Crosman 357 Modifiye Tüp Ve Moderatör Montaji

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Sayın dostlar herkese merhaba...
    Toplu tabancalara olan merakımdan dolayı aldığım 357 yi 6 inc namlu ile çokda istikrarlı kullanamadım sitemizden 8 inç namlu satın aldım birde horozu söküp altına saat zembereği gibi çalışan yedek bir yay yerleştirdim güç olarak artış oldu
    balkonda saksıya atış yapıyodum ancak iz yapıp ince çatlaklar oluşuyordu bu işlemden sonra tamamen delip toprağa gömüldü unutmadan burada ekolün BB sini kullandım fakat bir süre sonra namlu ağzı şişti bende gene sitemizden arızalı
    bir kral tüfek aldım namlusunu ikiye bölerek ikinamlu sahibi oldum orijini 8 mm olan namlu kalınlığını 9 mm olacak şekilde torna ettirdim oldukca etkili ve isabetli atışlar yaptı 20 mt den soda şişesini çok rahat kırıyor 3 mt den hacı şakir sabuna atş yaptığımda crosman pelet 6cm lik sabunu delp geçti gamo hunter 5 cm delebildi bu atışları resimde gördüğünüz 95 gr co 2 tüple yaptı tüpte 1000 psi basınç var tüp yeni iken 1200psi basınç göstermekte bu tüp ve üzerindeki aparatı yurt dışına giden bir dostum getirdi istanbulda çok aradım byle birşey bulamadım üzeride vanasıda var işinz bitince kapatın tabancadan ayırın harika bir alet.
    birkenarda duran yedek namluyu önce atım yatağından ayırdım buraya diş çekilerek bağlanmış bu arada yeşilköyde silah fuarı vardı orada balıklı makina firmasının standında moderatör gördüm 50 tl ye satınaldım elimdeki namlunun üzerindeki diş aynı diş olduğundan niç sıkıntı olmadı bu namluyuda 357 nin plastik olan mamlu yatağın olacak şekilde torna ettitdim kalınlık 9 mm manlu yatağına oturduğu yerlere diş çektirip vira ettim moderatörü takdım yüzde 70 sesi azalttı inanılmaz keyif aldım önceden 12 gr tüple istikrar ve keyf bulamamıştım resimde görülen gamo match pelet bana göre harika bir pelet inanılmaz isabetler yapıyor herkese isabetli atışlar sağlıklı günler dilerim.


    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/30/XOW15.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/30/rQH69.jpg


    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/30/6RXw.jpg]

  • Bence harika bir çalışma olmuş. Elinize sağlık.


    Bb'den ziayde bir de pelletle grupman çalışması deneyebilirmisiniz acaba?

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • Merhaba sn Gepard
    İlk firsatta izteginizi yerine getirecegim,dun bir kagida 50 krs buyuklugunde nokta yapip attim evde 6-7 mt nokta kayboldu yasim biraz ilerlemis oldugundan destekli attim biraz yorgunlukta. vardi yazim hatalarindan dolayi ozur dilerim tablet kullaniyorum.

  • Silahın performansını görmemiz açısından destekli atış yapmanız daha sağlıklı olur zaten sayın crossman. Hem siz de yorulmamış olursunuz :)

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • wala ellerinize sağlık gerçekten güzel bir uğraş olmuş acaba bunu crosman 1077de de yapabilir miyiz .s

    vazgeçilmezlerim;

    BARNETT WİLDCAT CROSSBOW 160 lbs (USA) x2 ;keyfs;

    2x PiSTOL CROSSBOW 80 lbs (TAİWAN)agt

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5+Dm60+Optima 3-12x44 ;tufey#

    Hatsan Mod 99 5.5 kısa namlu + 1250lik yay+ Optima 3-12x44 ;tufey#


    ARANIYOR!! HATSAN MOD 95 ARANIYOR !!


    Hatsan Mod 25 Supertact 4.5 + Red Dot 1-22x33 s;,s

    Crosman Vigilante 4.5mm + Red Dot ;kovboys;

    Umarex Walter Cp88 Full Metal + Red Dot £tabanxalı$

  • Merhaba sn Alperen
    1077 ye cokta guzel olur 12 gr bos bir tupe 1/8 dis bir manson u gumus kaynagiyle kaynattirip tupu buraya giris yapabilirsiniz co 2 ve mutipump tum silahlara olur.

