende yeniydim,hatsandan yanaydım,ama ahhh işte ahh ;#^+.


    bence firmanın hatalarından birisi de çıkardığı ürünleri (kendilerince )mükemmelleştirmeden yeni modeller çıkarmaları. kısası daha makul bir kalite seviyesine gelmeden long çıkıyor mesela.


    bu arada yurtdışına gidenlerin burada satılanlar gibi olmadığını düşünüyorum. öyle olsa ihracat falan yapamazlar (özellikle ABD Avrupa gibi yerlere).


    yurtdışında da bu silahları alanlar bu işe gönül vermiş olanlar değil gördüğüm kadarıyla. bahçesindeki fareyi kargayı vurmak isteyen bu işe fazla bedel ödemek istemeyenler.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Övgü dolu sözleri burada da duymak mümkün, özellikle fiyat ve güç konusunda, gerisini çoğumuz biliyor. İlk mesajlarınızda yazdığınız mesajlardan sizin de belirli bir egoya hizmet ettiğiniz kolayca anlaşılıyor.

    Zati anlaşılmayacak biçimde bir şey yazmadım ki...Doğrudur bir egoya fakat sadece kendi egoma hizmet ediyorum. Belki henüz siz gibi agâh olamadığımdan kullandığım 155 egolarımı yeterince doyuruyordur. Bu forumda öğrendiğim ve yakın zamanda dolabıma koyacağım "ar 6" ise bir havalı tüfekteki beklentilerime son noktayı koyacak (lazım olduğunda edinebildiğim bilgiler için de tüm foruma ayrıca teşekkür ederim).


    Ancak ben veya bir başkasının beklentilerini (bu anda) karşılayan Hatsan ya da herhangi bir marka için (sizi tevzi ederek söylüyorum) forumda gülen suratlar görmek, dalga geçen mesajlar okumak ne seviyeye kadar hoş karşılanmalıdır?


    Son sorum için mesajınıza bir de tersten bakalım.
    Bana "
    belirli bir egoya hizmet ettiğiniz anlaşılıyor" diyorsunuz.
    Peki bendeniz yani yeni bir Hatsan kullanıcısı
    bu forumdaki negatif Hatsan yorumlarını gördükçe aynı fikre sizin için kapılmaz mı?

  • Beni tanıyanlar ve bu seviyeye nasıl geldiğimi ve ilk silahımın ne olduğunu arkadaşlarım çok iyi bilirler. hatta bir tanesinin kundağının arka kısmını (cinnet anında testereyle kestiğim) halen saklıyorum. Senelerdir elimden nice marka model havalı silah geçti. Biraz tecrübe sahibi oldum. Şimdiye kadar görüp kullanıp ateş ettiğim havalılar konusu açsak sizin de almayı düşündüğünüz ar6 da dahil olmak üzere daha bir çok havalıyı da kullandım. Hatta Türkiye'ye gelmesinde bile rol oynamış olabilirim ^^ Sözünü ettiğiniz Hatsan'ın pcp si ise adını bile tam bilemiyorum. Weihrauch hw100 ün çakmasından öte bir silah değil. Öyle bir özenti ki AT si bile HW nin Hermann Weihrauch undan çarpma bir isim. Kurma kolu olsun tüpü olsun yapmaya çalışıp da yapamayacakları bir silah. Bu gidişle hiç yapamayacaklar.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Sn RaptorX;


    henüz 1 kutu pellet bile atmadığım ilk havalı tüfeğim belki de bir süre sonra sizleri haklı çıkaracaktır. Bunu bilmiyorum. Açıkçası foruma üye olduktan sonra tüfek almaya kalkışsaydım; kesinlikle okuduklarımın da etkisinde kalır ve bir kez daha düşünürdüm.


    Ancak forumda yaptığım yoruma da; daha "Bismillah" demeden "sen kimin avukatısın" manasına gelen cevaplar almak da açıkçası pek hoş olmuyor.


    Dediğim gibi şimdilik elimdeki tüfekten memnunum ve 2' nci tüfeğimin markasına daha şimdiden karar verdim...


