Avrupayı sarsan Volkan'ın görüntüsü

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    FX Revolution .22 - AirArms S410 .22 - Samyang Recluse .357 - Samyang Sumatra 2500 .25
    Weihrauch HW100 .22 - Weihrauch HW50 .177 - Weihrauch HW35 .177 - Diana Mod52 .22
    Diana Mod48 .22 - Diana Mod250 .177 - BSA Mercury .177 - Gamo Stutzen .177
    Gamo CF20 .177 - Webley Patriot .22 - Webley Longbow SE .177 - Benjamin Mod392 PA .22
    Daisy Powerline 917 .177 - Nightstalker NS1200 .177 - Smith Wesson Revolver .25


    Forum Kuralları
    Foruma Yeni üye oldum, öncelikle hangi bölümleri incelemeliyim ?

  • avrupada meyva ve sebzenin ciddi hasar gördüğü söyleniyor. bu da demek oluyorki bizdeki meyva ve sebzeler para edecek diyorlar . yoksa speküle mi etmek istiyorlar sizce ?

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • "Avrupa'nın meyve sebze kaynağı İspanya ve İtalya, oralara da duman bulutu az uğradı, yani sorun yok, yenebilir.


    Türkiye'de meyve ve sebzede kullanılan gübre ve zirai ilaçlar Avrupa normlarına uygun değil, Türkiye'den değil Mozambik'ten alınmalıdır.


    Maalesef Avrupa'nın meyve sebze stokları ciddi dumana maruz kaldığından, dost ve kardeş ülke Türkiye'den alım yapacağız, ama verdiğimiz paralar Türkiye'nin güneydoğusunda kullanılacak silahların ödemelerinde kullanılmayacak.


    Türkiye' de kullanılan zirai ilaçlar Avrupa normlarına uygun değil, önce Türkiye'den İsrail'e, oradan Avrupa'ya satılacaklar."


    Arkadaşlar, bunlar aklıma gelen teorilerden sadece üçü beşi. Bu sebze meyve işinde kimin ne kadar stoğu var, kimin borsada hisselerini kim almış, kimin tekerine kim çomak sokacak, kim komisyonlardan kaç para çarpacak gibi aslında meyve ve sebzenin gerçekten bozulup bozulmadığıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan parametrelere bağlı olarak bu iş sonuçlanacak.

    Evanix Blizard .22 + iyi bi dürbün
    Airarms Prosport .22 + Gamo 4-16x50
    Zoraki HP-01 .17 + bozuk gözler
    Hoyt 1999 In Tec Carbonite

  • meyve sebze devede kulak kaldı,iş hayatı durdu dünya da,truzim bıçak gibi kesti burda,son 2 gündür yeni gelenler var,kimi yerde tatili biten i parası da yok ise kapı önüne koydular,burdan 380 euruya otobüs kaldırdılar avrupa ya,
    tatili henüz bitmemiş turistler para harcıyamıyordu bizimde başımıza gelir burda kalırsak diye,giden bir şekilde gidiyordu kara yolu ile,gelen hiç yoktu,dolaysıyla oteller boşaldı,


    iş yapamıyan esnaf ile papaz oldum burda 2 haftadır,adamların cebinde para yok,benimde işlerim düştü,malı veresiye versen ,geri alacan diye iman dan çıkarıyor millet,son 2 haftadır acayip sitres doluyum,gelen 10 müşteriden 3 4 ü veresiye istiyor,iş yapamıyorlar adamlar,kaldık böyle vallah :wacko:


    bu işler hep bir birine bağlı,uçak ile sadece turist gelmiyorki,iş adamı işini yürütecek gidemiyor,malzemesi yok işçisi yatıyor, saymakla bitmez zararları,


    sebze meyveye aşırı talep olursa,bu yıl yandıkki ne yandık :wacko: malum örneği var,kırmızı et :wacko:

  • Türk hava yolları hissesi almıştım.Volkan patladı hisse de elimde patladı.

  • Asıl büyük felaket eğer patlarsa ABD'deki YellewStone Mega patlaması olacak. Geçen hafta Nat.Geo.'da 2 kere seyrettim. Daha önce her 600 bin yılda patlamış. En son patlmadan bu yana ise 648 bin yıl geçmiş. Bu patlama sıradan bir volkan gibi değil. Öyle büyük ki Bilim adamları bunun için Mega volkan patlaması diyorlar. İşin kötüsü şu anda son bulgulara göre patlama yakın ! Ancak kesin tarih kimse veremiyor. Daha önceki patlamalar Amerika kıtasının tamamını volkanik küllerle kaplamış. Gerisini siz düşünün..


    Birde dikkatinizi çekti mi ? Patlama sırasında fışkıran kul bulutlarında elektriklenmeden dolayı yıldırımlar oluşuyor.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.