co2 bb atan tabancalara yivset attırmak

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • evet aslında açık bir konu ben hep bi toplu co2 tabancamın (örneğin:dan wesson) pellet atmasını istemişimdir acaba yivset attırsak namluya herhengi bir sorun çıkarmı kolluk kuvvetleri tarafından ve silaha herhangi bir sorun yaratırmı.


    NOT:tabanca almak istediğimden değil merak işte

  • Namluya yiv-set açmaya hiçbir tornacı veya CNC'ci yanaşmaz. Zaten makinaları alırken dahi namlu yapmayacağına dair taahhüt imzalıyorlar diye biliyorum. Ayrıca:
    - Namlu yiv setli bile olsa, çelik BB atacağınız için, Dan Wesson kovanlarına pellet koymak mümkün olmadığından yine işinize yaramaz. Çelik BB'ler, yiv-setli namludan da atılsalar, pellet kadar isabetli olmayacaktır. O neden ile hiçbir zaman bilya şeklinde bir yivli tüfek mermisi yoktur.
    - Çelik BB'ler, yiv-setli namluyu çok çabuk zamanda aşındırarak setleri kullanılmaz hale getirecektir.

  • Gamonun bilye atan bazı modellerinde yiv vardır bilgilerinize..

    crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

    Barska 1,5-4,5*26 scope

  • Hocam bende şu şekilde söylim size bende bir adet de torun marka 4.5mm havalı tüfek var ve BB yi o kadar kötü atıyor ki inanamazsınız :) o yüzden yivset açtırmak sadece boşa uğraş olur.. Saygılar

    Stoeger x20 Suppresor Combo .22 Cal & Tasko 6x24-40
    GSG 92 Blowback
    Tanfoglio Witness 1911 Blowback
    ASG Dan Wesson 6 inc Silver
    Stoeger Atac Suppresor .22 Cal
    Blow F92 Kurusıkı
    Zoraki Mod 917 Kurusıkı

  • Ben de yivli namluyla atılan BB'nin fazla isabetli olmadığına katılıyorum. Gamo p-23'le hem BB hem de pellet atıyorum ikisinin arasında çok fark var pellet çok daha isabetli oluyor.

    Torun Magnum 5.5 MM


    Hatsan Mod 99 5.5 MM


    Gamo P-23


    Hatsan AT44 W-10 Long LW

  • bildiğiniz gibi yiv ve set olan bir silahın yivsiz bir silaha göre hem isabetli oluyor. hemde dönerek gittiği için menzili artıyor.bu sebeple aklıma böyle bir fikir geldi ama sağolsun İzzet abi bana durumu da izah etti. bende vazgeçtim. g;$i

  • Gamonun bilye atan bazı modellerinde yiv vardır bilgilerinize..

    Abinin söylediği doğru çoğu modeli yivli olarak geliyor isabet konusunda da iyiler. Tisaş mühendisinin bilgisinden yararlanarak söyleyebilirim ki yivset açan aletler o kadar kolay bulunabilir bişi değil(Balistik olacak şekilde) onun haricinde de orjinal olarak almak daha mantıklı diye düşünüyorum.

    [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/KgBy40.jpg]+ Nikula 3-10x42 tactical + Bushnell 1x40 Reddot :thumbup:;tufey#
    SATILIK Gamo PX-107 4.5mm .177cal + CO2 tüp ve BB ;director;


    ;şrofls;. I am the Metallurgical Engineer ;şrofls;.