KWC Makarov PM vs Sig Sauer sp2022

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hobide hemen hemen yeni biri olarak ikinci tabancam, seri atış özelliği nedeniyle CO2 tüplü bir model olsun istiyorum. Bütçeme uygun aralıkta bu iki modelin uygun olduğuna karar verdim.
    Sizlerin de bir fikrini almak istedim. Hangi modeli tavsiye edersiniz, artıları eksileri nelerdir ya da benzer fiyat aralığında başka tavsiyeleriniz var mıdır acaba?

  • Merhaba bahsettiğiniz iki tabancayıda kullandım kotuleyebilecegim bir sey ile karsilasmadim ikisinde de ancak sunlari belirtebilirim. Iki tabanca da co2 calisan ve blowbacksiz modeller olmalari nedeni ile blowbackden olusan bosa giden gaz tüketimi yasatmamaktadir. Kwc makarov ile 4 sarjoru rahatca atabildim sp2022 de 3. Sarjorden sonra guc azaltigi icin sise kirma gucu azaliyor makarov bu konuda daha başarılı bu gune kadar asg marka hedef kutumu ki bu dert bir metalfen yapilmis bir kutudur sadece makarov ile yaptigim atislarda bu metalde mermi izleri oluşturdu ve ben buna cok şaşırmıştım. Kwc makarov elde gercek hissi veriyor bana agirligi ve metal oluşundan dolayi ve 20metrede bile co2 tupune nisan alip vurabiliyorum yine soda sisesine 15 20 metrelerde yaptigim atışlarda kirma gucunun daha yuksek oldugunu fark ettim. Sp2022 tip olarak guzel anca ele alindigindan kaba kaliyor bana gore elde kavramasi daha genis buyuk elli kisiler rahat edebilir ancak be standart bir ele sahip oldugum icin en rahat el tutusunu kwc makarov pm de oldugunu dusunuyorum. Ikisininde sarjor tipleri ayni sarjorden co2 yukleniyor. Her ikisini de tavsiye ederim ancak en gozde tabancam olarak makarov diyebilirim.

    agt Havalı Hobiler agt

  • ilginize çok teşekkürler. Makarovun sesi nasıldır acaba

    Co2 tabancalara özellikle blowbacklilere yaklaşmamanızı öneririm.Ülkede stoğu pek yok ama yurtdışında 60 dolar olan crosman 2240 ı öneririm.Co2 tüplü,isabeti keskin,pcp tarzında bolt kollu ve modifikasyona aşırı açık.Yurtdışından alım işi hakkında bilgim yok umarım alınabilir böyle bir cevher.Türkiye de ise fiyatları 450-500 arası ve kaç üretimidir Allah bilir

  • Co2 tabancalara özellikle blowbacklilere yaklaşmamanızı öneririm.Ülkede stoğu pek yok ama yurtdışında 60 dolar olan crosman 2240 ı öneririm.Co2 tüplü,isabeti keskin,pcp tarzında bolt kollu ve modifikasyona aşırı açık.Yurtdışından alım işi hakkında bilgim yok umarım alınabilir böyle bir cevher.Türkiye de ise fiyatları 450-500 arası ve kaç üretimidir Allah bilir

    yurtdışına çıkmadan silah getirtmek sıkıntılı bi iş gibi geldi biraz, pek bilgim yok ama. Modeli araştıracağım yine de

  • yurtdışına çıkmadan silah getirtmek sıkıntılı bi iş gibi geldi biraz, pek bilgim yok ama. Modeli araştıracağım yine de

    Aklınızda kalsın,çok kullanışlı bir tabanca.Tüpü sadece atış zamanında takıp ve tüpün contası için gerekli yağı sürerseniz uzun yıllar kullanabileceğiniz bir silah olur.Blowbackli modellerde ne kadar dikkat ederseniz edin silah o mekanizma hareketinden oluşan darbelere dayanamıyor bir yerden sonra en mantıklısı yurtdışı imkanı varsa co2 olarak 2240 yurtiçi için ise pompayla çalışan zoraki

  • Kwc Makarov derim, birkaç şarjör attım.isabeti ve gücü çok hoşuma gitti. Fiyat performans ürünü bence.

    dıana 460 magnum

  • Co2 tabancalara özellikle blowbacklilere yaklaşmamanızı öneririm.Ülkede stoğu pek yok ama yurtdışında 60 dolar olan crosman 2240 ı öneririm.Co2 tüplü,isabeti keskin,pcp tarzında bolt kollu ve modifikasyona aşırı açık.Yurtdışından alım işi hakkında bilgim yok umarım alınabilir böyle bir cevher.Türkiye de ise fiyatları 450-500 arası ve kaç üretimidir Allah bilir

    Temin edilebilecek ürünler tavsiye edersek arkadaşımızın kafasını boş yere karıştırmayız. Crosman 2240 ülkemizde yok abisi 1077 var onun bile stokları kritik seviyelerde şuan ve çok faiş fiyatlarda ne yazık ki.


