Reximex RP TABANCA

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
    • Official Post

    merhabalar uzun zamandır uzak kalmıştım tekrar döndüm ve yorumları okudum.
    öncelikle moderatör aparatı ile kullanımda inanılmaz ses kesme farkı var.
    ben tabancayı 4.5 mm olarak değiştirttim ve cok memnun kaldım.
    jsb 8.4 ve 10.34 ile inanılmaz şeyler yapabiliyor.
    50 mt den tek delik yapıyor desem yeridir.
    tabancayı biraz tüfeğe çevirdim ben.
    22mm yükseltici ray
    hawke 3.9x40 parallaxlı model
    wrangler moderatör takarak tüfanca haline getirdim


    şuan en gözde oyuncaklarımdan birisi.

    modelde bir kaç eksik var tabiki şarjör indeklemesi az da olsa hava kaçakları sorunu.
    bunlar basit şeyler fabrika sonuna kadar arkasında duruyor ne olursa olsun hemen değşiimi yda onarımı yapılıyor.
    NOT: 50 mt den şişeyi kırıyor :)

  • Sn. CemalBozan, benim 4.5 namlulularda ( larda diyorum çünkü 2 adet denedim iade ettim) indeksleme sadece şarjörde değil pellet iticide de sorundu. İğne namlu girişini tam ortalayamıyor, bir kenara daha yakın olarak ilerlerliyordu. Şarjörün biri kurulu vaziyette sıkıştı, açmak mümkün olmadı. Sizden bu konuda fikir alışverişinde bulunmuştuk. RP çok güzel bir proje, yurtdışına gönderilen kalitede bir silah bulsam gözü kapalı alırım. Hatta Karamana kadar sürüp Yusuf beyin dükkanda deneyerek almayı düşündürecek kadar kafama takılmış durumda.

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

    • Official Post

    Sn. CemalBozan, benim 4.5 namlulularda ( larda diyorum çünkü 2 adet denedim iade ettim) indeksleme sadece şarjörde değil pellet iticide de sorundu. İğne namlu girişini tam ortalayamıyor, bir kenara daha yakın olarak ilerlerliyordu. Şarjörün biri kurulu vaziyette sıkıştı, açmak mümkün olmadı. Sizden bu konuda fikir alışverişinde bulunmuştuk. RP çok güzel bir proje, yurtdışına gönderilen kalitede bir silah bulsam gözü kapalı alırım. Hatta Karamana kadar sürüp Yusuf beyin dükkanda deneyerek almayı düşündürecek kadar kafama takılmış durumda.

    Bu duruma cok üzüldüm. Yerli firmalarda tüfekler ve tabancalar şans işi olmaya başladı.
    bendekinde herhangi bir sorun yok.
    deneyerek alma fikri inanın benim de kafama her zaman yer etmiş bir düşüncedir.
    10 tane kral tüfek alıyorum bir tane düzgün namlu geliyor.

    aldığın kişi jsb yi süper atıyor diyor.
    jsb yi baloncu tüfekleri de süper atıyor. bize solid yada yerli üretimleri iyi atacak namlu lazım.
    bu konu böylece cok uzar fakat yerli diye arkasında durmaları konsunda tercih ediyorum.

  • Merhaba arkadaşlar, ürünün yeni serilerinden kullanan arkadaşımız var mı acaba? Bahsedilen indeksleme problemi gibi sorunlar giderilmiş midir? Deneyimleyen arkadaşlarımızın izlenimlerini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • Merhabalar yakın zamanda bir rp aldım. Fakat her atışta kurma kolu açılıyor. Ve kurma kolu çok yumuşak şarjör çıkartırken silahı geri yatırmam gerekiyor yoksa öne geliyor kurma kolu yaylı bir sistem olması lazım aslında veya benimki mi problemli bilemedim tecrübeli arkadaşlar paylaşım yaparsa sevinirim.


    Ayrıca silah 5.5 mm fabrikaya göndersem 4.5 mm ye çevirirler mi?

  • Evet çaresi var bendeki aynı sorunu iki çaresi var biri kurma kolunun üst kapağını söküp şarjör yuvasının tarafına denk gelen yerde alyan vida var o vidayı yarım tur sıkın kuma kolu nu sertleştirecektir ölçüyü fazla kaçırırsanız kurma kolu tutmaz milim milim yapacaksınız bir kaç deneme yaparak uykun sertliği yakalayınca bırakın.İkinci çare kurma kolunun arka bağlantı vidasını da sıkmanız gerekecek tatlı sert sıkın .Bendekinde çok sorun vardı fabrikada bir buçuk ay bekledi geldi ama çoğu çözülmemişti hepsini ben yeniden elden geçirerek tamir ettim

  • bende dolum ağzında sıkıntı yok. dediğim gibi dolum portunun içinde bulunan küçük hava deliği ( muhtemelen 2 mm çapında) havşalı olmadığından yani kenarları keskin olduğundan sadece ön kısımdaki o ringi kesiyor. bir de zorla da olsa tüpü 250 bara kadar bir defa doldurabildim. 2 şarjör atış yaptıktan sonra üçüncü şarjörde her atıştan sonra tüpün valfi bir miktar açık kalıp hava kaçırmaya başladı ve tüp boşalana kadar hava kaçırmaya devam etti. aksu av dan Yusuf beyle görüştüm, sağ olsun yeni bir tüp göndereceğini, sorun devam ederse de yenisiyle değişim yapacağını söyledi.

    Normal mi bilmiyorum ama yaklaşık 5 saat gibi bir sürede 250 bardan 90 bara kadar hava kendiliğinden kaçıyor. Umarım keyfimi kaçıran bu soruna çabuk bir çözüm bulabiliriz🙄

    ;avci;Ser4827_Mod99

  • Merhaba arkadaşlar, ben de almayı düşünüyorum bu tabancayı konuda bahsedilen sorunlar çözüldü mü acaba yoksa Hatsan Jet'e mi yönelsem? Regülatörlü olması ve malzeme kalitesinden dolayı RP düşünüyorum.

    Hatsan Bt65 Elit LW SB .25cal
    Hawke Sidewinder 8-32x-56 Sr Pro
    Unieye rangefinder 1600
    Optima 3-12x-44 AOE
    Cz 6lt 300 Bar Scuba
    ASG CZ P-09 Duty Blowback 4.5mm pellet

    REXİMEX RP .22 cal

    VORTEX CROSSFİRE RED DOT

    Hill MK2


    Canik SFX RIVAL