ŞAHSIMA YAPILAN SUÇLAMA

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    Herkese iyi geceler.
    başıma gelen çok saçma ve üzücü bir olayı buradan paylaşmak istiyorum.

    yaklaşık 3 ay önce ilana koyduğum nova star tüfeğimi buradan paylaşmıştım bir kişi talip olmuştu (izmir) ve pazarlıkta anlaşamayıp satıştan vazgeçmiştik sonrasında forumdan @ibrhmzkn01 .aracılığı ile ersin yılmaz(adana) adında bir arkadaşıma sattım. satmadan önce fotoğrafları gerekli bilgilerini paylaştım ve silah gitti aradan 3 ay falan geçti.

    işin garip yanı burada başlıyor.

    ilk pazarlık ettiğimiz arkadaş beni bu gece arayıp silahın dediğim gibi çıkmadığını benim yalancı olduğumu söyleyip başladı bana saymaya. olayı anlamaya çalışırken gerekli soruları sordum ki benim silahı sattığım arkadaş değil ilk pazarlık ettiğimiz arkadaş bu.

    Allahtan ki telefonumda 2018 den beri herşeyi tutarım ve pc ye yedeklerim. baktım yazışmalar falan duruyor. tüfeği sattığım arkadaşı aradım ben o tüfeği antalya da biriyle takas ettim , takas ettiğim arkadaş çok memnun hiç bir sorun yok dedi. olayı anlattım oda şaşırdı.


    sonra pazarlık ettiğimiz arkadaştan ona bu tüfeği benim sattığıma dair kargoyu fotosu bana para gönderilen ıban dekontu istedim. benimle hiç alakası olmayan bir fatura bana atıp bunu bana sen sattın işte dedi.

    Bende hala satışın faturası, kargonun numaraları ve dekontları duruyor.


    10 dk önce telefonla konuştuk ve hala benim ona tüfeği sattığım da ısrarlı.


    buradan herkesin huzurunda da ben delikanlı sözü vererek eğer ben sana o tüfeği sattıysam 2 tüfek parasını vereceğimi söylüyorum.

    oda delikanlıyım, bende sana 1 tüfek parası vereceğim dedi.


    kendisi bu forumda halen kendi savunmasını yapacaktır.




    ....

  • Vay arkadaş memlekette ne insanlar var ya. Okurken olanlari cildirmamak elde degil. Akil var mantik var. Pazarliktan vazgecen birine silah satildi madem adanadaki arkadaş nasil ayni silaha sahip? Kaldiki kargo vs de olmamis . Bozan kardesimi uzun zamandir tanirim kendisinden de zamaninda havali tufek aldim malina silahina evladina baktigi gibi bakar kollar . Kotu mal satmaz alanda memnuniyetini dile getirmis.

    hatsan mod 125 4.5 mm vortex gas piston

    at44 long lw 4.5 mm


    eskiyenler

    hatsan mod 90 5,5 mm

    hatsan mod 99 5,5 mm

  • Gerçekten çok saçmaymış şimdi şöyle bir durum oluyor birileri ürün alırken bir başkasını aracı koyaraktan fiyatı uygun tutacağını düşünüyor ve bu şekilde garip alışverişler yapabiliyor acaba Bu da onlardan biri mi diyeceğim Ama senin sattığın kişi başka ve hala memnun olduğunu söylüyor gerçekten garip

    • Official Post

    Gerçekten çok saçmaymış şimdi şöyle bir durum oluyor birileri ürün alırken bir başkasını aracı koyaraktan fiyatı uygun tutacağını düşünüyor ve bu şekilde garip alışverişler yapabiliyor acaba Bu da onlardan biri mi diyeceğim Ama senin sattığın kişi başka ve hala memnun olduğunu söylüyor gerçekten garip

    Biri benim adımı kullanıp bir şeyler mi sattı diyorum artık.
    o kadar kendinden emin ki...

  • Biri benim adımı kullanıp bir şeyler mi sattı diyorum artık.
    o kadar kendinden emin ki...

    Bak bunu hiç düşünmedim olabilirmi ama zannetmem en azından para gönderirken isim farklı diye bir dönüş yapardı

  • Tüfeği biz aldık, bu arkadaş alkolik veya madde bağımlısı olması gerekiyor ki böyle saçma suçlamalara gerek duyuyor veya çakallık peşinde biri abi.

    Rifle

    Kral Empire X RG / .25
    Huğlu Effecto Px5 Pro / .22
    Hatsan Galatian 1 RG / .22

    Hatsan AT44 Long RG / .177

    Hatsan Mod 85 Sniper / .177

    Kral Demon Underlever / .177

    Ersüs ERS-2017 / .410 ga


    Scope - Red dot

    Vector Optics Everest Gen2 3-18x50 SFP

    Vector Optics Maverick-lll 1x22 S-SOP 2 MOA

    Solognac 4-16x50 SFP

    Solognac 1x30 Red Dot 3 MOA

  • Hatta Cemal abiden aldğımız tüfeğin kutusunu ben kullanıyordum 3 aydır, Bigmax x ile beraber kutuyuda sattım.

