Evanixlendim bende

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • selamlar arkadaşlar bende bu gün itibarı ile evanix ar6 siparişi verdim yolda.Ya arkadaşlar bu beklemek ne zor bir işmiş

  • Hayırlı olsun.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Hayırlı, uğurlu olsun. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah. :)

  • hayırlı olsun, güle güle kullanın.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • teşekkür ederim arkadaşlar darısı olmayanların başına ama silah halen gelmedi

  • hayırlı olsun

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • hayırlı olun güle güle kullan,evanix in hangi modelini aldın kardeş? ayrıca senin kargo bu gün gelmezmiş ;şrofls;.;,;-;şrofls;.

  • Yok gelmez o gelmez,hele hele sürat kargoya verildiyse haftaya elinde ;şrofls;.

  • Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim iyi dileklerinize.Tüfek ar6 modeli benim için güç önemli.ama bu tüfek çift karakterli olduğu için yani gerektiğinde yarı güçte de kullanılabildiği için bunu seçtim.Şimdi siz değerli arkadaşlarıma sormak istediğim,amacıma uygun yani tahribatı yüksek pelletlerden hangilerini almalıyım.Elimde gamo serisi pelletler var onlar iş görürmü.Bana sakın 100 metrede 5 kuruşluk grup yapamazsın demeyin niyetim yok,magnumlarla 100m den 5lt lik yağ tenekesini tutturabilirmiyim.

  • Arkadaşım hayırlı olsun kazasız belasız atışlar yaparsın inşallah. Bence Fx 16 grains pallet kullan çok kaliteli ve isabetli bir pallettir. Seni tatmin edecektir.

    FX ROYAL 400 ++++Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44
    6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı

  • hayırlı ,uğurlu olsun,kazasız atışlar ;tufey#

  • tufegınız hayırlı olsun bende ar6 var ben diablo baracuda kullanıyorum bence 21 graın den hafıf pellet kullanmayın madem guc ıstegınız 21 graınnı tahrıbat etkısı cok guzel 30 garın eley wasp yada rabbıt hunter 24 graın onlar dahada etkılı

    airarms s410 FP raptor mp8 reticle 6-24x50
    green laser 300 lumen flashlight


    B RH +

  • Değerli arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Allah kazasız, belasız, eğlenceli atışlar nasip etsin. 5 lt. yağ tenekesi konusunda ciddi misin yoksa espri mi yaptın bilemiyorm ama eğer ciddi ise yeni silahını bu kadar kötüleme bence. Ben de yaklaşık 5-6 aydır AR6 kullanıcısıyım. Doğru 100 metreden 5 kuruşluk gurupmanlar yapamıyorum ancak 3-4 cm lik gurupmanlar yapabiliyorum. Malesef forumumuzda AR6' ya pek iyi gözle bakılmıyor ancak ben silahımdan gerçekten çok memnunum. Umarım siz de memnun kalırsınız. Zaten güç konusunda diğecek hiçbirşey yok. 100 metreden kahverengi cam şişeye sadece delik açtı. Iskaladığımı sanıp şişenin yanına gittiğimde gözlerime inanamadım. Görüntüleri hala cep telefonumda ama bir türlü bilgisayara aktaramadım. Yani uzun lafın kısası ben yeni silahınızdan memnun kalacağınıza eminim. Tekrar hayırlı olsun.

    Daystate AirWolf MCT 0.22 & Hawke Sidewinder 30 Tactical SF 8.5-25 X 42 & Draeger 6L 300Bar

    Weihrauch HW98 0.177 & Hawke Varmint 6-24 X 44
    Weihrauch HW75 0.177 cal.

    Weihrauch HW45 0.177 cal.
    Bushnell Sport 850 Laser Rangefinder

    hasag.png

  • Hayırlı uğurlu olsun,güle güle kullanın.Güç sizde artık.

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

    • Official Post

    Değerli arkadaşım öncelikle hayırlı olsun.Allah kazasız, belasız, eğlenceli atışlar nasip etsin. 5 lt. yağ tenekesi konusunda ciddi misin yoksa espri mi yaptın bilemiyorm ama eğer ciddi ise yeni silahını bu kadar kötüleme bence. Ben de yaklaşık 5-6 aydır AR6 kullanıcısıyım. Doğru 100 metreden 5 kuruşluk gurupmanlar yapamıyorum ancak 3-4 cm lik gurupmanlar yapabiliyorum. Malesef forumumuzda AR6' ya pek iyi gözle bakılmıyor ancak ben silahımdan gerçekten çok memnunum. Umarım siz de memnun kalırsınız. Zaten güç konusunda diğecek hiçbirşey yok. 100 metreden kahverengi cam şişeye sadece delik açtı. Iskaladığımı sanıp şişenin yanına gittiğimde gözlerime inanamadım. Görüntüleri hala cep telefonumda ama bir türlü bilgisayara aktaramadım. Yani uzun lafın kısası ben yeni silahınızdan memnun kalacağınıza eminim. Tekrar hayırlı olsun.


    Bu yakıştırmanıza katılmıyorum, bunun forumla alakası yok, burada her silah eksisiyle artısıyla tartışılır ancak kişilerin kafasındaki ön yargıya göre bu forumun yöneticileri kendi satmadıkları silaha tu kaka der düşüncesi oluşuyor ama bu böyle değil, her zaman söylüyoruz pcp silahlarda Türkiyeye ithal edilenler içinde orijinal hali ile en güçlü silah evanix modelleri ama isabetlilikte en kötülerinden biride AR6 dır, bunu söylemek kötü gözle bakmakmı oluyor, yazmayalımmı bunları?