Anschütz 9003 Premium S2

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • İnternette gezerken tesadüf bu silahla karşılaştım,müsabaka silahı ve fiyatı çok uçuk geldi bana 7000 tl.civarı 8| nedir ne değildir bilmiyorum ilk defa gördüm,bir kaç sitede satılıyor ama her hangibir bilgi yok ürünle alakalı.


    [Resim Engellendi: http://i34.tinypic.com/2q3dufo.jpg][Resim Engellendi: http://i33.tinypic.com/fdxbbt.jpg]

    FX Gladiator .22cal , BSA 8-32x44 SWF
    Weihrauch Hw 97K .22cal

  • nişangahla kundağının yapısı ve en önemlisi fiyatı olimpik yarışmalarda kullanılan bir müsabaka silahı olduğuna işaret ediyor...

    webley raider 10 lw .22 cal 6-24x40 tasko aoe :thumbup:

    • Official Post

    Düşünürseniz çok daha cazip bir fiyata 24 saatte teslim edebilirim. :)


    Bunun yerine AirArms ın EV2 si geliyor zaten.

  • 24 saat mi ?


    Abi sen ne yaptın ? Geçen sene çok aramıştım bu müsabaka silahlarından.. Ankarada İstediğim modelin ithalatı konusunda 1 tane olduğu için naz yapmışlar bende vazgeçmiştim.. Hala Müsabaka tüfeginde gönlüm ve inşallah kendi çapımda ileride yarışmalarada katılmakta istiyorum. Şu durumu düzelteyim bir tane kesin alacağım , kıyafetlerine kadar full.. Sonra ver elini haftada 4 gün salonda antreman..

    • Official Post

    24 saat her silah için geçerlii değil Mustafa, bu silah için kastım, 1 adet var.

  • Anladım Mustafa Abi,


    Bu silaha benzer ama farklı bir model ve markadan kullanma imkanım olmuş idi 10 m olimpik poligonda. Gerçekten çok dengeli bir tüfekti. Benim düşündüğüm model sanırım sorduğumda full herşeyi ile 4500 € mal olmakta idi ( Silah ve full kılık kıyafet ayakkabısından eldivenine kadar )... Gelde şimdi yanına yanaş :(

  • 4500 € ... Gelde şimdi yanına yanaş :(

    bunlar saf ırklar. tepmezler ama eğer nalda (€) 4500 yazıyorsa yanaşmamak gerek. ;şrofls;.

  • hala anlamadığım bir olay var. şimdi bazı arkadaşlarımız 15 metreden tek delik yapıyorlarken neden bu tip bir silaha ihtiyac duyuluyor.? gladı düşük güce getirip pekala bu tüfeğin yaptığı iş yapılabilir.ne bileyim başka markaylada olur bence. 10 m yıllardır yapılan bir müsabaka şekli olduğundan havalı silah teknolojisi tarafından yenik düşmüş bir müsabaka şeklidir diye düşünüyorum. ne bilem kibrit vuran arkadaşlar var.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Benim bildiğim müsabaka 4.5mm ile oluyor dürbünsüz ve ufacık bir hedefe 10 metreden bile hiçte kolay degil öyle tek delik zor iş.

    FEİNWERKBAU 600

  • hala anlamadığım bir olay var. şimdi bazı arkadaşlarımız 15 metreden tek delik yapıyorlarken neden bu tip bir silaha ihtiyac duyuluyor.? gladı düşük güce getirip pekala bu tüfeğin yaptığı iş yapılabilir.ne bileyim başka markaylada olur bence. 10 m yıllardır yapılan bir müsabaka şekli olduğundan havalı silah teknolojisi tarafından yenik düşmüş bir müsabaka şeklidir diye düşünüyorum. ne bilem kibrit vuran arkadaşlar var.