  • Sn. Crossman,


    Öncelikle kutlarım, çok güzel bir çalışma yapmışsınız. Ben de benzer çalışmaları Umarex Double Eagle, Crosman 2240, M4 177, 1077 gibi tabanca ve tüfeklerim üzerinde yaptım. CO2'nin 12 gramlık küçük hacminden kurtulunca, soğuma etkisi de daha uzun zamana yayıldığından basınçtan fazla bir şey kaybetmeden gerçekten çok güçlü atışlar yapılabiliyor.


    Evde paintball silahlarında kullanılan çeşitli CO2 tüplerim var. Daha büyük 2,5 kg'lık CO2 tüpünden de, boşaldıkça bu tüpleri doldurabiliyorum. Sizin temin ettiğiniz CO2 tüpü gördüğüm kadarı ile tekrar doldurulamayan tipten, bu maliyetinizi yükseltebilir. Eğer imkanınız var ise, yurtdışından aşağıdaki 0,2 lt'lik doldurulabilir CO2 tüplerini temin edebilirsiniz:
    http://www.ebay.de/itm/PaintNo…lve-Flasche-/221062358095


    Denemelerimde, CO2 yerine aynı basınçta kuru hava kullandığımda, hızın yaklaşık 50-100 fps daha yüksek olduğunu gördüm. Kuru hava ile atış için aşağıdaki gibi regülatörlü bir 200 barlık tüp satın aldım:
    http://www.ebay.de/itm/PaintNo…sche-200bar-/320951051379
    Çıkış basıncı, 1000 psi olarak ayarlı ama yay dizilimi ile oynayarak isterseniz 1200 psi'a yükseltilebilinir. Tüpün çıkışını da aşağıdaki gibi bir paintball hortumu ile silahın uygun bir yerinden giriş ile kullanıyorum:
    http://www.ebay.de/sch/i.html?_odkw=&_osacat=107749&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313&_nkw=remote&_sacat=107749


    Uygun bir zamanda buluşabilirsek, sizin ile daha ayrıntılı konuşur, fikir alışverişinde bulunabiliriz. İstanbul'un hangi yakasında oturuyorsunuz? Ben Ataşehir yakınlarındayım.

  • Bütün yazıyı dehşet içinde okudum ne istediyseniz onu direk yapıp koymuşsunuz,ben tüfek üzerindeki gezi ayarlarken korkuyorum aman elimde kalmasın diye,bu kadar teferruat,namlu değişimi moderator,tüp falan valla bravo..ellerinize sağlık..sizde imkan ve plan olsa pvc den pcp yaparsınız..

    Gamo hunter Dx combo 4.5mm :thumbup:
    Gamo 3x9x40 wr

  • Sn Levent 7706
    Oncelikle merhaba der saglikler dilerim,beni nasil gaza getirdiniz biliyormusunuz hatirlarsiniz namluyu
    sizden aldim ve bana silahin uzerindeki kabzeyi hediye ettiniz bana gore silahin havasi degisti daha bir sevmeye basladim 8 inc namluyla isabetide artmisti bunun uzerine bu silahla oynamaya karar verdim orijinal kabzesini hic sevmemistim iste boyle gaza geldim sonuc bu size tekrar tesekkur eder esenlikler dilerim.

  • crosman1077 ye böyle bir çalışma yapılırsa yani istediğimiz zaman doldurabilme özelliği olursa bir tür pcp olur, benece çok iyi olur

  • Sn berkman
    Alakaniza cok tesekkur ederim kullandigim tup bir defalik fakat regulator uzerinde vana var uygun bir rediksiyonla dolum hortumu baglanabilir gibi geliyor bana aslinda kafamdan gecen suydu calistigim yerde sanayi tipi oksijen tupu kullaniliyor uygun bir aparatla bu tuplerden dolum yapilabilir diye dusundum yalniz soyle bir handikap var zaman zaman mevcut silahlarimi temizler yaglarim oksijenle yag patlamaya sebep olur diye biliyorum bu yuzden ilgilenmedim.
    Tupu uygun bir klips yapip namlunun altina koymayida dusundum hatta pnomatik hortum ve ara parcasinida aldim fakat tupu uzaklastirarak basinc kaybi olur mantigiyla ikinci plana aldim en kolay olan bu sekli sectim degisik versiyonlar uygulanabilir dediginiz gibi paint ball silahlarinda oldukca ornekler var mevcut tup bosalsin bakalim neyapcaz malum apartman sartlarinda kullanmak zor ancak is yerinde azami 25 mt mesafede atis imkani buluyorum cokta ruzgar oluyor esenyurtta unutmadan ben fatihte oturuyorum uzun yillar makina montaj ustasi olarak calistim emekli oldum su an firmanin servis aracini kullaniyorum serde mekanikcilik varya sokecek bir sey bulamazsam kolumdaki saati sokuyorum elimde degil hafta ici esenyurt a hafta sonu fatih e yolunuz duserse beklerim tel imi ozelden atarim. Hoscakalin.

