Ölümü kıl payı atlattım !!!

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Geçmiş olsun, her zaman arkadaşlarımı da uyardığım gibi, silah konusunda hiç bir zaman hafızaya güvenmemek gerekli, bir silah her zaman dolu kalbul edilmeli ve ona göre davranılmalı. Eğer cep telefonunuz olmasaydı şimdi aramızda olmazdınız. Ava ya da atışa giderken her zaman ulaşılır bir yerimizde şarjı tam dolu bir cep telefonu bulunduralım. Ucuz bir telefon da olabilir, sim kartı bile olmasa 112 acil i arayabilirsiniz.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Bencede bütün silahları dolu farzetmek ve diger avcı arkadaşlarada son derecede dikkat etmek lazım. Tekrar geçmiş olsun

  • AYNI benzeri olay 1994 te yaşadık. akşam avdan döndüm. yarı otomatik babalar yeni çıkmıştı. franchi marka . namludaki 02 numara saçmayı aldım. şarjöre sürdüm.
    sabah ise ben uyurken kuzenim geliyor. silah ise benim yattığım yerde. abim kuzene gösterem diye silahı alıyor ağzına mermiyi oynarken veriyor. oda bırak şunu yapma derken elini havaya kaldırıyor abimde boş sanıp tetiğe basıyor. ve iki parmak uçuyor :(
    kemik ve et parçaları duvarda :( duvar 36 gramlık iri saçmanın gücüyle tuğlaları bile çıkarıyor. üzerine tuttuğunu düşünemiyorum :( Allah tan ucuz atlattık. o gün bugündür silahların tetiğine kilit takıyorum. ve mermi koymuyorum. hatta ateşli silahlarla uğraşmıyorum.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • büyük geçmiş olsun. av tüfekleri çok korkunç bir güce sahiptir, gerçekten ucuz atlatmışsınız. 12ga av tüfeğinin mermi çapı yaklaşık 2 cm dir ki askeri anlamda top sınıfına girecek bir çaptır bu.


    ateşli silahları tabii ki seveceğiz, silahsız devlet millet olmaz ancak ondan korkarak sevmemiz gerekli. elimizde ateşli bir silah olduğunu unutup namlusundan korkmadığımız anda tehlikenin en büyüğü kapımızda demektir.


    "ateşli bir silah her zaman doludur ve her an patlayabilir, en garanti emniyet namluyu hep güvenli bir yere doğru bakmasıdır" mantığını benimsememiz ve benimsemeyenleri uyarmamız ve inatla "bir şey olmaz" diyenler ilede aynı ortamı paylaşmamamız lazımdır.


    tekrar geçmiş olsun.

  • Çok geçmiş olsun. Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış. Bundan sonrası için kazasız belasız sağlıklı bir ömür dilerim sizin için.

  • Geçmiş olsun kardeşim.

    FX ROYAL 400 ++++Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44
    6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı

  • çok geçmiş olsun allah acil şifalarversin.

    walter falcon hunter 5,5 -nikula 6-24x50-yatagun dampa

  • çok büyük geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • büyük bir hayati badire atlatmışsınız geçmiş olsun.acil şifalar diliyorum.

  • Dostum önce çok büyük geçmiş olsun.Şunu unutmamak gerek dikkat edilmediğinde silah sahibine bile düşmandır.

  • gecmis olsun kardes,ALLAH sevdiklerine bagislamis,gercekden cok aci verici bir durum,,sürek avi ni oldum olasi sevmem,gecen yil haber sitesinde okumustum,heyecanli bir avci caliliklarin arasindan ses geliyor diye vermis atesi,domuz diye ates edip vurdugu kisi kendi arkadasi imis :(

  • Geçmiş olsun. Allahtan biraz alttan (kalp var, ciğerler var.) vurulmamışsınız. Ama anlaşılan o ki aşırı kan kaybı yüzünden Şok'a girmeye başlamışken bulmuşlar ve kurtulmuşsunuz. Yani son anda.. Gerçekten filim gibi bir olay ve kurtuluş. Allah sevdiklerinize bağışlamış. Acil şifalar dilerim.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • ilave olarak. Güvenlik her şeyden önce gelir. Tetik düşürmek için bile silahı mutlaka boş bir alana yada yöne tutarak yapmak lazım bu işi.. Hata affatmeyen bir durum. Hiç unutmam askerdeyiz. Acemileri intikale götüreceğiz. 6 tane erbaş güvenlik olarak bölüğün çevresinden dolu silahla gelecek. Bir Assubay bu arkadaşlara şarjör vermeden önce doldur boşalt yaptırmak için kurma kolu çektirdi. Bir de ne görelim silahın birinden patlamamış mermi fırladı.. Nasıl olmuş kim koymuş o mermiyi hiç bilemedik. Ama o silahın sahibi eğer silaını boş sanarak herhangi bir yerde ve zamanda tetiği çekecek olsaydı belki de birini vuracaktı..

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • Her av ortamında söylemişimdir , ne bir av nede bir malzeme keyf almak için gittiğimiz yerde ölmeye değmez.



    Allah korumuş gerçekten...

  • Geçmiş olsun, okurken bile tüylerim ürperdi. Umarım kısa zamanda kalıcı bir hasar olmadan iyileşirsiniz.

    Gamo PT-90
    Gamo CFX 4.5 (satılık)
    Gamo 4x32 WR Silver (satılık)
    Gamo DynaMax 5.5
    egeteam.png

  • büyük geçmiş olsun abi... allah beterinden korusun...

    MEHMET TEPE 12.10.1986 KAYSERİ
    MOD 85 SAS + 3-9X32 OPTIMA
    kayseriteam.png

  • Çok geçmiş olsun acil şifalar. Saygılar

  • Geçmiş olsun .
    Acil şifalar diliyorum.
    inşallah olaydan sonra kalan tek iz anılarınız olur

    korfezteam.png