    İkinci eli €4500, ortalama bir sıfırı €7000 civarı olan bir tüfek herhalde ciddi bir iş yapıyordur... O kibrit vuranlar kaç atışta bir vurabiliyorlar acaba? Ben bunları kullananların (Olimpik Milli Takım) bir antrenmanını seyrettim... Sen seyretme, hobinden soğursun :)


    Sevgiler,

    This is AnkaraTeam, you know...


    WR LW 10 w VO 6-24X50 Mil-Dot
    C NS 4,5 w O RD
    STEYR AUG A1 modified by B.A.S.A.R
    Mod 99 w GM 4-16x50 AO on YD


    Ankara / B(Rh)+"Gezcik, Gözcük, Arpa!.."


    ankarateam.png


    "Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote."

  • 10 metreden isterse bir sinek olsun. ardı ardına vuracak bir çok arkadaş burda . hatta o takımdakilerden daha üstün olacak arkadaşlarda çıkacağınada adım gibi eminim. nayani bence o kadar abartılacak bir şey yok diye düşünüyorum. ;tacli#

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • kibriti çöpü kalın gelir ben almıyayım ;şrofls;. iğne olmazmı :him:s yaylı tüfek ile,desteksiz çökerek açık arazi ;şrofls


    http://www.dailymotion.com/rel…-fantazi-atyylary-1_sport

  • Kibrit çöpü bildiğin dal parçası kalır abi bizim hedeflerin yanında ;kihhik, hw ilede fx ilede 50m.civarında duvarda gezen kara sineklerden çok vurdum gerçekten,bana bu silahlar yetiyorda artıyor..

    FX Gladiator .22cal , BSA 8-32x44 SWF
    Weihrauch Hw 97K .22cal

  • Sadece gez ve arpacık var ve offhand atmak mecburi.Gladiatör vs ye gez arpacık takılıp offhand tek delik yapılabiliyorsa olabilir tabi.

  • Gladiator, AA S410 vs vs bu silahların yapacağı işi yapamaz, tabii ki terside mümkün değil. yoksa hepsi birbirinin aynı olan farklı markalarda PCP ler olurdu.


    veya benim kullandığım Clio HB hem dünya ralli şampiyonasında hemde Formula1 de yarışırdı ^^


    bu silahlar 6-7fpe gücünde olması lazım, buna rağmen içlerinde tepmeyi önleyici sistemler vs var, tetik-kundak-kabze-ağırlık merkezi vs herşeyini kendinize göre ayarlayabiliyorsunuz.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Müsabaka silahlarının hızları bizim kullandıklarımıza göre pey epey düşük.Benim de elime bir STEYR 4.5 mm. müsabaka silahı almak ve atış yapmak nasip olmuştu yazın.Ciddi manada kararlı ve isabetli tüfekler.Zaten öyle olmasa müsabakalarda kullanılmaz.140 m/sn. çıkış hızları vardı bizim kullandığımız STEYR 4.5 mm. tüfeklerin.Tabi bunlar genelde 10 metre veya maksimum 50 metre tüfekleridir kuvvetle muhtemel.Müsabakalar için hazırlanmış.Namlu ucunda yuvarlak gez ve dipçiğin hemen önünde dürbün kızağı yerinde diopter vardı.OFF - HAND atış yamak için zevkli tüfekler.İmkanı olan veya merak eden için kesinlikle bir kere bile olsa ateş edilmesi gereken tüfeklerdir.Benim en çok hoşuma giden tarafları ise tetik mekanizması.Öyle bir tetik mekanizması var ki mesela bu STEYR 4.5 mm.'lerde, parmağın gölgesini görünce tetik düşüyor.Hoş silahlar.Ama arazi için uygun değiller.Poligonda çok güzel atışlar oluyor bu silahlarla.



    [Resim Engellendi: http://img256.yukle.tc/images/2591IMG0124A.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img251.yukle.tc/images/1062IMG0125A.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img252.yukle.tc/images/3775IMG0126A.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img253.yukle.tc/images/2785IMG0127A.jpg]


    [Resim Engellendi: http://img250.yukle.tc/images/9243IMG0129A.jpg]