Böyle adamlar yüzünden hobiye zarar geliyor hep

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ben şuana kadar kararsızdım pelletin sekip sekmediğinden ama geçen aylarda ercan karakuşu tanırsınız muhtemelen chroho ölçümü yaparken 10m civarından alnına sekmiş ve balon gibi şişmişti alnı iğne ucu kadar da açılmıştı daha güçlü bir tüfek daha yakın bir mesafeden sekince bu oluyorsa mantıken bu varlık çocuklara direk atmış ve etlerine girmiş aklıma başka türlüsü gelmiyor, Allah cahil insanın şerrinden korusun ne diyeyim. Sonuç olarak bu aptalın bu hareketinden dolayı medya baya bi meşgul, havalı silahlara bir yaptırım getirmezler inşallah

    ATA Venza .12cal evil.png +;tuftabV#
    W̶e̶i̶h̶r̶a̶u̶c̶h̶ ̶H̶W̶1̶0̶0̶ ̶T̶ ̶F̶S̶B̶.̶2̶2̶
    V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶C̶o̶u̶n̶t̶e̶r̶p̶u̶n̶c̶h̶ ̶6̶-̶2̶5̶X̶5̶6̶ ̶F̶F̶P̶
    ̶V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶S̶e̶n̶t̶i̶n̶e̶l̶ ̶6̶-̶2̶4̶X̶5̶0̶ ̶E̶-̶S̶F̶ ̶
    ̶H̶a̶t̶s̶a̶n̶ ̶M̶o̶d̶ ̶1̶2̶5̶ ̶S̶n̶i̶p̶.̶ ̶V̶o̶r̶t̶e̶x̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶O̶p̶t̶i̶m̶a̶ ̶3̶-̶9̶x̶4̶4̶E̶
    ̶K̶r̶a̶l̶ ̶P̶u̶n̶c̶h̶e̶r̶ ̶B̶r̶e̶a̶k̶e̶r̶ ̶S̶ ̶B̶u̶l̶l̶p̶u̶p̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶B̶S̶A̶ ̶D̶e̶e̶r̶h̶u̶n̶t̶e̶r̶ ̶8̶X̶3̶2̶-̶4̶4̶

  • Şerefsizliğin savunulacak bir yanı yok, ancak geçen hafta zoraki ultra 12 metre su şişesinden sekerek Skoda citigo otomobilimin ön camını kırdı.Dolayısıyla tarafsız yargı bunun gerçekten kaza mı yoksa kasten mi olduğunu saptayabilmelidir,sanırım kriminal balistik bu işi çözer.Umarım çıkarılan pellet usulüne uygun olarak polise teslim edilmiştir.
    Ha, en hafifinden sekme durumun da dahi meskûn mahalde atış yapılması nedeniyle bu şahıs - sn. zetax'ın dediği gibi -sevgi ve saygıyı !!! hak ediyor.

    şişeden sekip camı kırdı demişsiniz ama şişeyi cam olarak düşünürsek şişeyi ya kırar yada sürtünerek ancak yön değiştirir diye düşünüyorum ve yön değişirse eğer sekmeye nazaran daha az enerji kaybeder, seken pelletin dönme hızı kaybolur ezilir büzülür formunu kaybeder ve tahribatı o kadarda fazla olmaz, yine diyorum adamın hiç pişmanlığı yok o minicik yavrulara vicdan yapar utanır normal bi insan bu adamda pişmanlık göremedim ben, bunlar tecrübe ettiğim şahsi fikirlerim tabiki balistik en doğru kararı verir. Saygılar

    ATA Venza .12cal evil.png +;tuftabV#
    W̶e̶i̶h̶r̶a̶u̶c̶h̶ ̶H̶W̶1̶0̶0̶ ̶T̶ ̶F̶S̶B̶.̶2̶2̶
    V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶C̶o̶u̶n̶t̶e̶r̶p̶u̶n̶c̶h̶ ̶6̶-̶2̶5̶X̶5̶6̶ ̶F̶F̶P̶
    ̶V̶e̶c̶t̶o̶r̶ ̶S̶e̶n̶t̶i̶n̶e̶l̶ ̶6̶-̶2̶4̶X̶5̶0̶ ̶E̶-̶S̶F̶ ̶
    ̶H̶a̶t̶s̶a̶n̶ ̶M̶o̶d̶ ̶1̶2̶5̶ ̶S̶n̶i̶p̶.̶ ̶V̶o̶r̶t̶e̶x̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶O̶p̶t̶i̶m̶a̶ ̶3̶-̶9̶x̶4̶4̶E̶
    ̶K̶r̶a̶l̶ ̶P̶u̶n̶c̶h̶e̶r̶ ̶B̶r̶e̶a̶k̶e̶r̶ ̶S̶ ̶B̶u̶l̶l̶p̶u̶p̶ ̶5̶.̶5̶ ̶
    ̶B̶S̶A̶ ̶D̶e̶e̶r̶h̶u̶n̶t̶e̶r̶ ̶8̶X̶3̶2̶-̶4̶4̶

  • Başlıkta hata var adam yazmışsınız adminlerimiz gereğini yaparsa mutlu oluruz.

