Kral Np02 mi Reximex Rp mi?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar her iki model için de 4.5 mm olanı düşündüğümüzde sizce hangisini almalıyım? Sanırım Kral Np02 modelinde regülatör bulunmuyor. İlk pcp deneyimim olacağı için tavsiyeleriniz benim için çok önemli. Teşekkürler.

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • Taşımak için RP güzel ama çok hassas ve gücü zayıf. Taşıma sorunun yoksa np02 ye doldur akşama kadar zevkle at. Bence NP02 kişisel tercih ve ikisinide kullanmış biri olarak.

    KRAL CUSTOM AUTOMATİC 22CAL.

    CZ 75 9MM

    LLAMA 7.65

    SARSILMAZ SAR9 SC

    SARSILMAZ B6C

    STOEGER STR-9SC SUB COMPACT

  • Bir arkadaşa ait np 02 kullandım. Kısa bir süre 4.5 kalibre. Hem spoton hem Jsb olsun 25 m oldukça isabetliydi. İsabeti beni şaşırttı. 4.5 olması ve yüksek cc ye sahip olması ile ben np 02 diyorum.

  • ikisinide kullandım tabiki np02 derim hele 4,5mm kullanacaksanız atış sayınız oldukca çok olacaktır

  • Değerli görüşleriniz ve tavsiyeleriniz için herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bir an RP modeline yakın hissetmiştim ama büyük bir ihtimalle Np02 modelini alacağım. Peki pompa ile doldurması imkansız mıdır? Bulunduğum yerde scupa kullanma şansım olmayabilir de.

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • İkisi arasında Benimde kişisel tercihim kral Np-2 olurdu. Hatta Np-03 yi de değerlendirmeni öneririm.

    Teşekkürler hocam, Np03 modelini de incelemeye başlıyorum:)

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • Başka bir bakış açısıyla fikrimi beyan etmem gerekirse, RP ,eğer indeksleme ve namlu sorunu olmayan bir silaha denk gelirseniz çok düşük ağırlık ve yapım amacı olarak hem tabanca hem de dipçiği ve o kısacık namlusu ile resmen 50 m. gibi mesafelerde tatminkâr grupman verebilen bir silahtır.Yani rahatça tabanca olarak kullanabilirsiniz. Benim de hobidaşlarım gibi önereceğim NP serileri ise ,01 dahil ,tabanca kullanımına müsait değil, "tüfanca" olarak kısa mesafelerde inanılmaz keyifli atışlar yaparsınız. Üstelik Kral dış piyasaya diğer markalar gibi ağırlık verdiği halde iç piyasada da "üzgün müşterisi" olmayan bir satış politikası izler. Hatta sırf bu nedenle kim bu adamlar deyip tanışmak için merakımdan geçen yaz Beyşehir 'e kadar gittim. Çok güzel bir coğrafya ve çalışkan, güler yüzlü insanlar,yolunuz düşerse tavsiye ederim.Bu arada REX. Kral markasının kardeş ürünüdür, ancak daha çok yurtdışı ağırlıklı çalışıyorlar, beni üzdüler.

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

    Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen umtys ().

  • Başka bir bakış açısıyla fikrimi beyan etmem gerekirse, RP ,eğer indeksleme ve namlu sorunu olmayan bir silaha denk gelirseniz çok düşük ağırlık ve yapım amacı olarak hem tabanca hem de dipçiği ve o kısacık namlusu ile resmen 50 m. gibi mesafelerde tatminkâr grupman verebilen bir silahtır.Yani rahatça tabanca olarak kullanabilirsiniz. Benim de hobidaşlarım gibi önereceğim NP serileri ise ,01 dahil ,tabanca kullanımına müsait değil, "tüfanca" olarak kısa mesafelerde inanılmaz keyifli atışlar yaparsınız. Üstelik Kral dış piyasaya diğer markalar gibi ağırlık verdiği halde iç piyasada da "üzgün müşterisi" olmayan bir satış politikası izler. Hatta sırf bu nedenle kim bu adamlar deyip tanışmak için merakımdan geçen yaz Beyşehir'de kadar gittim. Çok güzel bir coğrafya ve çalışkan, güler yüzlü insanlar,yolunuz düşerse tavsiye ederim.Bu arada REX. Kral markasının kardeş ürünüdür, ancak daha çok yurtdışı ağırlıklı çalışıyorlar, beni üzdüler.

    Görüşleriniz için çok teşekkürler hocam. Hala çok beğenmeme rağmen sizin de belirttiğiniz gibi RP modeli ile ilgili bazı problemlerin olması sebebiyle ve sonraki serilerde bu durumun düzelmiş olacağına dair bilgilere ulaşamadığım için sanırım Np02 veya Np03 modellerine yöneleceğim. Pompa ile dolumu da düşününce Np03 modeli olacak gibi

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • ... sanırım Np02 veya Np03 modellerine yöneleceğim. Pompa ile dolumu da düşününce Np03 modeli olacak gi...

    dolum konusunda sorun yok. 425 cc 200 bar tüpü tak, çıkar, dinlen, pompayı dinlendir, basınç göstergesini kontrol et vs. gecikmelerle çok rahat yarım saatte doldurulur. 230 cc 200 bar tüpü 10 bardan 200 bara 130 pompayla basmıştım. çin malı pompa.

    Kral Puncher Ekinoks 6,35

    Kral Puncher NP 04 4,5

    hatsan blitz bullpub 6,35

    bushnell 8-32-50 dürbün (çin malı)

    Leupold Red Dot

    Çin Malı el pompası


    aranıyor:

    yüksek basınçlı el pompası

    hatsan 125-135 vortex

    parallax free red dot

  • Görüşleriniz için çok teşekkürler hocam. Hala çok beğenmeme rağmen sizin de belirttiğiniz gibi RP modeli ile ilgili bazı problemlerin olması sebebiyle ve sonraki serilerde bu durumun düzelmiş olacağına dair bilgilere ulaşamadığım için sanırım Np02 veya Np03 modellerine yöneleceğim. Pompa ile dolumu da düşününce Np03 modeli olacak gibi

    Np02 tüp hacmi çok iyi tek eksi yönü namlu kısa bunu almaya karar verirseniz ileride isabetini beğenmezseniz Np03 namlusu takarak isabetini arttırabilirsiniz

    FX Dreamline Compackt 5,5 mm + zeiss 5*25*50 ffp satılık

    kral puncher np01 5,5mm + leapers 3-12*44 mini swat mildot satılık

    reximex tormenta 5.5 mm + tac vektor 4-16*50 sf satılık

    kral mortal 5,5 + tac vektör sentinel 4-15x50 e-sf satılık

  • Np02 tüp hacmi çok iyi tek eksi yönü namlu kısa bunu almaya karar verirseniz ileride isabetini beğenmezseniz Np03 namlusu takarak isabetini arttırabilirsiniz

    Teşekkürler hocam, sanırım direkt Np03 modelini alacağım. 🙂

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • Teşekkürler hocam, sanırım direkt Np03 modelini alacağım. 🙂

    NP 1,2 VE 3 lerden biri soldan kurmalıydı. sizin için önemli ise ona göre de tercih yapmanızı öneririm.

    Kral Puncher Ekinoks 6,35

    Kral Puncher NP 04 4,5

    hatsan blitz bullpub 6,35

    bushnell 8-32-50 dürbün (çin malı)

    Leupold Red Dot

    Çin Malı el pompası


    aranıyor:

    yüksek basınçlı el pompası

    hatsan 125-135 vortex

    parallax free red dot