  • ben haklı çıkmak istemiyorum, bahsedilen markayı tercih edenlerin hepsinin haklı çıkmasını ve mutlu olmasını gerçekten istiyorum. yukarıda yazdıklarımı okumamış veya anlamamışsınız sanırım. ben diyorumki silah başı 5TL ve 5dk vakit harcanarak bu silahlar çok daha iyi olabilir. Ama benim bildiğim 3 yıldır bunu yapmıyorlar. Benim (ve eminim bütün üyelerin) kızdığım bu zihniyet. Buna kızmak ve serzenişte bulunmak hobimiz yararınadır diye düşünüyorum. 10 söyleyip bir tarafını düzeltseler bizim yararımızadır diye düşünüyorum. Söylemeyelim mi? hatalı, yanlış, kalitesiz ürünlerini sadece yerli üretim diye övelim mi?


    Sizin "iç mimar" olduğunuzu görüyorum, bu durumda malzeme-estetik-kalite eğitimi aldığınızı ve ister istemez bunu arayacağınızı düşünüyorum. Yine sizin gibi tüm hobidaşlarımızın güvenli-sağlam-kaliteli ürünler hakettiğini düşünüyorum. Yanlış düşündüğümü mü söylüyorsunuz?


    beklentilerinize uygun olarak umarım her iki tercihinizde de mutlu olursunuz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • derınden ahh cektınız baya dertlendırmıs bellıkı


    hiç sormayın.allahtan patriotum orjinal webleyde bıraz kafam rahatlıyor.stingrayı paslanmaya bıraktım,95 sası da burdan bırıne sattım


    ben haklı çıkmak istemiyorum, bahsedilen markayı tercih edenlerin hepsinin haklı çıkmasını ve mutlu olmasını gerçekten istiyorum. yukarıda yazdıklarımı okumamış veya anlamamışsınız sanırım. ben diyorumki silah başı 5TL ve 5dk vakit harcanarak bu silahlar çok daha iyi olabilir. Ama benim bildiğim 3 yıldır bunu yapmıyorlar. Benim (ve eminim bütün üyelerin) kızdığım bu zihniyet. Buna kızmak ve serzenişte bulunmak hobimiz yararınadır diye düşünüyorum. 10 söyleyip bir tarafını düzeltseler bizim yararımızadır diye düşünüyorum. Söylemeyelim mi? hatalı, yanlış, kalitesiz ürünlerini sadece yerli üretim diye övelim mi?


    Sizin "iç mimar" olduğunuzu görüyorum, bu durumda malzeme-estetik-kalite eğitimi aldığınızı ve ister istemez bunu arayacağınızı düşünüyorum. Yine sizin gibi tüm hobidaşlarımızın güvenli-sağlam-kaliteli ürünler hakettiğini düşünüyorum. Yanlış düşündüğümü mü söylüyorsunuz?


    beklentilerinize uygun olarak umarım her iki tercihinizde de mutlu olursunuz.


    +100000

    Webley Patriot I.Nesil 22 cal m;s,S
    Webley Stingray II.Nesil 177cal + Optima 3-9x44E ;tufey#


    www.enfarklisi.com


    0 RH (+)

  • 10 söyleyip bir tarafını düzeltseler bizim yararımızadır diye düşünüyorum. Söylemeyelim mi? hatalı, yanlış, kalitesiz ürünlerini sadece yerli üretim diye övelim mi?


    Yine sizin gibi tüm hobidaşlarımızın güvenli-sağlam-kaliteli ürünler hakettiğini düşünüyorum. Yanlış düşündüğümü mü söylüyorsunuz?


    beklentilerinize uygun olarak umarım her iki tercihinizde de mutlu olursunuz.

    Teşekkür ederim.


    Mesajımdaki 2' nci paragraf size değildi. Genel bir serzenişti...


    Yazdıklarınızı okuyorum ve anlıyorum. Yanlış değil tam tersi haklı olduğunuzu düşünüyorum. Tenkitlerinizi dürüstçe ve daha iyisini görme gayreti için yaptığınızı görüyorum.


    Ancak bu görüşüm sizin yorumlarınızda geçerli. Malumunuz herkes yorum yapıyor ve bir çoğu yapıcı olmaktan uzak kalıyor...

  • Beni tanıyanlar ve bu seviyeye nasıl geldiğimi ve ilk silahımın ne olduğunu arkadaşlarım çok iyi bilirler. hatta bir tanesinin kundağının arka kısmını (cinnet anında testereyle kestiğim) halen saklıyorum. Senelerdir elimden nice marka model havalı silah geçti. Biraz tecrübe sahibi oldum. Şimdiye kadar görüp kullanıp ateş ettiğim havalılar konusu açsak sizin de almayı düşündüğünüz ar6 da dahil olmak üzere daha bir çok havalıyı da kullandım. Hatta Türkiye'ye gelmesinde bile rol oynamış olabilirim ^^ Sözünü ettiğiniz Hatsan'ın pcp si ise adını bile tam bilemiyorum. Weihrauch hw100 ün çakmasından öte bir silah değil. Öyle bir özenti ki AT si bile HW nin Hermann Weihrauch undan çarpma bir isim. Kurma kolu olsun tüpü olsun yapmaya çalışıp da yapamayacakları bir silah. Bu gidişle hiç yapamayacaklar.

