Yine Aksu :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yusuf beyi kaç defa aradım ama daha bir sefer alışveriş yaptım. Yukarıda yazılan bütün pozitif yorumları hak ettiğini düşünüyorum. Büyük bir problem olmadıktan sonra, artık başka yerden alışveriş yapmam. Hayırlı işleri olsun.

    K9 Pet House/ Marmaris

  • Aksu avdan bende çok alışveriş yapıtım. Çalışanlarını şahsi olarak tanımıyorum ama almış olduğum ürünün paketlenmesinden tutun satış sonrasına kadar çok iyiler

    BT 65 SB LW QE (Comet 6-24X50)

    HATSAN MOD 33 (Optima 3-12X44)

    HATSAN MOD 35 S (gez arpacık)

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (gez arpacık)

  • Ben henüz alışveriş yapmadım ama genelde beğendiğim bir site dolaylı alışveriş yapmışltım gerçi.

  • Ben de Yusuf Beyden bir kaç kez alışveriş yaptım. Her aradığımda telefonuma çıktı. Sorduğum sorulara sabırla cevap verdi sağ olsun. Şuan kullandığım tüfeğimi de kendisinden aldım. Çok ilgili bir satıcı.

  • Aksu av on mumara. Ne aldıysan malının arkasında duran bir esnaf. Alımlarda buradan devam. Saygılar

  • Aksu avdan bir çok alışverişim oldu. 1 tanesinde problem yaşadım. Kral Super Jumbo satın aldım , ayıplı mal geldi. İade etmek istiyorum dedim , iade alamayız dedi Yusuf bey. İade hakkım var falan dedim ama tavrı hemen değişti. Gönderin değişim yapalım veya başka bir modelle değiştirelim dedi. Üzerine para ekleyip arkadaşa Hercules aldık.

    • Official Post

    Yusuf abiyi yıllardır tanırım. Her ne aldıysam ne istediysem anında paketleyip gönderiyor. Alışveriş sonrası da malın arkasında bu denli duran hiç bir firma yoktur

    agt agtagt

  • Keşke herkes böyle olsa herkes herşeyin para olmadığını anlasa :D

  • aksu av, yusuf beyden gözünüzü kırpmadan alışveriş yapabilirsiniz arkadaşlar. ilgili ve dürüst satıcı. Yaptığım alışverişlerin tamamından memnun kaldım. tüm hobidaşlara tavsiye ederim.

  • sizlere bende katılıyorum arkadaşlar daha önceden kendisini hiç tanımam, günlerdir araştırdığım dürbün ayaklarını kendisinin internet sitesi üzerinden aldım ama almadan kendisine ayaklar hakkında gece vakti oldukça whatsapp'tan sorular sordum ve gayet mantıklı cevaplar verdi gelen ambalaj çok güzeldi ayrıca hediye olarak hedef kağıtları koyması bana göre bir inceliktir. bundan sonra ilk adresim Aksu Av olacaktır.

  • Tek geçerim.. :love: Aksu av candır cann..



    ''Fx Impact Mk2 - Element Titan 5-25x56 FFP''

    ''Huben K1 - Vortex Strike Eagle 5-25x56 FFP - EraTac Mount''

    ''Huğlu Effecto PX4 LW - Element Titan 5-25x56 FFP''



    ''Husan M71 - Vortex Strike Eagle 1-8x24 AR-BDC3''

    ''Husan Metal Force 12 - Sightmark Core SX 2-7x32 BDC''

    ''Huğlu Veyron Cantilever - Vortex Sparc AR''



    ''Bauer Kompressoren Poseidon Edition PE100-TB''