HATSAN MOD125 6.35mm

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Dun dayanamadim fiyat ta cazip olunca her ne kadar 5.5 almayi istesemde gittim Hatsan Mod 125 6.35 aldim.


    Aksam resimleri cekince atarim.


    Aslinda dogru mu yaptim yanlis mi hala dusunuyorum enazindan bir sure dener bakarim. Evet 6.35 ler yakin mesafede guclu ama uzak mesafede ne olacak merak ediyorum. Hafta sonu poligona gidip deneyecegim.

  • Uzun mesafede 6,35 iyidir ama mod 125 olunca pek olumlu bişeyler söyleyemem.


    Hayırlı olsun...

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • Tüfeği almış olduğunuz için, seçiminiz hakkında yorum yapmak uygun olmaz kanaatindeyim ama memnun kalmazsanız onu forumda satar ve kendinize başka bir tüfek alabilirsiniz sonuçta. Mod.125' in 5.5 olanına göre 6.35 daha istikrarlı olur bence, Mod. 135 güçlü bir tüfek olduğu için 6.35 daha iyi olmuş diye düşünerek, almış olduğunuz tüfeği zevkle kullanmanızı temenni ediyorum.


    Hayırlı Olsun.

    Zoraki HP01 & Laser Sight
    Hatsan mod.125 Sniper .22 cal.



  • Aslında biraz önce tanıdık bir bayiye ugradım 5,5 ile değiştirme şansım var.



    Hala biraz kararsızım 5,5 mi 6,35 mi. Özellikle Hatsan 125 olunca kafam çok karıştı.

    • Official Post

    Değiştirme imkanın var ise Webley Patriot 1.Nesil 5,5mm al, Olmadı Mod135 5,5mm al , olmadı Mod125 5,5mm al, Bu pistonlularda 6,35mm tavsiye edemiyeceğim.

  • benim tavsiyem 5.5 ml den yana.nedeni ne gelince ben geçen hafta 1 adet optima550 yeni versiyon sıpariş vermiştim orda hem 5.5ml hemde 6.35 vardı 2 sinin saçmalarını şöyle bir yanyana koydum 6.35 baya bi gözüme büyük geldi ve 5.5 ml almaya kara verdim.50 metre atışlar süper tekila şişe si gibi kalın şişeyi buz etti 70 metreyi denedim o mesafedende kırdı ancak 50 metredeki gibi buz edemedi.ama genede 5.5ml derim ben sana dostum ayrıca palet temin etme şansın yüksek 5.5 ml de bol şanslar

  • Aslında biraz önce tanıdık bir bayiye ugradım 5,5 ile değiştirme şansım var.




    Hala biraz kararsızım 5,5 mi 6,35 mi. Özellikle Hatsan 125 olunca kafam çok karıştı.

    Eğer değiştirme imkanınız varsa bence de Patriot .22 ile elinizdeki 125' i değiştirmeniz daha iyi olur. Zaten bende 1 ay önce Patriot' ta karar kıldım ve son derece memnunum.

    Zoraki HP01 & Laser Sight
    Hatsan mod.125 Sniper .22 cal.



  • Eğer değiştirme imkanınız varsa bence de Patriot .22 ile elinizdeki 125' i değiştirmeniz daha iyi olur. Zaten bende 1 ay önce Patriot' ta karar kıldım ve son derece memnunum.


    +1 :)

    Webley Patriot - T.M.A.

  • Eski nesil Patriot yoktu bende mod 125 5.5 aldim (birazda hatir gonul isi oldugu icin aslinda fazla sorgulamadim) durbunude adam gibi bagladik artik hafta sonu sifirlama yapmaya gidiyorum.



    Herkese fikirleri ve bilgilerini aktardigi icin teskkurler.

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen burakk ().

  • Eski nesil Patriot yoktu bende mod 125 5.5 aldim durbunude adam gibi bagladik artik hafta sonu sifirlama yapmaya gidiyorum.



