Booze adlı kullanıcının mesajları

    Çok Teşekkürler mati34,


    Görselde belirmiş olduğunuz yerden söktüm. İçerdeki o-ring elastik özelliğini kaybetmiş görünüyordu, çıkarırken dağıldı gitti... Büyük ihtimalle sorun buradan oluşmuş, gunspares.co.uk de " OR044 Filling Valve O Ring " olarak geçen bu mini o ringi istanbul'da nerden buluruz acaba ?

    Uzuuuun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba;


    Tüfekle pek bi alakam kalmasa da, Arada bir temizliyip iki atış yapıp kaldırıyorum.Tüfekte 100 bar hava kaldığını görünce tamamlamak icin scubaya bağladım. Belli bir basınca geldikten sonra, değişik bir ses çıkararak dolum aparatının bağlı olduğu yerden hava kaçırmaya başladı ! dolumu bıraktığımda Tüfek üzerindeki dolum kısmından hafifce hava kaçırdığını tespit ettim... dolum aparatıyla ucundaki sarı zımbırtıyı falan kontol ettim ama hava kaçırmaya devam ediyor... Yardım edebilecek, tamirinden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?


    Bu arada gunspares.co.uk pw169 diye bir parça var onu değiştirsem sorun tamamen düzelir mi ? düzelirse o parçayı nasıl değiştireceğimle ilgili bi diagram video falan var mıdır ?


    [Resim Engellendi: http://s17.postimg.org/vw8fswqjf/s410kacak.jpg]

    hatırlatmakta yarar var...
    benim tüfekte hafif modludur. 16 grn fx pelleti 1048 fps gibi bir hızla gönderiyor ancak mustafa abinin geliştirdiği s410 ise 30 grn pelleti 1040 fps gibi bir hıza ulaştırıyor. gerci o gün fx pelletlede denemeler yaptık ancak enerjisi 30 grn'e göre daha düşük olduğundan varil üzerindeki etkisi hemen hemen aynı oldu. neyse mekanda varil oldukca fazla bidahakine daha çok deneme yaparız x;.z

    Hava soğuktu ama muhabbet ve ortam sıcaktı. Doğum günü pastası daha da güzeldi (Nice bereketli hayırlı ömürlere). Ortamda güzeldi, çocuklar dahil herkesin ihtiyacını karşılaycak bir mekan.


    Ortalıkta bolca bulunan Paint Ball mermilerini 40m de hedef yaptık. Tabiki hedefleri Volkan temizledi ve nişanclılığını takrar isbatlamış oldu.


    Fotoğraflar için ve emeği geçen herkese teşekkürler.

    Siz yemek yerken polat abinin tripotuyla sıfırlama yapıp temizleme yaptım... offhand atışlarda da arada bir kazayla vurduk... nişancılık olayları bizden geçmiş olsada teşekkür ederim abi :rolleyes:


    Bu arada oldukça güzel bir buluşma oldu. mekan gerçekten çok güzeldi.atış alanında da rüzgar genelde arkamızdan estiğinden sorun yaratmadı . ekip zaten herzaman olduğu gibi süper olduğundan extra bişey belirmeye gerek duymuyorum... klasik airgun türk ailesiydi işte...


    emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve ağabeylerime teşekkürler.
    Kadir doğumgünün kutlu olsun !! pasta üstündeki gladiator'de süper olmuş bi ara tüpünden bi ısırık almaya yeltendim ama sonradan vazgeçtim ;şrofls;.

    olur öyle arada... ama buluthan daha gaza gelmez.
    gerçi bendede pek havalı silah ateşi kalmadı ama maksat arkadaşları görmek...

    14.3, 16 ve 18 grn seçenekleri oldukça mantıklı bir karar olmuş, işi biliyomuş bu av bayii...birde 5.54 5.51 gibi çaplarda gelseymiş tam bir çeşitlilik oluşturulabilirmiş sanırım... her birinden birer kutuda ben sipariş geçeceğim, 18 grn ve 14.3 grn e bi bakalım... açıkcası fx pelletlerden farklı bir grupman cıkaracağını düşünmüyorum ama ağırlık olarak 18 grn ilginç bi deneyim olacak...

    güzel grupman olmuş Kadir kutlarım... sanırım, hw 97k nın üzerinde walther dürbünü kullanıyosun hiç tasco varmint'i bu tüfeğe taktın mı ?

    aklıma bi fikir geldi ;


    ömerli taraflarında paintball,atv işleri yapan yerler var... biri ilede uzaktan bağlantım var... bizim havalı tüfek işleri için yer ayarlayabilirlerse belirli bir ücret karşılığı, kadiköy'den servisli gidiş dönüş olacak şekilde, ulaşım sorununuda hallederek, bir atış alanı oluşturabiliriz...


    paintballculardan ulaşım, oyun sahası,a'dan z'ye ekipman, yemek gibi hizmetlerin karşılığında 60-90 tl arası bir ücret alınıyormuş bizim ekipmanla bir alakamız olmadığından direk yemek, alan ve ulaşım için bir fiyat almaya calışırım... bizim tüfek işini ciddiye alıp bir fiyat verirlerse güzel olacağına inanıyorum.

    ayazağa oldukça merkezi ve bir okadarda atışa müsait biyerdir... bu bağlamda merkeze yakın olan yerlerde rahat edemeyeceğimizi düşünmüyorum...tüm arkadaşlar duyarlı olup ateşli silah kullanmazlarsa, sorun olmayacağını ümit ediyorum... tabii bunları tecrübe etmek lazım....


    sonuç olarak ben çoğunluğa uyarım bir kez buluştuğumuz zaman zaten problemleri masaya yatırırız olmadı daha merkezi yerler ararız...
    en yakın zamanda buluşmak dileğiyle...

    valla ben hiçbişey anlamadım !?


    molla feneri falan dediğiniz yer gebze.... Gebze istanbul dışı arkadaşlar.... ben dolmuşla vapurla ayazağa gidiyorum... molla fenerine gitmekten on kat kolay. ümraniye üzerinde ormanlık alanlar falan bize uygun değilmidir ?? bilen eden yokmu oraları ???

    bende acıbadem'de oturuyorum... öncelikle bir mekan belirlememiz gerekiyor sanırım kimseyi rahatsız etmeden atışımızı yapabileceğimiz bir yer olmalı, aynı zamanda ulaşım kolay olmalı...burası neresi olabilir firki olan var mı ?