    TheNightHawk Kardeşim her şeyi çok güzel açıklamış Hatsan dan doğan çocuk hep ölü doğuyor.

    FEİNWERKBAU 600

    • Official Post

    Mesajımdaki 2' nci paragraf size değildi. Genel bir serzenişti...


    Yazdıklarınızı okuyorum ve anlıyorum. Yanlış değil tam tersi haklı olduğunuzu düşünüyorum. Tenkitlerinizi dürüstçe ve daha iyisini görme gayreti için yaptığınızı görüyorum.


    Ancak bu görüşüm sizin yorumlarınızda geçerli. Malumunuz herkes yorum yapıyor ve bir çoğu yapıcı olmaktan uzak kalıyor...


    Hayretler içerisinde izliyorum yazılanları, henüz 10 gün önce üye olduğunuz forumda bu tür forumların duayeni edasında kişileri sınıflandırıp "sen güzel söylüyorsun - sen güzel söylemiyorsun" tarzı yazarak sözde bazı kişilere hakaret ettiğinizimi sanıyorsunuz? Hatsanı bizemi öğreteceksiniz? 2 yıl evvel firma sahibiyle halen haftada 5 kez telefon muhabbetleri yaptığımız zamanda 2. nesil patriot olarak ürettikleri silahın 1. nesille hiç alakası olmaması, tetiğinin %100 farklı tasarıma sahip hatsan tetiği olmasından ve benim o tetiği eleştirmem, kendilerine yalakalık yapmamamdan dolayı benimle köprüleri attılar, biz bunlara rağmen forumumuzda hatsana engel olmadık olmayı düşünmedik, RaptorX Erdem beyin söylediklerinin tamamı da bu forumda sizin farklılaştırdığınız üyelerimizinde görüşleri zaten,


    Lütfen haddinizi aşan, nereye çekersen oraya gider tarzı yazmaktan vazgeçin, yeni üye olduğunuz bir forumda önce bir süre ortamı - kişileri tanımaya çalışın, ha özellikle bizlerin tanıdığı forumdan uzaklaştırılmış farklı nikle giren biri iseniz zaten söylenecek söz yok bu tür davranan kişilere.

  • Mesajımdaki 2' nci paragraf size değildi. Genel bir serzenişti...


    Yazdıklarınızı okuyorum ve anlıyorum. Yanlış değil tam tersi haklı olduğunuzu düşünüyorum. Tenkitlerinizi dürüstçe ve daha iyisini görme gayreti için yaptığınızı görüyorum.


    Ancak bu görüşüm sizin yorumlarınızda geçerli. Malumunuz herkes yorum yapıyor ve bir çoğu yapıcı olmaktan uzak kalıyor...


    Bak kardeş burası herkesin her şeyi rahatça konuşabileceği bir platfrom ama sen çoğu yapıcı olmaktan uzak diyorsun burdaki insanlanlar senelerce burda ve bir sürü deneğimler sürecinden sonrası bilgi birikimleriye size kibarca cevap verdi daha ne yapsınlalar sizin istediğiniz gibi mi cevap vereceklerdi herkes bildiğini söylüyor madem burdasınız buranın yoğurdu farklı yemeğin yada o yoğurdu başka yerde yigin.saygılarımla.