  • ustam bu yaptıklarını, bu forumda "yapmayı düşünüyorum bence şöyle olur , böyle olursa yararlı olabilir" şeklinde yazsaydın, cevap olarak "yapılabilseydi fabrika yapar satardı demek ki mümkün değilmiş" şeklinde yazarlardı demek ki çalışınca oluyormuş


    muvafakiyetlerin daim olsun ustam.

  • Silahınıza oksijen basmak çok tehlikeli forumlarda birçok infilak eden PCP örnekleri var silahınızda sadece CO2 kullanın farklı gaz basmayın.

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

  • Tesekkur ederim sn Falcone ,
    Haklisiniz yaptigimiz fizik kurallarini zorlamak veya tersine cevirmek degildi mantik dahilinde biraz iyilestirmek saglicakla.

  • [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/31/NJDSw.jpg]


    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/31/ecri.jpg]



    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/31/AQuU6.jpg]



    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/31/Mvdmb.jpg]



    [Resim Engellendi: http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/08/31/Qtx9R.jpg]




    Arkadaşlar merhaba,
    modifiyeli silahımızın isabet performansını gösteren resimler ev ortamında olduğundan 6 mt yi aşamadım enazından fikir verir atışlar moderatörle yapıldı bazı moderatörlerin isabeti bozduğu söyleniyor emin olmak istedim
    ağırlıkla gamo match kullanıyorum 25 mt kadar çok iyi diğer peletlere geçince vuruş noktası değişiyor sıfırlama yapmadım gurupman belli hatta hadef kağıtlarını tutturduğum kutuda meydanda şu bir gerçek bu silahın orijinal haliylebu denli isabet yapamamıştım takdir sizin saygılarımla.

  • Daha ne ustam elinize sağlık :) Harika bir çalışma olmuş grupmanla da tescillenmiş oldu resmen. ;d;;d;

    Weihrauch HW97K 0.177-Hawke Sport HD 3-9x40 AO
    Hatsan Mod 87 QE 0.22 - Hawke Vantage 4x32 AO

    Gamo Viper Express 0.22
    Zoraki HP-01 Ultra 0.177

  • +

    ustam bu yaptıklarını, bu forumda "yapmayı düşünüyorum bence şöyle olur , böyle olursa yararlı olabilir" şeklinde yazsaydın, cevap olarak "yapılabilseydi fabrika yapar satardı demek ki mümkün değilmiş" şeklinde yazarlardı demek ki çalışınca oluyormuş


    muvafakiyetlerin daim olsun ustam.


    +1111 :thumbup:

    vazgeçilmezlerim;

    BARNETT WİLDCAT CROSSBOW 160 lbs (USA) x2 ;keyfs;

    2x PiSTOL CROSSBOW 80 lbs (TAİWAN)agt

    Hatsan Mod 125 Sniper 5.5+Dm60+Optima 3-12x44 ;tufey#

    Hatsan Mod 99 5.5 kısa namlu + 1250lik yay+ Optima 3-12x44 ;tufey#


    ARANIYOR!! HATSAN MOD 95 ARANIYOR !!


    Hatsan Mod 25 Supertact 4.5 + Red Dot 1-22x33 s;,s

    Crosman Vigilante 4.5mm + Red Dot ;kovboys;

    Umarex Walter Cp88 Full Metal + Red Dot £tabanxalı$

  • Ardaşım eline sağlık iyi iş çıkarmışsın.Yalnız bir şeyi merak ediyorum bu modifiye için totalde yaptığın harcama ne kadar tuttu????

    Diana Mod 52 - Yatagun Dampa - Diana 4-16 AO

  • Merhaba sayin hobidasim,
    Modifiyeye baslarken para hesabi yapmadim zaten hesap yapsaydim bu ise hic baslayamazdim ama bir rakam istersen moderator tup regulator namlu 210 tl torna isciligi kendi bunyemizde yapildi bizim derdimiz ortaya farkli.bir sey cikarip onunla keyif yasamak .