HATSAN Rezaleti

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • sayın refrigiratör evanix in de servisini HATSAN sağlıyor.

  • Tüfeği yakmak hiçbir şeye çözüm olmaz kimsenin umrunda bile olmayacak gülüp geçecekler emin olun!Paranıza yazık!1000 atış rodajı beklemek yerine yayı kısaltıp ehlileştirebilirsiniz,ben mod125 kullanıcısıyım ilk aldığımda ateşli gibi patlama sesi,aşırı tepme vs vs. sorunlar yaşadım silah 3-4 kutu pellet sonrası ehlileşti 3 senedir de kullanıyorum,benim için tek kötü yanı tetiğin ayarlanmaması ve plastik dipçik olması.Bence 3-4 kutu pellet bitene kadar dağa taşa sıkın ama sabredin sonra şayet namluda bir anormallik yoksa tüfeği seversiniz.


  • Cuma günü Hatsan'ın patronlarının memleketi olan Beyşehir'e balığa gideceğim.Orada görsel bir tören hazırlayacağım silahım için...


    Zaten forumdan yararlanarak bir adet Ewanix AR6 alacağım[/color].tek istediğim silahı değiştirmekti.Başka bir art niyetim yok.


    Yağmurdan kaçarken doluya tululacaksın desene
    Evanix için yine hatsan ile muhatap olacaksın

  • Yağmurdan kaçarken doluya tululacaksın desene
    Evanix için yine hatsan ile muhatap olacaksın



    +1


    Ürettiği silaha sahip çıkmayan ithal ettiğine ne derece bakar?

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • hatsan türkiyede sattığı tüfekleri bence yurt dışına satmıyor. arada kalite farkı kesinlikle var. zaten hatsanın internet sitesi tamamen ingilizce. Türkçe bölümü yok bile.


    Edit; bir ingiliz atasözü derki; Ucuz mal alacak kadar zengin değilim. :) :thumbup:

    Gamo CF-X 4.5mm + 3-12x44 AOE optima ;box;x
    Kalem, fırça, mermer nedir birer oyuncak,
    Şaheserler süngülerle yazılır ancak!

    bursateam.png

  • arkadaşım ben o tüfeği pellet yükleme haznesi ve kurma kolunun dandikliği yüzün den sorana tavsiye etmedim,etmediğim halde alanlar oldu,aradan çok fazla zaman geçmeden aynı bölgelerden şikayet edenler oldu,


    yanlış anlama beni ama hiç bir fabrika şu şartlarda tüfeği takas etmez,bunu aldığın yer ile görüşmen lazım,satıcının hesabına gelir takas edebilirsin,benzin döküp yakma na gerek yok,ver bana ben onu bir adam edeyim,bütçesi düşük bir kardeşimize hediye edelim,ayrıyetden 100 metre videosunu da çeker yayınlarım,yanlış anlama beni burda kimsenin beğenmediği hatsan namluları ile çok işler yaptım g;$i övünmek gibi algılama ama uygun pellet,yeterli ekipman ın olması şart,bunlar ile baktın halen isabetsiz atışlar yapıyorsun,aynı güçde başka marka bir tüfek ile kendi deneyimlerine göre, o zaman en doğal hakkın yakabilirsin tüfeği ;kihhik,

  • +1

    Vursan Stoeger X20 Synthetic + Stoeger 3*9 - 40 dürbün ;tufey#


    Nikel Desert Eagle (Kurusıkı) £tabanxalı$


    17 aylık Rottweiler.....Asıl tehlikeli olan işte bu...


    ankarateam.png

  • arkadaşım sen madem bu kadar forumu okudun benim maceralarımıda mı okumadın ben bu olaya senin tüfeği yaktıgını izleyenlerin güleceği gibi sadece gülerim. at çöpe yakmak için bile masraf yapma.

  • bizler bu işi imzamıza taşıdık ;şrofls;.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Tüm yaylı silahlarda bir rodaj süresinin olduğu muhakkak. Hatsanın özellikle yaylı tüfeklerinde sizin deyiminizle orantısız gücün olduğunu forum yorumlarından da okumuşsunuzdur.. Silahı teknik bir arıza yada üretim hatası dışındaki sebeplerle fabrikanın değiştireceğini sanmıyorum. Kaldı ki siz farklı bir modelle değiştirmek istediğinizi belirtmişsiniz.
    Bunun dışında silahta kaynaklanan bir arıza olsaydı bu davranışı sergilemeyecekleri kanaatindeyim.


    Ama silahı aldığınız yerin size bu değiştirme avantajını sağlamasının da fabrikadan bağımsız olarak (Silahta deformasyon ve kullanıldığı belirgin detaylar yok ise ) kendi insiyatifilerinde olduğunu düşünüyorum.


    Selamlar



    +1 Bu konuda açıkcası arkadaşım siz haksızsınız. mod 140 ın güçlü ama istikrarsız olduğu herkez tarafından bilinir. Bunu bilerek bu silahı alıp iki gün sonra ben bu silaha alışamadım bunu vereyim farkı ödeyip bir üst modelini alayım demek hiç etik değil açıkcası. Hatsanı bu konuda eleştirmeniz yanlış.

    bursateam.png
    AT44 WX 10 LW NAMLULU
    Tasco 6-24x50Q
    Zoraki hp-01 Ultra 5,5mm
    Sarsılmaz Concorde Otomatik



    Serkan YETİM "AB(+)"

  • Adamı pişman ettiniz arkadaşlar ;şrofls;.

    FX T12 Gamo 6-24X50 Dürbün


    karadenizteam.png

  • Kesinlikle hatsan kullanıcısı olarak hatsanı kolladığım anlaşılmasın. Mod 140 attığını vurmuyor hatsana yakışmayacak bir silah daha iyisini yaparlar vb. eleştirilerin bende arkasındayım. Fakat hatsan ucuz olsun diye kalitesiz bir tüfek yapsada bunu bilerek alınması sonrada hatsan rezaleti diye başlık atılması bana doğru gelmiyor.

    bursateam.png
    AT44 WX 10 LW NAMLULU
    Tasco 6-24x50Q
    Zoraki hp-01 Ultra 5,5mm
    Sarsılmaz Concorde Otomatik



    Serkan YETİM "AB(+)"

  • +1
    Sevabıyla günahıyla bilerek alınmış bir silah. Silahta arıza yok. Üretim hatası yok.
    Sıradan bir tv alıp ; "Neden Sony gibi göstermiyor? " demeye benziyor. Selamlar

    (FX Gladiator DA(.22)
    AT44WX10(.22)
    hw45 (.177)
    crosman 2240
    crosman 2250B
    webley patriot (.22) 1.nesil

  • mod 140 ın güçlü ama istikrarsız olduğu herkez tarafından bilinir. Bunu bilerek bu silahı alıp iki gün sonra ben bu silaha alışamadım bunu vereyim farkı ödeyip bir üst modelini alayım demek hiç etik değil açıkcası. Hatsanı bu konuda eleştirmeniz yanlış.


    ;d;;d;;d;

    Webley Patriot I.Nesil 22 cal m;s,S
    Webley Stingray II.Nesil 177cal + Optima 3-9x44E ;tufey#


    www.enfarklisi.com


    0 RH (+)