Pelet satan bayiler- pelet temini

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle belirtmeliyim. Havalı tabancaya yeni başlıyorum. Zoraki Hp-01 ultra 4.5 modeli var. Tabancamı eminönündeki meydanavdan almıştım. Orada fazla bir pelet çeşidi yoktu. Crosman Pointed Pelet ile Örnek saçma vardı. Birer kutu aldım. Crosman'ı 15 liraya almıştım. Pahalı diyebilirim. Çünkü tabancamı en fazla 25 metreye kullanacağım. Bundan dolayı fazla para vermek istemiyorum. Zaten daha acemiyim. Mümkün oldukça çok pratik yapmak istiyorum.


    Aklımda almak istediğim peletler Gamo Pro Hunter,Crosman - Wadcutter Pelet bunu (kağıtta iyi delik açtığı için alacağım),hatta ince mehmet almayı düşünüyorum. Sizin şunuda alın diye bir tavsiyeniz var mı? Birde bunları karaköy yada eminönden nereden daha rahat bulabilirim? Mesela eminönündeki meydan avda Gamo - Pro Match Pelet yoktu. Hatta Gamo yoktu.

  • Çoğu kişi ince mehmet diyince gülüp geçer fakat ben istanbulda parklardaki atışçılardan biri ile tanışmıştım her attığımı vuruyordum nerdeyse kullandığı pelleti sordum ince mehmet dedi bende şaşırmıştım çünki çok ahım şahım bi tüfekde değildi mesafe 25 -35- 40 metre seçenekleri vardı sadece 40 metrede ıskalamıştım yani demek istediğim bol pratik için kısa mesafede pahalı pellet kullanmak bana gereksiz geliyor tabi gruoman ölçümlerinde iyi pelet herzaman iyidir fakat pratikler için benim önerim ucuz pelet kullanmanızdan yana olur yanlışım varsa düzeltin lütfen...


    iyi atışlar...

  • Pnömatik silahlarda incemehmet kullanmayın, çunkü son derece pis(kurşun tozları açısından) transfer deliklerini tıkayabilir, valfleri bozabilir. kağıt hedeflere fiyat/performans açısından gamo pro match iyidir.
    not: illa ince mehmet derseniz büyük bir süzgece koyup deterjanlı sıcak suyla yıkayarak kullanabilirsiniz.

  • Evet metinu arkadaşımıza teşekkür ediyorum ben bu ayrıntıyı söylemeyi unutmuştum çok fark olmaz derseniz gamo ama gerek yok derseniz ince mehmeti yıkayıp kurulamakta fayda var...

  • Peki ürün çeşitliliği ve ekonomik olarak bayi olarak nereyi önerirsiniz???

  • Öncelikle ne alacağınıza karar verip, fiyatları netten karşılaştırıp, gene netten almak daha mantıklı bence.


    İnce Mehmet sıcak prilli suda süzgeçle defalarca daldırıp çıkarılarak,
    güzelce yıkandıktan sonra kısa mesafe atışlarında Pistonlu Silahlarda kullanılabilir.
    Ama gene de tavsiye etmem.


    PCP lerde ise bırakın atış yapmayı, 1 m yakınına bile yaklaştırmamak lazım. 8o

    * FX Gladiator DA + Nikko Stirling Platinium Nighteater 30 (10-50x60FT)

  • Öncelikle ne alacağınıza karar verip, fiyatları netten karşılaştırıp, gene netten almak daha mantıklı bence.


    İnce Mehmet sıcak prilli suda süzgeçle defalarca daldırıp çıkarılarak,
    güzelce yıkandıktan sonra kısa mesafe atışlarında Pistonlu Silahlarda kullanılabilir.
    Ama gene de tavsiye etmem.


    PCP lerde ise bırakın atış yapmayı, 1 m yakınına bile yaklaştırmamak lazım. 8o

    Tesaduf oldugu acik ama bu yaziyi gorunce aklima geldi gecenlerde kral marka(tuf tuf) tufegimde kullandigim ince mehmet pelletleri Glad in oldugu odaya koymustum Glad alindi belliki o gun hava kacirmisti 50bar kadar ;kihhik, ;şrofls;.

    FİLİNTALAR GRUBU
    Daystate Airwolf MCT Tactical .22
    [size=12] [font='Arial, Helvetica, sans-serif'][b]Hawke Sidewinder30 6-24x56 IR SR PRO

  • Zoraki de H&N (Haendler & natermann ), RWS ve Crosman öneririm; sık sık namlu temizliği yapmak gerekir ucuz pellet kullanınca. FX ve JSB de forumda çok tavsiye edilen markalar.

  • Öncelikle ne alacağınıza karar verip, fiyatları netten karşılaştırıp, gene netten almak daha mantıklı bence.

    Sizin önerebileceğiniz bir site var mı? Aslında internetten alma pek taraftarı değilim. Çünkü 5-6 lira kargo parası gidiyor. O parayla gamo pro match alabilirim.

  • ince mehmetten kesinlikle uzak durun marka model fark etmez hiç bi silahta kullanmayın silaha yazık basınçı havaya maruz kalınca numlu içerisinde genleşiyor yay ve pistona zarar verebilir namluyu aşırı derece kirletmesi cabası farklı silah bayiilerinde alıp kullanmışlığım var toplamda 4000 adet kullanmışımdır ve şunu anladım belli bi kalite stantardı yok kimi saçma namluya girmiyor bazıları namludan düşüyor çoğunun etek kısmı yamuk bazılarının şekli düzgün ancak basınçlı havaya maruz kalınca genleşip namluyu tıkıyor...
    size gamo pro hunter in 500 lük paketlerini tavsiye ederim başlangıç için uygun stoeger x20 ile max 50m atışlarda kullanıyorum.

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • İnce Mehmet'in yeni çıkarmış olduğu .22 cal bir pellet var, yaklaşık 2 gram ağırlığında olduğu yazıyor ve şekil olarak pelletten çok mermi çekirdeğini andırıyor, Sumatra ile 200 metre videosunu yayınlamışlar, eğer üstadlar kullanıp onaylarsa İnce Mehmet Yatagun' da Fx pelletlerin yanında yer alır herhalde

  • Arkadaşlar bayi olarak karaköy eminönünde nereyi önerirsiniz. Çeşitlilik fazla olsun.