AT44 incelemesi "Emporto Hatsanı Parçaladı"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    bence karalama lekeleme camur atma herkesın gucu yetmıyo olabılır . ben bu forumda sunu anladım fx ler ovmekle bıtmıyo hatsan yerın dıbıne sokuluyo ve bu yazdıgım slınecek bılıyorum


    Baturay neden bu kadar ağresifsin abim? hiç yakışmıyor bu şekilde davranman, biraz objektif bak olaylara, FX i beğenen FX sini över, evanix ini beğenen evanixini över, biz hatsana özellikle karalama yapacak olsak evanixleride yerin dibine sokarız, her silahın iyi kötü yönleri yazılır çizilir, hatsan üretimi silahlarında ciddi sorunları vardı burada yapılan eleştirilerle bir nebze olsun düzeltildi, neden at gözlüğünü çıkarıp bakmıyorsunuz, illaki bizi hatsan düşmanı gibi görmek zorundamısınız, öyle olsa tümden hatsan kelimesini forumda yasaklarız, herkesin kızgınlığı neden ithal ürünlerin kalite ve estetiği başarılamıyor, neden basit bir havalı silahta bile yurtdışında göğsümüzü gere gere Türk malı diye öğünemiyoruz.


    Ayrıca bu forumda bulunmak seni rahatsız ediyorsa girme abim buraya.

  • bence karalama lekeleme camur atma herkesın gucu yetmıyo olabılır . ben bu forumda sunu anladım fx ler ovmekle bıtmıyo hatsan yerın dıbıne sokuluyo ve bu yazdıgım slınecek bılıyorum


    hatsan mod125in at44ün eksik yanlarını soyleyen bu beyse,patriotu ovende bu beydir.iki silahımda hatsan.biri stingray biri patriot.gercektende stingray berbat patriot mükemmel.elinize bir diana alın,fx kullanmadıgımdan diana diyorum.sadece alın.sıkmanıza bile gerek yok.hatsanın butun eksik yonlerini anlarsınız.ayrıca bir namlu yamuk yapılamaz.bir insan ugrassa bunu yine yamuk yapmaya gönlü el vermez.isciligine bisey diyemem,satıs fiyatıyla orantılıdır.ama namlunun yamuk,silindirin capaklı,tetigin odun gibi olması satıs fiyatıyla acıklanamaz,ha bide dürbün kanalının yamuk acılması...mustafa amca bas bas bagırdı zamanında,gidin hatsandan patriot alın,diana kalitesinde silah diye.o zaman cıkarı mı vardı ? abicim hic bisey yapmıyorsan bu baslık altında verılen bir link vardı,hatsan tüpünün iç yuzeyinin fotosu var o lınkte.o resme bir kerecik bak

    Webley Patriot I.Nesil 22 cal m;s,S
    Webley Stingray II.Nesil 177cal + Optima 3-9x44E ;tufey#


    www.enfarklisi.com


    0 RH (+)

  • Benim anlamadığım şey "çamur atmaya gücü herkesin yetmiyor" lafının ne demek olduğu.
    Nasıl yani, ben şimdi çıkıp FX'in şurası şöyle, burasında bu hata var diyemeyecek miyim? Kim kimden korkacak da susacak?
    Ha, FX silahların bir hatasını bulamadığından gücü yetmiyor diyorsan orasını bilemem. Ama bir üründe eleşirilecek bir yön varsa bu eleştiri öyle ya da böyle muhakkak dile getirilir. Kimse kimseden korkmaz, biri korksa diğeri söyler. Kim nasıl engelleyebilir ki?

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Yazım konuyla bağdaştırılmasın lütfen sadece eblemisin cümlesi tuhafıma gittiğinden yazıyorum;


    Benim anlamadığım şey "çamur atmaya gücü herkesin yetmiyor" lafının ne demek olduğu.
    Nasıl yani, ben şimdi çıkıp FX'in şurası şöyle, burasında bu hata var diyemeyecek miyim? Kim kimden korkacak da susacak?


    Bence FX'in şurası şöyle burası böyle dersin eğer şurasında şu burasında bu varsa bunun adı eleştiri olur ki bunu herkes söyleyebilir. Ama olmayan bişeyi varmış gibi gösteremezsin yani "çamur atamazsın" o yüzden cümlende de dediğin gibi gerçekten "çamur atmaya gücü herkesin yetmiyor" cümlesini anlamamışsın sanırım



    Ha, FX silahların bir hatasını bulamadığından gücü yetmiyor diyorsan orasını bilemem.