    Mod 125 Sniper Vortex 5.5


    VEFALI TÜRK GELDİ YİNE, SELAM TÜRK'ÜN BAYRAĞINA

  • Böyle adamlar ufak bir para cezası ile cezalandırılıp bırakılmamalı.Bugün kediye köpeğe havalı silah atan yarın insanlara da umarsızca böyle atar.En kötü havalı tabanca bile ne kadar ciddi yaralanmalara sebep olabiliyor.Böylesine cahil ve düşüncesiz adamlara daha büyük cezalar verilmeli!

    Nature

  • Bu hassas bir mevzu.
    Bu gün kola tenekesine atan yarın insan ve hayvana da atar diye düşünen biri çıkarsa ve bizlere de musallat olursa ne yapacağız. Doğru kişilerle yanlışları ayırmanın ölçüsü nedir.

  • E bizde de olacağı o
    Havalılar eskisi gibi değil eskiden 7.joule gücünde 5 m. De sigara vuran 10 m de balon patlatan tüfeklerin yerine şimdi 70-80 hatta 100 joule güç veren havalılar var. Normal yaylılar 25 j, verenlerine gücü az diyoruz herifler 25 j tüfekle tilki çakal iri tavşan vuruyorlar .Magnum lar 40 j buluyor. Adam domuz indiriyor o güçle . bu geri zekalı 10-12 j gücündeki tabancayla çocuklara sıkıyor. 12 j la adamlar sincap kuş avlıyorlar ... Geri zekalının canı sıkılmış atası gelmiş.
    Bugün 22 rifle ateşlinin gücü zaten 90-100 joule
    Birde böyle dengesizler olunca yakındır. Gelin efendiler demeleri.
    Haklılar da. Kendimize saplıyoruz resmen

    TANRI TÜRK'Ü KORUSUN


    870 exp. mag.12 ga. Slug+71cm
    Cesa süperpoze 12 ga 71 cm

    Quantum A1168 20 ga 61 cm



    Webley raider .177 cal.
    Diana mod54 Airking.177 16 j
    dominator 200w carbine ft vortex .177 16 j
    torpedo mod155 .25 46j-90j
    optima 635 .25 carbine 36j
    Webley Patriot .25 36j

    mod 99 lmt. .22 24j
    mod 55s carbine .177 16 j
    striker edge carbine .22 26j
    strker edge .22 28j
    alfamax carbine .22 16j
    junior xl .22 16j
    mod45 .177 8j

    mod25 supertact .22
    mod25 supercharger .177


    Zoraki hp-01 FT .177


    Retay troy 100x .177 16 j
    Retay troy 100x carbine .177 16 j
    Kral Alttan kurma carbine .177
    Kral Alttan kurma .177-.22

    Kral AI-145 ahşap carbine .177 cal

  • Arkadaşlar. Burada muattab olduğum nerdeyse herkes, bırakın insanları, hayvanlarara karşı bile kullanmayan bir kaidesi standart ve terbiyesi olan kişilerdir.
    Diğer kişileri de biliyoruz ve bizler onlardan farklıyız. Bu farkı ayırt etmek için bir yol olsa gerek. Yoksa onlarla aynı kefede biz de yanacağız. Devlete bizleri ayırt etmeleri için bizim bir teklifimiz olmazsa, devletin bir ayırt etme hevesi hiç olmayacak. Onlarla beraber birgün biz de belki de mahkum olacağız.

  • bu arada daha önce burada saçma ,cahilce bir Kral n 8 havalı silah reklamından bahsedilmişti,aynı veya benzeri reklamı bende seyrettim,bu kadar salakça,aptalca v.s. bir reklam olmaz ,peletler için fişek olarak bahsediyorlar,dugunde tüfek ile havaya sıkılabilir,av yapılabilir resmen magandalığı ve kanunu ihlal etmeye davet ediyorlardı,eğer bir daha denk gelirsem kayda alıp burada paylaşırım.

  • Evet abi ayni reklam.
    Ozamanda bahsettim avda dugunde bayramlarda kullanmak için biçilmiş kaftan gibi anlatiyor. 2 sefer denk geldi 2 sinde de farkli bir müşteri memnunmuş da programa şahit olarak katılmış havasi vardi.
    Bide düğünlerde bayramlarda özellikle atilsin diye Moderator yaptirmamislar. 200 fisek 100 tl değerinde adam yaziyor oynuyor otekide destekliyor. Şaklabanlik tavan durumda o reklamda.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Ulan üslubumu bozacam ama benim çocuğuma herifin teki böyle zarar verecek öyle mi? Adamın biyerinden kan alırım kan. Adalet hukuk tanımaz insan çocuğu mevzu olunca. yine iyi ebeveynlere denk gelmiş tipini sevdiğim Umarım otoriter yapı gereken cezayı keser

  • buna benzer bir çok olay yaşanıyor, işte şans mı desek kısmet mi desek bizim karışımıza çıkmaz bu şerefsizler, gerçi toplum olarakta çok duyarsız olduk o da ayrı bir konu

    hatsan Mod 85 sniper
    Makarov bsm 20 sporting
    Makarov bsm 12 sporting

  • Havalı Silahını canlılara doğrultan kişinin yarın ne yapacağına güvenilmez.
    Neticede havalı silahlarını av için kullanan bir çok kişi olduğunu hepimiz biliyoruz.