    FEİNWERKBAU 600

  • İyi akşamlar,ben havalı silahlar konusunda hiçbiriniz kadar bilgi sahibi değilim,forumda da çok yeniyim,sadece 12 13 yıldır kullandığım .20 çap basit havalı tüfeğim ve crosman 357'im vardı 1.5 ay önce at44wx lw 6,35'imi alana kadar,lafın kısası bu forum sayesinde hayatım boyunca farkına varamayacağım ve keşfettiğimde çok mutlu olduğum pek çok şy öğrendim buradaki değerli insanlardan,bu forum elit bir kitleyi barındırıyor,sadece teknik bilgi donanım bakımından değil her bakımdan güzel ve saygın insanların oluşturduğu şu forumda böyle tartışmalara şahit olmak beni hem şaşırttı hemde üzdü,kendi cehaletimle düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum,öncelikle yapılan eleştirilere dayanamayıp sinirlenen arkadaşlar; bu insanların muhakkak ki bir bildiği vardır ve bir markayı özelliklede yerli bir markayı karalamaya çalıştıklarına ihtimal dahi veremem eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı yapılan iyi yorumlar olmazdı ve burada tutulmazdı,gördüğüm kadarıyla eleştiride bulunanlar bu konuda oldukça donanımlı ve genel olarak kültür birikimi olan doygun insanlar,katılmıyorsak bile saygı duyalım,çevirelim madalyonun öbür yüzünü; örneğin at44'ün fare vurmak için satıldığı topraklardaki fiyatı 489 Usd,Benjamin Discovery ise 361 Usd,amazon'dan inceleyebilirsiniz,at44 almadan önce Tahtakale Mercan yokuşunda Evanix,Benjamin,Walther gibi pcp'leri inceleme fırsatım oldu,biri Mercedes biri Bmw ama inanın bir diğeri de Opel kıvamında,alttan bi taraflarınızı ısıtmasada güvenli bir sürüş sağlıyor,arkanıza yaslanıp yolun keyfini çıkarabiliyorsunuz.Ben havalılardan ziyade ateşli yivsiz tüfeklerle daha haşır neşerim ve gördüğüm kadarıyla bu pcp daha uzun bi menzile ve konfora sahip,ateşli silahların küçük çapları kadarda tahribatı var,eleştirilerin ardında art niyet olmadığına emin olduğum için tek düşündüğüm bu firmanın son zamanlarda kendini çok geliştirmiş olduğu,yada benim çok şanslı olduğum,dileğimse herkesin gereksiz savunma reflekslerinden ve önyargılarından sıyrılması,burada öğrendiklerim için herkese çok teşekkür ederim,saygılar

    • Official Post

    İlker bey tespitleriniz için forum adına teşekkür ederim,


    Geçmişte yaşanan olayları, o olayların ayrıntılarını bilmeden olayların soyut görüntüsünden yorum yapıp ahkam kesmek hoş olmasa gerek, siz yorumunuzda oldukça güzel değerlendirmişiniz, inanın forumun huzurunu bozma adına bile provokatörler peydahlanıyor ve maalesef bizlerde bunları bazen ayırdedemeden hatalar yapabiliyoruz,

  • Hayretler içerisinde izliyorum yazılanları, henüz 10 gün önce üye olduğunuz forumda bu tür forumların duayeni edasında kişileri sınıflandırıp "sen güzel söylüyorsun - sen güzel söylemiyorsun" tarzı yazarak sözde bazı kişilere hakaret ettiğinizimi sanıyorsunuz? Hatsanı bizemi öğreteceksiniz? 2 yıl evvel firma sahibiyle halen haftada 5 kez telefon muhabbetleri yaptığımız zamanda 2. nesil patriot olarak ürettikleri silahın 1. nesille hiç alakası olmaması, tetiğinin %100 farklı tasarıma sahip hatsan tetiği olmasından ve benim o tetiği eleştirmem, kendilerine yalakalık yapmamamdan dolayı benimle köprüleri attılar, biz bunlara rağmen forumumuzda hatsana engel olmadık olmayı düşünmedik, RaptorX Erdem beyin söylediklerinin tamamını bu forumda sizin farklılaştırdığınız üyelerimizde destekler zaten,


    Lütfen haddinizi aşan, nereye çekersen oraya gider tarzı yazmaktan vazgeçin, yeni üye olduğunuz bir forumda önce bir süre ortamı - kişileri tanımaya çalışın, ha özellikle bizlerin tanıdığı forumdan uzaklaştırılmış farklı nikle giren biri iseniz zaten söylenecek söz yok bu tür davranan kişilere.


    Mustafa Bey;


    öncelikle tartışmanın uzamasına sebep olduğum için şahsınızda herkesten özür dileyerek başlamak istiyorum. Ancak yapım gereği susmaya pek müsait değilimdir ki bir iki kelam daha ederek bu konu altında karıştığım tartışmayı en azından kendi adıma bitirmek ve her lafımla yanlış anlaşılmaktan kurtulmak istiyorum.


