ski (osman bey) den aldığım evanix ar 6 ma bugun kavuştummmm bsa 8x32x44 durbunumu de aldım, şimdi sırada scuba tupu ve ara dolum aparatım kaldı ilk defa pcp sahibi oluyorum pistonludan sonra nasıl olur kullandıkça öğreneceğim...
![]()
evanix ar6
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun

-
teşekkur ederim
-
Hayırlı olsun en çok almak istediğim 2 silahtan biri
İyi günlerde kullanın -
bir gun sizinde olur inşallah
-
inşallaahhhhhh

-
Hayırlı olsun dehşet bişeye benziyor gerçekten
-
sabah geldiğinde içinde 100 bar vardı deneme amaçlı kapalı bir odada sıktım arkadaşın sol kulağı hala çınlıyormuş

-
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı bizim başımıza

-
Güle güle kullanın.Kazasız belasız.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

-
Hayırlı olsun kazasız belasız bol isabetli atışlar dilerim

-
hayırlı olsun o silaha bir de moderatör şart o da ağır peletlerde işe yarıyor 22 grain ve üstü çünkü hafif peletlerde ses hızını geçtiği içiin moderatör bir işe yaramıyor
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
-
hayırlı olsun kazasız belasız ve isabetli atışlar
-aman hocam evde kullanma sakın bi sakatlık çıkabilir.scuba tüpü geldikten sonra yorumlarınızı bekliyoruz.ben 600cc mini bir tüp aldım direkt olarak bağlayıp atış yapıyorum fevkalede güzel oluyor -
evanix ar 6 ma bugun kavuştummmm
Hayırlı olsun hayalimdeki tek pcp ar6

kazasız belasız kullanın 

-
Hayırlı olsun arkadaşım çok güçlü bir pcp diye bahsediyorlar detaylı incelemelerini ( özellikle tetik ve namlu ile ilgili ) merakla bekliyoruz
-
çok sağolun arkadaşlar akıncı 37 de teşekkur ederim durbun ayağı için pcp de acemi biri olarak tum izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım tabi eksik kalan ekipmanları tamamladıktan sonra

-
evet arkadaşım silah güzel gerçekten ne kadara aldın merak ettim __? Bende almayı düşünüyorum birde pompa hediyeli olması lazım pompasındanda bilgi verirmisin saygılar güle güle kullan isabetli atışlar .....

-
Taner abi tüfeğin hayırlı olsun.
Kargodan aldıktan sonra tüfekte çizik yada zedelenmiş bir yer varmıydı?
Elimden geldiği kadar iyi sarmaya çalıştım. -