    Zoraki pnömatik üstten pompalı bir model atışları çok iyi ancak herseferinde pompalamanın yorduğu nadir tabancalardan hareketi yukarıdan aşağı yapmak american classic e göre çok daha zor "benim fikrim" pompalı model tercih edecekseniz tabiki önerilir ancak fiyatlar 500lü rakamlarda.. 250tl ye bir tabamca alıp hobiye güzel ve çok yormayan bir başlangıç yapmak daha uygun olur.

    agt Havalı Hobiler agt

  • Kwc Makarov derim, birkaç şarjör attım.isabeti ve gücü çok hoşuma gitti. Fiyat performans ürünü bence.

    O benim ufaklık oluyor sanırım Bekir bey :thumbup: haklısınız ses ve güç fiyat performans ürünü tam olarak ayrıca metal gövde ve ağırlığı ile de gerçek tabanca etkisi vermektedir. :thumbup:

    agt Havalı Hobiler agt

  • işte atış yaptığım silah budur, :thumbup: Numan bey e ait. Tabancayı pek sevmem ama bu kendine hayran bırakan bir makine bence. Numan bey in elinde çok silah vardı.Eminim en çok bununla keyifli atışlar yapmıştır. Ne söylesem az, tecrübe etmek lazım.

    dıana 460 magnum

  • asg m9 a1 de güzeldir

    Tüm aksesuarlarıyla taktik ray, moderatör, lazer, red dot, plastik ust kizak hakkinda temin edilebilecek her tur ekipman ile kullandım. Moderatör sesin yankısını iyi kesiyor. Plastik üst kapağı aldım tabancayı iyice hafiflettim elde hiç yokmuşcasına hafiflettim içerisindeki kurşun ağırlıkları çıkardım. Silahı hızlı ve farklı yönlere atış yapma çalışması yaptım balonlari agaclara farkli farkli yerlere asardım kosarak vururdum :thumbup: acayip aksiyon oluyor :D:D co2 tüketimi cok düzenli atis sayısı artsada halen hedefi görerek vuruyor. Menzili çok uzun olmasada gayet tesirli bir tabanca.



    Steyr Mannlıcher m9 a1

    agt Havalı Hobiler agt

  • Jericho 911 de bakın bu da aynı şekilde blowbacksiz ve bb atıyor ve görece olarak güçlü

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Bende jericho yu deneyimlemişdim hatta şoyle sevmistim babamda o zamanlar gercegi vardi mat krom du cok afiliydi bende heves ediyordum, sonrasinda gidip almıştık mercandan bu zamana kadar deneyimlediklerime göre jerichonun yeri sirala deseniz makarov,czp09 duty, m9-a1,jericho olur. Çoğu havali tabancanin etkili menzili 10m, maksimum nisangah mesafeleri 15-18m sonrasinda ust atmaniz gerekiyor genel olarak ve ayrica nisangahlar hareketli namlu icinden dolayi tam nisangah hizasina degilde boyle 30cmlik bir çeperde atıyor. Tabiki bunda yivsiz namlunun da etkisi var. Sonsasinda pt80 denedim daha sabit namlu ve pellet atiyor ama onunda tetigi cok sertdi ve yolu uzundu. Sonra pt85 denedim socomunu da denedim o da güzeldi ama kabze nin bicimi tutusum rahat degildi atışlarda guzeldi 8+8saejor zirtpirt bitiyor hissi veriyor tabanca olunca insan soyle 15 20 artld arda sikmak istiyor sonra cz p09 duty aldim ondanda memnundum sonrasinda aynisin yine cz p09 blowbackli aldim pt85deki seyleri yine yasadim ama o tabancanin kabze tutusu cok rahatdı. Cok uzattim kusura bakmayın anlatmak istedim.

    agt Havalı Hobiler agt