    Herkese fikirleri ve bilgilerini aktardigi icin teskkurler.

    hayırlı olsun yeni havalın kardeş.yanlız bir şey sorcam bu yeni hatsan ile dürbün sıfırlama tüfek henüz çok yeni iken dürbüne zarar vermezmi sence?ben benim optima550 yandaki resimdeki havalı tüfek ile 3 kutu attım halaa dürbün takmaya korkuyorum hem dürbün ayağını hemde dürbün merceğini bozacağı kanısındayım.ki öylede oldu benim eski dürbünü taktım 4 5 atış sonrasında dürbün ayağı yerinde çıkmaya başlıyoo bende.şimdi ben bu pazar 250 atış daha yapacağım sonrasında dürbün takmayı düşünüyorum.tüfekde geri tepme olayı var olduğundan bence hemen takma dürbünü.saygılar

  • Arkadaşlar,


    Paraya kıyın dampa ayak alın. Kıracağınız dürbün paralarıyla amorti edersiniz. :P

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • Arkadaşlar,


    Paraya kıyın dampa ayak alın. Kıracağınız dürbün paralarıyla amorti edersiniz. :P

    vallah dostum dampa ayakdan 2 model var bir tanesi 20 ytl diğeri 152 ytl görünüm aynı.... sanırım kalite farkı var 20 ytl likden sipariş vercem bir adet ama ürün güncellenme aşamasındaymış u½%;

    • Official Post

    vallah dostum dampa ayakdan 2 model var bir tanesi 20 ytl diğeri 152 ytl görünüm aynı.... sanırım kalite farkı var 20 ytl likden sipariş vercem bir adet ama ürün güncellenme aşamasındaymış u½%;

    20 YTL ye Dampa ayak yok,sizin gördüğünüz tek parça ayak,dampa ayak ile alakası yok,aradaki fark kalite değil,sistem .

  • Uzun mesafede 6,35 iyidir ama mod 125 olunca pek olumlu bişeyler söyleyemem.


    Hayırlı olsun...

    ya arkadaşlar tarih 26.01.2008 cumartesi mod125 4.5 aldım. Bugün pazar tüfeği kullandım optima 550 dürbün tüfek süper ya metreylen ölçtüm 55 metrden kola kutusu vurdum silah tek kelimeylen mükemmel arkadaşım sen neden önermiyorsun anlamadım valla ben hayran kaldım kardeşim ama sesi mayyak çıkıyor komşular tabacyı nerden aldın diyorlar ;şrofls;. bilmiyorlarki havalı olduğunu neyse arkadaşlar ben herkeze öneriyorum silahı namlu çıkış hızı 370 m.s üzerinde silah görürseniz gidin onu alın derim herşey açık ortada varsa bişey söyleyin bizde değiştirelim arkadaşlar byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee +;tuftabV# ;atlı{# ;atlı{# ;atlı{# ;atlı{#

    Evanix Blizzard S10 Bolt Action PCP Combo ++ Hill PCP hava pompa ++ Optima 3-12x44 AOE Dürbün

  • Hani ayakkabı aldığınızda ayağında paralansın derler. Bende Mod 125 4.5 aldığın için elinde paralansın diyorum ;) Şüphesiz çok iyi tüfek ama o kadar güçlü olması onun dayanıklılığını arttırmıyor yinede sen bilirsin. İyi atışlar.

    Professional Shooter
    2FAN A.K.A®


    Hatsan Mod 125 5.5mm .22 Caliber Air Rifle + Tasko 3-9*40E
    Hatsan Torpedo 150 TH 4.5mm .177 Caliber Air Rifle(SIRADAKİ)
    Dessert Eagle Füme Kurusıkı Ses Tabancası (x2)


    Unutma kurşun her gülümsediğinde bir kalp ağlatır.


    marmarateam.png

  • ya arkadaşlar tarih 26.01.2008 cumartesi mod125 4.5 aldım. Bugün pazar tüfeği kullandım optima 550 dürbün tüfek süper ya metreylen ölçtüm 55 metrden kola kutusu vurdum silah tek kelimeylen mükemmel arkadaşım sen neden önermiyorsun anlamadım valla ben hayran kaldım kardeşim ama sesi mayyak çıkıyor komşular tabacyı nerden aldın diyorlar ;şrofls;. bilmiyorlarki havalı olduğunu neyse arkadaşlar ben herkeze öneriyorum silahı namlu çıkış hızı 370 m.s üzerinde silah görürseniz gidin onu alın derim herşey açık ortada varsa bişey söyleyin bizde değiştirelim arkadaşlar byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee +;tuftabV# ;atlı{# ;atlı{# ;atlı{# ;atlı{#


    Silahın ilk etapta diesel etkisi ile 370 mt/sn yapması normal. 50-100 atıştan sonra bu hız düşecektir.