    Rifle

    Kral Empire X RG / .25
    Huğlu Effecto Px5 Pro / .22
    Hatsan Galatian 1 RG / .22

    Hatsan AT44 Long RG / .177

    Hatsan Mod 85 Sniper / .177

    Kral Demon Underlever / .177

    Ersüs ERS-2017 / .410 ga


    Scope - Red dot

    Vector Optics Everest Gen2 3-18x50 SFP

    Vector Optics Maverick-lll 1x22 S-SOP 2 MOA

    Solognac 4-16x50 SFP

    Solognac 1x30 Red Dot 3 MOA

  • Geçmiş olsun Cemal hocam, çok değişik olaylar oluyor burada elinizde net kanıtlar var dert etmeyin. Artık alıcıda seçmek zorundayız. 😂 Anlamayan bilmeyen bu neden böyle neden şöyle diye hesap sorarlar.

  • Ona gelen kargo da Kargo bilgileri olarak kimin adı yazıyor? Yani ona kargoyu kim yolladı. Kimin hesabına para yatırdı. Ona baksın bu arkadaş.


    Ayrıca tüfekte sorunu ne...Bazen ben alışveriş yaptığımda ürünlerde ufak tefek kusurlar oluyor. Karşı taraf hep de kargoyu suçlanıyor. Sonra bakıyorum teknik servis bunu halleder mi, genelde hep haloluyor. Yani bana ekstra masraf sadece kargo tutuyor. Ona da üzülmüyorum en azında tüfeği bakıma yollamış oldum diyorum kendime. Diyeceğim o, arkadaşı Teknik servis ile tanıştıralım, sorunu neyse orada halletsin.


    Ayrıca 3 ay geçmiş. 3 ay sonra satın aldığım kişiyi aramak inanılmaz saçma. 1 hafta içinde zaten ürün belli olur. Hadi diyelim çok işin var 1 ayda sorun varsa gorursun. 3 ay sonra aramak kişinin kotu niyetli olduğu suphesini uyandırır.


    Bence o arkadasın kafası karışık. Tufegi kimden ald hatırlamıyoır. Şansını deniyor.

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


    • Official Post

    Tüfeğin namlusu değişik çıkmış . Tüfekle oynanmış diye bana dönüş yaptı. Bana anlattığı tüfek nova rg, benim sattığım süper nova kargonun da Benden geldiğine çok emin. Bugün kargonun fotosunu atacakmis. Parayı kime yolladığıni, şahsın numarasını da vermiyor.

    Ayrıca kargonun ona anakara dışından yollandigini söylüyor. Ben iki yıldır Ankara'da yaşıyorum. Çok garip değişik bir şey.

  • Tüfeğin namlusunun farklı old anlıyor. Tüfekle oynandığını anlıyor. Ama parayı kime yolladığını söylemiyor. Ama senin de bunun kabullenmesini istiyor. Adam deniyor çok belli. Muhatap olmazdım..

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


  • Bu arada Cemal. Bana geçen yolladığın FX Impact M3 de kral namlu çıktı. Ayrıca kullanılan regulator FX marka değil. Belli ki bu tüfekle oynamışsın. Şahin K. adına 5 ay önce yolladığım TL ödemeyi bana Dolar olarak geri iade etmeni istiyorum. Bende kargo bilgileri de var. Gerci burada başka bir ad var ama senin yolladığına eminim. Çünkü kargo bana Kars dan geldi.


    :)) Yersen...

    Diana
    Weihrauch
    Crosman

    Hatsan
    Reximex

    Evanix

    KalibrGun
    Air Arms

    AirForce

    FX

    Zoraki

    Walther

    Daisy

    Beeman


    • Official Post

    Bu arada Cemal. Bana geçen yolladığın FX Impact M3 de kral namlu çıktı. Ayrıca kullanılan regulator FX marka değil. Belli ki bu tüfekle oynamışsın. Şahin K. adına 5 ay önce yolladığım TL ödemeyi bana Dolar olarak geri iade etmeni istiyorum. Bende kargo bilgileri de var. Gerci burada başka bir ad var ama senin yolladığına eminim. Çünkü kargo bana Kars dan geldi.


    :)) Yersen...

    Koşulsuz kabulüm. 😎

  • Cemal bozandan başka birini bulamamış herhalde iftira atacak .Hepimizin bildiği gibi Cemal kardeşimiz Çok şerefli ve kutsal bir görevdedir.forumda herhalde en güvenilir kişi Cemal bozan kardeşimizdir

  • Cemal bunlar yeni türedi kardeşim farklı mecralarda da işbaşındalar.Bu haysiyetsizlerin amacı nedir bilmiyorum ama zayıf noktadan hipnoz yöntemli ikna kurmaya çalışıyorlar Allah ıslah etsin ne diyeyim..Fazla kafana takma sal gitsin organize işler bunlar..