    Her kul yapısında olduğu gibi FX tede hatalar mevcut eblemis o yüzden hata bulamadığından gücü yetmiyor diye kimse bişey diyemez sanırım

    HATSAN AT44 - 10 .22 cal & Remington 6-24x50
    HATSAN Mod125 .22 cal & Tasko 3-9x44
    HATSAN Mod95 SAS .177 cal & Optima 3-9x32
    HATSAN Modxyz .177 cal (Kadim dost) & Optima 1-40 Red Dot
    GAMO CFX Royal .177 cal & Tasco 2-8x32 Bugbuster


    uɐʞɹǝs™
    ll|l|lllll|l||ll||lll||lll|
    ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³²¹¹
    All Rights Reserved®

    • Official Post

    Arkadaşlar konu büyüyüp stres yapacak noktaya gelmemeli, FX değil Daystate de olsa kalite kontrol sisteminin yeterliliği ölçüsünde sorun yada hata ortaya çıkabilir, mesele olası böyle durumlarda alabileceğiniz hizmetin kalitesidir, bir arkadaşımızın silahında hava tüpünün alnında toplu iğne kafasının 1/4 ü büyüklükte bir curuf deliği çıktı, günde 5 bar hava kaybediyordu, tüpü yenisi ile değiştirdik ve sorunu çözdük, şimdi bu tüpün imalatçısı Dünyaca ünlü Basınçlı tüp imalatçısı Amerikan Luxfer, demekki Luxfer de bile olabiliyor, böyle bir sorun o markayı kötü yapmaz, bu konuyu FX e ilettik ve onlarda sanırım Luxfere iletmişlerdir.


    Yani uzun lafın kısası ithalatçının dürüst, işine saygılı olması verdiği hizmet kalitesi asıl önemli olan, bir başka örnek 2 yıl önce satın aldığım Air Arms S410 un valfi hava kaçırıyordu, söktüğümde teflon valf in bastığı yüzeyde tornalama çizikleri mevcuttu ve rengide beyazdı, kendi imkanlarımla tedavi ettim ama bugün öğreniyorumki Air Arms firması o günki üretimlerinin hiç birinde böyle çizikli (hasarlı) beyaz renkte valf üretmemiş ve silahlarına takmamış, tamamındada baskı yüzeyi parlak siyah bir teflon türevli malzeme kullanmışlar, şimdi ne çıkıyor ortaya bana gelen silahın Türkiyede valfinin alınıp yerine yerli imalat bir valf takıldığı, yorum sizlerin.

  • ''bence karalama lekeleme camur atma herkesın gucu yetmıyo olabılır''
    Cümlenin doğrusu: Bence karalama,lekeleme,çamur atma.Herkesin fx almaya gücü yetmiyor olabilir.

  • kaliteye parayı veren sefasını da sürer,bu her çeşit ürün markalar arasın da da böyledir,cola turka ile cocacola nın tadı aynımı sizce? BMW ile murat 131 in konforu bir mi ;kihhik, boş verin bunları herkes kendi tüfeğini över ;kihhik,bozulmayan bir ürün varmı tüfek haricinde,araba tv.buzdolabı,vs vs..? belli bir garanti şartları verir firmalar,o şarlara uysanız kullandığınız ürünün ömrü zaten artar ;kihhik,

  • Tabi baturay noktalama işaretleri kullansaymış daha anlaşılır olabilirmiş.


    Har neyse, ben anlatmak istediğimi büyük oranda anlattım sanıyorum. Yalnız FX'ler hatasız demek istemedim, o yanlış anlaşılmasın. "Eleştirmeye gücüm yetmeyecekse ancak eleştirecek bir şey yoksa mümkün olabilir." desem daha doğru olurmuş sanırım. Misal hemen bir eleştiride bulunayım: Gladiator'ın arka tüpünün yarattığı şişkinlik dolayısıyla tüfeğe kaynak yapmanın zor olduğunu düşünüyorum. T12'de manometre bulunmamasını bir eksiklik olarak görüyorum. Kimse de beni bunları söylediğim için asacak kesecek değil herhalde.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Mesela benim de gladiatörün şarjörü deli ediyor her 10 seferde bir (tüfeği tanımayanların elinde her seferinde) pimini açıp kurma kolunu çektiğiniz anda arkasında indeksleme işini yapan yay nedeniyle yerinden fırlayıp doğruca tozlu yeri boyluyor. Karanlıkta dalgınlıkla yaparsanız zaten küçücük olan şarjörü kaybetmeniz işten bile değil.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Yabancı incelemelerde de "Gladiator şarjör pimini açarken şarjörü yakalamaya hazırlıklı olun." gibi ibarelere rastladım.
    Ama bence bu güzel bir şey. Silahın karakteristik özelliklerinden biri. M1 Garand'ın şarjör fırlatması gibi, hoşuma gidiyor benim.

    Air Arms S400 MPR-FT .177/ Hawke Optics Sidewinder 30 Tactical 8.5-25x42
    Air Arms S410-SL Xtra FAC .22 / BSA Deerhunter 8-32x44 SWF
    Webley Raider 10 .22


    A Rh + fakat benden başkasına yaramıyor. =/

  • Misal hemen bir eleştiride bulunayım: Gladiator'ın arka tüpünün yarattığı şişkinlik dolayısıyla tüfeğe kaynak yapmanın zor olduğunu düşünüyorum. T12'de manometre bulunmamasını bir eksiklik olarak görüyorum. Kimse de beni bunları söylediğim için asacak kesecek değil herhalde.


