KRAL ARMS servis hizmeti...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yaklaşık 10 gün önce bu siteden almış olduğum kral puncher pcp silahımın gurupmanları hoşuma gitmemesi üzerine servise göndermiştim. Cuma günü gönderdiğim silah bugün tekrar elime geçti. Gözlemlediğim kadarıyla namlu değişmiş ve genel bakımı yapılmış. Buradan emeği geçen tüm ustalarımıza teşekkür ederim. Gurupman denemelerini henüz gerçekleştirmedim. İnternet üzerinden sipariş etmiş olduğum dürbünün gelmesini bekliyorum.Muhtemelen yarın elime ulaşır. Dürbünde geldikten sonra çeşitli marka ve ağırlıktaki pelletlerle test gerçekleştireceğim. Sonuçlarıda yine buradan sizinle paylaşmaya devam edeceğim. Saygılar...

    BT 65 SB LW QE (Comet 6-24X50)

    HATSAN MOD 33 (Optima 3-12X44)

    HATSAN MOD 35 S (gez arpacık)

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (gez arpacık)

  • Ödeme yaptınız mı?

    sadece kargo ücretini ödedim

    BT 65 SB LW QE (Comet 6-24X50)

    HATSAN MOD 33 (Optima 3-12X44)

    HATSAN MOD 35 S (gez arpacık)

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (gez arpacık)

  • Sonuç??????

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Sonuç??????

    Almış olduğum dürbün bugün akşam üzeri elime ulaştı. İnşallah yarın testleri gerçekleştireceğim.

    BT 65 SB LW QE (Comet 6-24X50)

    HATSAN MOD 33 (Optima 3-12X44)

    HATSAN MOD 35 S (gez arpacık)

    HATSAN MOD 25 SUPERCHARGER (gez arpacık)

  • Pompam bozuldugunda hatsan servisinden memnun kalmistim. Fatusarsini bulamamistim garantisi devam ediyor ama faturasini bulamadim dedigimde gonderin demislerdi. Ucret almadilar. Kralda ayri bi kral sanirim :)

  • Kral arms firmasını puncher tüfekle ilgi olarak direkt arayabilirmiyim yoksa illa aldığımız bayii üzerinden mi ulaşmamız gerekiyor bilgi verebilecek tecrübe etmiş birisi yardım ederse sevinirim..

    Boşuna insanları telefonda yormaktan nefret ederim adrese teslim iş yapmak lazım :)

  • Kral arms firmasını puncher tüfekle ilgi olarak direkt arayabilirmiyim yoksa illa aldığımız bayii üzerinden mi ulaşmamız gerekiyor bilgi verebilecek tecrübe etmiş birisi yardım ederse sevinirim..

    Boşuna insanları telefonda yormaktan nefret ederim adrese teslim iş yapmak lazım :)

    fabrikayı ara sıkıntını ilet garanti altındaysa şu kargo ile kargola derler ama bu aralar silahları kargoya almıyorlar sanırım.bu sıkıntıyı da aldıgın bayii yakınsa onun aracılığı ıle göndererek halledersın.

    • Kral Bigmax X 6,35 +VECTOR Counterpunch 6-25x56 FFP
    • Kral Puncher Breaker W 5,5-6,35 +VECTOR Capricorn 4.5-14x44 FFP
    • Kral Puncher Jumbo W 4,5 mm+VECTOR Taurus 3-18x50 FFP
    • Zoraki HP01-02 Ultra 4,5 mm+Bushnell Reflex Red Dot Sight
  • Kralın servis hizmeti iddia ediyorum Türkiye değil dünyada benzeri yoktur.Üstelik Hatsanımız gibi Güney Afrika dahil çatır çatır döviz girdisi sağlayacak şekilde satış da yapıyor.Kralı özel yapan iç piyasaya da çok önem vermesi.Yalnız üretimde kalite standartlarının eksikliği bu yolla mı gideriliyor diye de sormadan edemiyor insan (gideriliyor ya ona bak demek de hatalıdır).

    Benzer hikaye benimde başımdan geçmişti.Yeni başlayanların silahı zannediliyor ama bölge turnuvasına girmeyi düşünebileceğim tek silah Maxi, enteresan uyumlu bir mekanizması ile orta mesafelerde (30-40 m)artık sıkıcı hale gelen muhteşem bir grupmanı var

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

  • Servis ve teknik destek konusunda Hatsan a güvendiğim icin hep hatsanin tufeklerini kullandim. Ancak goruyorumki yeni yatirimlar da Kralın ürünleride incelemek gerekiyor ?

    Zoraki ultra 5.5 & 4.5
    Stoeger x20 suppressor 4.5
    Hatsan mod 125 sniper 5.5
    Hatsan mod 125 th 5.5

    Hatsan Flash 5.5

    Hatsan Nova Compact LW 6.35

    Diana Mod54 AirKing 5.5

    Hatsan At44 WX-10 Long LW 5.5

    Hatsan BT65 Long LW 6.35

    Walther Talon Magnum 4.5
    Walther Falcon Hunter 5.5

    Crosman 357 4.5

    Crosman 1077 CO2 repater 4.5

  • Kralın teknik servisi bence de mükemmel. Kral firması beyaz eşya falan da üret se idris usta ve ekibinin hatrına alınır :)))

    gamo cfx royal 4.5


    gamo cf 20 4.5


    hatsan alfamax 5.5


    hatsan mod 60 5.5


    gamo p 23


    beretta sp 12cal


    sarsılmaz kılınç 2000 light 9mm


    atüs 36 cal tek kırma


    zoraki hp ultra 4,5 - 5,5

  • Kral da sıkıntı bence ürünlerinin tanıtımlarını çok iyi yapamıyorlar. Yani ithal ürünlerin bile bir sürü videosu var ama Kral'ın yeni ürünleri np 500, revolt, ekinoks vs neredeyse hiç tanıtım videosu yok. Sitelerde ürünlerin bilgilendirmeleri eksik. Elin rusu bile Kral'ın yeni ürünleri için bir çok video çekmiş ama bizden kimse bununla ilgilenmemiş. Diyeceksiniz ki internette bu tip silahlar için video konulması ile ilgili yasal sınırlama geldi. Tamam ama bari ürünlerin teknik bilgileri olsun satış sitelerinde. Ekinoksu satan 10 site var 5i tüpüne 500 cc demiş 5i 425 cc??? Haa markayı kötülemek için söylemiyorum. Bende np 500 ve ekinoks modellerini en kısa zamanda satın alacağım. Çok beğendim. Ama ürünlerle ilgili bilgilendirmeyi zar zor kendi imkanlarımla elde ettim. Hani biraz daha ilgilenilse daha çok kullanıcıya ulaşacaklar sanki....

    ;kovboys;

  • Merhabalar birşey danışmak istiyorum sizlere.

    Kral puncher jumbo aldım yeni, silah geldiğinde epey atış yaptım sorun yok, günün sonunda hava 190 bar civarında idi o şekilde kaldırdım 2 gün sonra silahı elime aldığımda hava 100 bar gösteriyordu. Bu durum normal mi yoksa bir sıkıntı var mı. Hava kaçak sesi gelmiyor. Manometre arızalı olabilir mi acaba.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.