Bu adamı tanıdınız mı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • rusların atatürküde bu adam ,mucizeler yarattı ;d;

  • korkulacak ve saygı duyulacak bir düşman. rusyayı yeniden sözü geçen bir güç haline getirdi, yavaş yavaş amerikanın yoluna taş koymaya başladı ve nükleer tehditleri yeniden dünyanın gözüne soktu. ayrıca çeçen direnişini büyük bir şiddet ve acımasızllıkla bastırdı. özellikle verdiği kayıpları önemsemeden ezici sayı ve teknolojik üstünlüğünü kullanarak askerlerinden daha tecrübeli ve kararlı olan çeçen savaşçılarını yok etmesi bence büyük başarı. rus kanunlarına göre yeniden başkan seçilemedi ama perde arkasından ülkeyi yönetmeyi sürdürüyor bence türkiyeyi yönetenlerin kendisinden pek çok dersler alması lazım.
    ayrıca kafkaslardaki etkinliğimizi başarıyla yok etmiştir kendisi.

  • iş bilenin kılıç kuşananın ,aynı fikirdeyim ders alınmalı .

  • bizdede böyle adamlar var fakat biraz korkak lozan anlaşmasının açıklanmayan gizli bölümlerinde bizim devlet adamlarının elini kolunu bağlayan bazı maddeler olduğu söyleniyor mesela 2010 a kadar kendi petrolünü çıkarmayacaksın gibi. belkide bu yüzden beceriksiz görünüyorlar.
    adam gibi sağlam duruşlu bi liderimiz olsa ben ülke ve milletimin menfaatlerine uymadığı için bu anlaşmaları tanımıyorum dese, atıyorum belki bikaç sene çile çekeriz ama daha sonra şimdikinin 1000 katı daha sözü dinlenen adam yerine konulan bi ülke oluruz.
    fantazimi oldu bilmiyorum ama benim görüşüm budur . daha çok şeyler açıklarım ama forum kurallarına karşı gelmemek için sesimi pardon ;) yazımı çıkarmıyorum.

    hamdım piştim yandım oldum.

  • demekki iyi bir yönetici olmak için avcı ve atıcılık ruhuda olması gerekiyor. atatürk te severdi silahları.
    bizim mecliside siteye üye yapıp atıcı mı yapsak ne yapsak hepsinide ;confused;;kihhik,

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • demekki iyi bir yönetici olmak için avcı ve atıcılık ruhuda olması gerekiyor. atatürk te severdi silahları.
    bizim mecliside siteye üye yapıp atıcı mı yapsak ne yapsak hepsinide ;confused;;kihhik,


    Atıcılık olayında meclistekiler hepimizden daha iyi zaten bence ;tese;kkur

  • bu da benden.
    o adamın elindeki mod125 e hic benzemiyor. ama Alexander Kalashnikov un önündeki tüfek kesinlikle Mod125. nerden mi biliyorum? bu resimler Rusya da bir dergide yayınlanmış. Kalashnikov un el sıkıştığı adamda Hatsan ın kurucusu Abdullah Bey.


    [Resim Engellendi: http://img370.imageshack.us/img370/9343/dsc03992pv1.th.jpg[Resim Engellendi: http://img370.imageshack.us/img370/9343/dsc03992pv1.th.jpg] [Resim Engellendi: http://img370.imageshack.us/img370/9343/dsc03992pv1.th.jpg]

    egeteam.png

    • Official Post

    [Resim Engellendi: http://img370.imageshack.us/img370/9343/dsc03992pv1.th.jpg]


    Fotoğrafta ortadaki genç de Bahtiyar beyin gençliğimi ? :him:s

    • Official Post

    abi bu fuar rusya da mı?resimdeki genç şahıs bahtiyar beyin kendisimi? :him:s


    Bence olsa olsa Bahtiyar bey'in oğlu yada bir çalışanı olabilir, :whistling:

  • adam ülkesinde gencligi öyle bir motive ettiki nazi ss subayları gibi yetiştiriyor gecenlerde gazetelere de yansımıştı okuyun ca adama saygı duymamak elde degil demekki bir ulusu ayağa kaldırmak milliyetci duygulardan geciyor ne diyelim bizde atıyoruz içeri kader işte neyse actırmayın kutuyu.....adam gercekten tarihe gececek :thumbup:;d;