    Efendim yönettiğiniz foruma üye olalı on gün oldu doğrudur. Süre kısa gibi gelebilir ancak on günde de üç kalın kitap okunur eğer ki akıcıysa... On gündür okuyorum. Ortamı ve kişileri az-çok etüd ettim. Sizden (yönetici olsun, üye olsun) ve diğer kullanıcılardan bilgiler edindim; ayrıca teşekkürler. Ancak görüyorum ki ortamda hoşlanılmayan bir iki kelime edildi mi de ağa hemen köyden kovuyor. ;)


    Yazdıklarımda Hatsan' ı size öğretmeye dair ne tür bir unsur var ben de merak ettim doğrusu. Yazdıklarım yukarıdadır. Belirttiğiniz gibi içinde üyelere hakaret içeren, haddimi aşan bir bölüm veya kelime varsa tırnak içinde gösteriniz bir daha aynısını yazmayayım.


    Oysa ki "Hatsan dan doğan çocuk hep ölü doğuyor." biçimindeki bir cümle sanki daha bir hakaret gibi algılanabilir..."Forumda Hatsan' a engel olmamak veya engel olmayı düşünmemek" değil de bunlara müsade olması asıl sıkıntılı olan olamaz mı?..


    Aynen alıntılıyorum:"buranın yoğurdu farklı yemeğin yada o yoğurdu başka yerde yigin." diyor arkadaşım. Öyle mi yapalım yani?


    Şahsıma karşı agrasif tutumunuzdan öyle sanıyrum ki beni X bayinin ya da X markanın tettkçisi gibi algıladınız ya da intikam peşinde kavrulan eski bir üyeniz...


    Değilim efendim...


    Saygılarımla...

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen InsoMNiA ().

    • Official Post

    Erkin kardeşim, 10 günde tabiki çok şey okursunuz ama o geçmişte yaşanan olayların forumdan kaldırılan onlarca sayfa mesajları okuma imkanınız olmadığı için sağlıklı yorumlarda bulunamazsınız, Evet Hatsana karşı birtakım tepkiler var ama bununda nedeni zamanında bu kişilerin zor kazandıkları paralarının hatsan sayesinde çöp olmasıdır ki geçmişte hatsana yönelik ileri seviye hakaretler hemen ardından forumdan kaldırılmıştır,


    Bakın Ülkemizin medarı iftiharı Yerli üreticimiz bizim bu forumda incelemelerini yayınladığımız Hatsan silahlarından dolayı ve bizimde Hatsanın kendisini geliştireceğine olan inancımızla üretimlerini devam ettirdiğinde mutlu mesutken, yukarıda da bahsettiğim tetik eleştirimiz üzerineüretici firma sahipleri hızlarını alamayıp bizim bu forumda tanıtımını yaptığımız Evanix ile görüşmelerimizi arasına girip evanix in ithalatçısı oldu, sorarım benim yerimde kaç kişi kendi forumunda hatsana yol verirdi?


    Biz su akar yolunu bulur, eğride doğruda zamanla anlaşılır düsturuyla yolumuza devam ediyoruz, yaklaşık 4000 kişinin kayıtlı olduğu bir forumda çok farklı fikirlere sahip kişiler olabilir, sizi kırmışsam üzgünüm, amacım kimseyi kırmak yada incitmek değildir ama bir mekana girildiğinde tanışma devrelerinde seçilecek konu, kelime vs.. dikkat etmek gerekiyor.

  • Mustafa Bey düşüncelerimi dikkate aldığınız için asıl ben teşekkür ederim size,yazdıklarınızla zaten mütevaziliğinizi ve iyi niyetinizi tekrar ortaya koydunuz,burda devamlı mesaj yazarak yer işgal etmektende utanıyorum bu kadar konuşacak insan varken ama mazur görün bende kendimi dizginleyemedim bu akşam,


    Sevgili İnsoMNİA,bende bir Hatsan kullanıcısıyım,binbir hevesle aldığım silahım için yazılan kötü yorumları okuduğumda üzülüyorum,seninle aynı düşünceleri sadece farklı bir perspektiften yazdım ama bilhassa böyle bir insana karşı olumsuz düşüncelere girmek inanki doğru değil,benim at44 için yazdıklarım gün ışığı gibi ortada ve Mustafa Bey'in olgunlukla verdiği cevabı hepimiz okuyabiliyoruz,şahsi düşüncem burda ağanın ağalığını kötüye kullanmadığı ve kimsenin de sana git demediği,aksine kalalım ve her açıdan birşeyler kapalım,tüm kırgınlıkların ve ticari olumsuzlukların herkesin hayrına dönüşmesini dileyelim