    Benim için önemli olan parçalamak değil vurmaktır. Benim remington ile de her attığımdan o mesafede kola kutusunu vurabilirim.


    Beni bir anti 125 çi zannetmeyin HUnter1 olarak incelemelerimi ve bu tüfekle ne kadar uğraştığımı herkes bilir. güç delicilik harika ama bunun yanın da tepmesi çok fazla ( atış hassasiyetini yitiriyor.). Tüfeğin içindeki yayucu ağırlığını sökerek veya plastiği ile değiştirerek tepmeyi azaltabilirsiniz ama atış hassasiyeti yine yok. Fiyatına göre güzel silah diyebiliriz belki ama benim isteklerimi karşılamıyor. Onun için tavsiye etmiyorum

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • hayırlı olsun kardeş.öncelikle şunu belirtiyim dostum tüfeğine sakın küsme..birde gamonun saçmalarını kullan uzun mesafelerde örnek; gamo hunter yada gamo expander sivri uç saçma gamonun diğer ürünlerinide kullana bilirsin o senin arzundur.saygılar

  • Beni bir anti 125 çi zannetmeyin HUnter1 olarak incelemelerimi ve bu tüfekle ne kadar uğraştığımı herkes bilir. güç delicilik harika ama bunun yanın da tepmesi çok fazla ( atış hassasiyetini yitiriyor.). Tüfeğin içindeki yayucu ağırlığını sökerek veya plastiği ile değiştirerek tepmeyi azaltabilirsiniz ama atış hassasiyeti yine yok. Fiyatına göre güzel silah diyebiliriz belki ama benim isteklerimi karşılamıyor. Onun için tavsiye etmiyorum


    Hic sorun degil zaten 150 YTL ye alinan silahtan fazla bir sey beklemek hayal olur. Bunu sirf bir takim sadist duygularimi :P (hedef kagidina patronumun resmini koydum da ) tatmin etmek icin aldim.


    Isin dogrusu ne zamandir dusunuyordum cocuktan dolayi atesli silahta almak da istemiyorum sirf bu yuzden biraz da hanimin baskisindan dolayi tasima ruhsatimi yenilemedim. Onun yerine havali takiliyorum. Tufek ile aram fena degildir. Askerde de iken cok mukafat izni aldim uzun mesafede ama havali nasil olacak bilmiyorum. Zaten isden dolayi acil sehir disina cikmam gerekti insallah bu hafta sonu tufegi deneyecegim.


    Pellet olarak ayar yapmak icin HN Match Kugeln aldim ne dersiniz bu pellet icin ?

  • valla ne diyeyim arkadaşlar ben aldım verdim paramı güle güle kullanacağım süper bir silah doğrusu ama bazı arkadaşlar 100 atıştan sonra düşer fala diyolar o kullanmadan gider arkadaşlar bunun bazı nedenlerini biliyorum maddeler halinde sıralayacağım...:


    1-Tüfek kurulu iken çok durutulmamalı yapacağınız atışa göre doldurup hemen sıkınız.(yay yumuşayacağı için tüfek güçten düşer)


    2-Tüfek kurulduktan sonra içine saçma koymadan ateş edilmemelidir (yay çok hızlı tıpaya vuracağı için darbe yüksek olur ve yayda salma meydana gelmektedir)


    3-Tüfek yayını çıkartıp en az 1 ay arayla bakımı yapılmalıdır.yağlanıp tekrar takılmalıdır ama yağlayacağınız yağı iyi seçmeniz lazım....


    benim bildiğim bilgiler şimdilik bu kadar eğer varsa başka yazınki bilelim evet tüfek çok güçlü arkadaşlar ben yine herkeze tavsiyemi ediyorum.......saygılar.. ;tufey# ;tufey# ;tufey#

    Evanix Blizzard S10 Bolt Action PCP Combo ++ Hill PCP hava pompa ++ Optima 3-12x44 AOE Dürbün