    Mesela benim de gladiatörün şarjörü deli ediyor her 10 seferde bir (tüfeği tanımayanların elinde her seferinde) pimini açıp kurma kolunu çektiğiniz anda arkasında indeksleme işini yapan yay nedeniyle yerinden fırlayıp doğruca tozlu yeri boyluyor. Karanlıkta dalgınlıkla yaparsanız zaten küçücük olan şarjörü kaybetmeniz işten bile değil.


    Dikkat edin banlanırsınız. ;şrofls;.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Raiderin şarjörü her defasında yerine gelmiyor ve kurma kolunu yerine oturtmak için şarjörle oynuyorum. Kol çok sert. Bütün gördüğüm Raiderler birbirinden farklı !! Ben mi yerin dibine sokmuş olayım üreticisi mi? :) Ha neyle kıyasladım gönlümdeki T12 ile.

  • Baturay neden bu kadar ağresifsin abim? hiç yakışmıyor bu şekilde davranman, biraz objektif bak olaylara, FX i beğenen FX sini över, evanix ini beğenen evanixini över, biz hatsana özellikle karalama yapacak olsak evanixleride yerin dibine sokarız, her silahın iyi kötü yönleri yazılır çizilir, hatsan üretimi silahlarında ciddi sorunları vardı burada yapılan eleştirilerle bir nebze olsun düzeltildi, neden at gözlüğünü çıkarıp bakmıyorsunuz, illaki bizi hatsan düşmanı gibi görmek zorundamısınız, öyle olsa tümden hatsan kelimesini forumda yasaklarız, herkesin kızgınlığı neden ithal ürünlerin kalite ve estetiği başarılamıyor, neden basit bir havalı silahta bile yurtdışında göğsümüzü gere gere Türk malı diye öğünemiyoruz.


    Ayrıca bu forumda bulunmak seni rahatsız ediyorsa girme abim buraya.


    1 AGRASİF DEGILIM
    2 EVANIXIN NAMLUSUNA 10 NUMARA DIYIP SONRA NOTUNU DUSURENDE BEN DEGILIM
    3 BEN AT DEGIL INSANIM . VE 4 BEN KIMSEDEN EMIR ALMAM BENIM HANGI SITEYE GIRIP GIRMICEGIME KIMSE KARISAMAZ.

    • Official Post

    Evanixsin namlusuna o gün iyi dedim bugünde iyi demeye devam ediyorum, sadece namlu ağzı crownunun iyi olmadığını yazdım, evanixsin hiç bir yerde notunu indirmedim, indirmişse kullananlar indirmiştir, bu forumda kim olduğunu beyan ettiğin sürece (gizlenmeden saklanmadan) seni banlamaya devam edeceğim, buda demekki senin bu foruma giremeyeceğine ben karar vereceğim.
    Bak banlanacağını yazdın önyargı ile ve biz seni banlamadık o yazınıda silmedik, ama bu son yazdığınla artık banlanacaksın çünkü izahatten anlamıyor ve saygısızsın.

  • Bu ''baturay'' eskiden ''mirzabatu'' değil miydi zaten? Banlandıktan sonra nickini değiştirip tekrar girmişti diye hatırlıyorum.

    Zoraki HP-01 4.5 mm
    Walther ppk .380
    ZVI Kevin .380

  • Sayın dostum Baturay biraz başka şeylere snirlenmiş ve onun etkisinde kalaraktan bu sözleri sarf etmiş.Karakteri sağlam ve oldukça iyimser bir arkdaşımızdır.Talihsizlik olarak yorumluyorum.O da eminim sonradan pişman olmuştur.

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

    • Official Post

    Sayın dostum Baturay biraz başka şeylere snirlenmiş ve onun etkisinde kalaraktan bu sözleri sarf etmiş.Karakteri sağlam ve oldukça iyimser bir arkdaşımızdır.Talihsizlik olarak yorumluyorum.O da eminim sonradan pişman olmuştur.


    Togay senin görüşlerine inanıyorum ama arkadaşımız genç ve fazlaca taraftar ruhlu bu yüzden silah eleştirilerini kendine yapılmış gibi algılıyor ve babası yaşında, kendisini görüp tanımadığı birine saygı sınırlarını aşarak yazı yazıyor, bunlara gerek olmadığı, keyfimizi hobimizi yapmanın daha güzel olacağı anlatılmalı.

  • görüp tanımadığı birine saygı sınırlarını aşarak yazı yazıyor, bunlara gerek olmadığı, keyfimizi hobimizi yapmanın daha güzel olacağı anlatılmalı


    +1 güzel bir karakter analizi


    birde mustafa abinin dediği gibi hobi yaparken taraf olmaya gerek yok keyif almaya bakmalıyız

    Gunpower SSS